De le is irtam. Te igy gondolod. Én másképp. Ennyi lett volna a történet.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. április 17., kedd 4:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 17., kedd 0:02
Véleményt kérdeztétek. Leírtam. Most meg nyomjátok a bullshitet. Úgy veszitek semmibe a véleményem ahogy Orbán a tieteket es meg to szidjátok őt.lestat írta:Vona mint gyökér. Azert az kemeny.
En pont azert is szavaztam rá mert a parlamenti gyuleseken nem remego kezzel olvasta fel a papirjait es olyan dumaja volt amilyen. Nezd vissza van par klasszikus.
Ja meg ő legalabb megjelent a "munkahelyen" orbanka meg még vitára sem áll ki.
Eleg lett volna annyi hogy neked igy jo. En megertem abszolut. Ez is egy nezopont
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 16., hétfő 23:59
Karácsonyt mindenkinek.H.E.H.E. írta: és mi a helyzet karigerivel?
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. április 16., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. április 16., hétfő 22:51
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 16., hétfő 22:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 16., hétfő 22:41
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. április 16., hétfő 22:37
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2018. április 16., hétfő 22:31
Kimaradt, hogy eleget akartál tenni a fiad akaratánakRealista24 írta:
Mert Vona egy gyökér. A Jobbik komolytalan.
Mert Gyurcsány meg nagyobb.
Mert az Szél Betti nem tud beszélni sem.
Mert normálisan elek.
Mert nincs bajom velük.
Mert nem láttam értelmes programot/koncepciót.
Vagy pedig HEHE falusi, 3. verzió nincs.H.E.H.E. írta:hehének nincs szavazata mert túl ostoba hozzá, a felvilágosult új világrend nem hagyja szavazni![]()
Mondjuk ezt most épp az ellenzék csinálja azzal, hogy a Fideszre csak az ostobák és a falusiak szavaztak.BlancoMark írta: magyar embert uszitanak magyarral stb.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 16., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 16., hétfő 22:28
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. április 16., hétfő 22:20
H.E.H.E. írta:hogy felkapta a vizet a sok ember, mert a kedvenc politikusát szidják![]()
zseniális.
ennél torzabb és betegebb szóösszetétel, hogy kedvenc politikus...
na mindegy, sztem engedjétek el, ti is lehordtátok mindennek viktort, most kapott egy gyökeret gábor is.
és ne felejtsetek el menni a következő tüntetésre is, nagyon fontos!
(nyilván azidő alatt építhetnétek a saját jövőtöket meg magatokat is, lennének értelmesebb dolgok, amivel tényleg gyarapodhatnátok, de oda se neki, basszál rá koma, kajabáljál mindenfélét az oktogon meki előtt, az segít)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 16., hétfő 22:15
H.E.H.E. írta:
(nyilván azidő alatt építhetnétek a saját jövőtöket meg magatokat is, lennének értelmesebb dolgok, amivel tényleg gyarapodhatnátok, de oda se neki, basszál rá koma, kajabáljál mindenfélét az oktogon meki előtt, az segít)
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 16., hétfő 22:15
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. április 16., hétfő 22:13
én nem kaptam fel a vizet, másoknál sem láttam. csak elég komolytalan kijelentés. főleg, hogy érveket kértek.hogy felkapta a vizet a sok ember, mert a kedvenc politikusát szidják![]()
zseniális.
okés, de csak ha te is mész a békemenetre!!!44és ne felejtsetek el menni a következő tüntetésre is, nagyon fontos!
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. április 16., hétfő 22:12
H.E.H.E. írta:hogy felkapta a vizet a sok ember, mert a kedvenc politikusát szidják![]()
zseniális.
ennél torzabb és betegebb szóösszetétel, hogy kedvenc politikus...
na mindegy, sztem engedjétek el, ti is lehordtátok mindennek viktort, most kapott egy gyökeret gábor is.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 16., hétfő 22:08
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. április 16., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. április 16., hétfő 21:41
kiserik írta:(Persze jó pár éve tudjuk, hogy hazánkban nincs szükség programra a választások megnyeréséhez, hogy a kormányzásról ne is beszéljünk)
HozzászólásSzerző: matador » 2018. április 16., hétfő 21:29
Nem az alternatívájára mondja, hogy egy köcsög, mivel Soros nem egy párt. Ez nem az, mintha a Coca azt mondaná, hogy ne igyad a Pepsit, mert megöl.Pipita írta:1, kettő a cég azt rakja ki hogy én vagyok a király, engem vegyél, nem azt hogy a riválisom egy g.ci, bojkottáld azt a köcsögöt és utáld velem együtt mert tönkreteszi az életed. Ha ilyet csinálna (mint ahogy voltak rá próbálkozások), őket megbüntetik. A kormányt nem.
Komolyan felcseszett ez az érv, hát nemár.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem