Azért csodálkozom,hogy Isco és Modric sok embernél a gyenge szintig jutott... elképesztő mennyiséget futottak a középpályán,állandóan kérték a labdát,megjátszhatóak voltak,nem csodálkozom,hogy elfáradtak. Sokszor megpróbálták a váratlant,egy gyors megindulás,egy váratlan passz,de ma nem jöttek be. Ráadásul rengeteget jártak vissza védekezni.
Úgy látszik,hogy ha Modric vagy Isco nem adnak gólpasszt,vagy nem rúgnak gólt,akkor rögtön a GYENGE kategóriába tartoznak.
Egy-két embernek sürgősen vissza kell néznie a meccset,vagy nem ártana felmenni Vácra,ott most még ajándékot is adnak a látásvizsgálatért...
Benzema teljesítménye annyit ért,mint egy rakás trágya a mező közepén. Semmi küzdés,nulla labdaszerzés,mintha pályán sem lett volna. Most nem azért,de ennyi idő alatt Suarez bármikor többet tesz le az asztalra,ő legalább minden meccsen hajtja az ellenfél védelmét (higgyétek el,láttam játszani elégszer,hogy megállapítsam ezt). Mi a tököm kell még a franciának? Zizu kis túlzással a reggelit is felszolgálja a szobájában,eladtuk az egyetlen konkurenciáját,ott lifeg a 9-es a hátán,folyamatosan kezdő játékos,ha rúg egy gólt,akkor a madridizmus persze boruljon le a lábai elé,mi? Full jogosan kapta meg a füttyszót a Bernabeutól,ezek után szerintem jobb,ha a keretbe se kerül be ha otthon játszunk,mit fog kapni,te jó ég. Ha Benzema érzi a játékot,akkor képes eldönteni bármelyik meccset,merő ellentéte annak a Benzemának,aki gyakorlatilag nem tud átvenni egy labdát,a kaput csak hírből ismeri,és 0 km-t fut: azaz a mai Karimnak.
Illarramendi kezdőbe nevezése nem volt megfelelő döntés,válogatott szünet és sérülés után egy ilyen stadionban egy kreatív,gyors játékot játszó ellenfél ellen... pfff. No comment. Akkor már miért nem Khedira? Vagy Casemiro? Ilyen rossz döntéseken meccsek mehetnek el,hatalmas fekete pont Ancelottiéknak.
Bale kezdetése sem volt jó döntés,gól ide vagy oda. A lehető legerősebb kezdőt kellett volna feltenni,méghozzá azon belül is a legösszeszokottabbat.
CR-rel nem tudom mi van,annyira görcsös,hogy elképesztő. Nem lesz ez így jó.
Ramos első félidei játékát ki lehet dobni a 10. emeletről,de kb az egész védelem fos volt. Csak az nem sétált be Lopezig a labdával aki nem akart,szörnyen foghíjas volt a védekezésünk,rossz volt nézni. Pepe... Hol világklasszis védekezés,hol trágya,hol tanár,hol zöldfülű,ez az ember is össze-vissza teljesít.
Nacho kb az összes fejpárbaját megnyerte,azon kívül viszont... támadásban nulla,CR egyedül volt azon az oldalon,kínjában inkább átjött a jobbosra,aztán bement középre,aztán visszament baloldalra a vonal mellé... Gyenge a gyerek,igaz,nem a posztján játszott,de akkor is...
Carvajal,középszerű teljesítmény.
Lopez meg... ezért ő a kezdő kapus,szó nélkül kezdetném a BL-ben is. Ez van. Casillasnak fel van adva a lecke.
Következő meccsen én ezzel próbálkoznék:
--------------------------------Lopez
Carvajal--------------Ramos---------Pepe-----------Arbeloa?
------------------------------Casemiro
------------------Modric---------------------Isco
Bale-------------------------Ronaldo-------------------Di Maria