Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:40

Én adtam neki figyelmeztetést. És bár nem vagyok nagy Benzema fan, mivel sokkal inkább a Real Madridnak szurkolok sok emberrel ellentétben, akik 1-1 kis kedvencükért jobban szorítanak, mint magáért a csapatért. De úgy látom sértve érzi magát, amiért a nem megengedett undorító szapulásért megkapta jogos figyelmeztetését, és mert azt mertem írni neki, hogy nem képes objektív lenni a francia megítlésével kapcsolatban, ezért most inkább engem kezd el provokálni, de ennek én nem fogok felülni. :) Hogy miért nem tudtál ezen felülemelkedni és normálisan fórumozni a továbbiakban, arról fogalmam sincs. Talán amiért a kedvencek el lettek adva a nyáron és már nincs úgy kihez kötődni, ezért találsz egy jó kis célpontot és naponta őt kezded el becsmérelni. De akkor nem ezen a fórumon van a helyed, sokkal inkább arrafelé kellene venni az irányt, amerre a kedvenc játékosok is tartottak. További szép napot.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:37

Még egy gondolat, szidni akárkit lehet, efelől senkinek ne legyen kétsége, mielőtt még azt hiszik páran, hogy vannak védett személyek, mint a valóvillában. De egy színvonalat tartsunk, vagy viseljük a következményét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:36

Özil elengedése meg hiba volt,
Mikor fogjátok fel már, hogy ő akart menni,és nem mi küldtük el? :smile:
Jobb lett volna ha tovább lézeng itt, úgy, hogy nem is akar itt játszani ugye?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:27

Kaptam egy figyut a múlt héten a Benzema szapulásomért, és egy kedves odaszúrást egy Benzema-fan moderátortól, hogy úgy látszik, nem tudok objektív lenni Benzemát illetően... Hát én kérek elnézést, a legjobb kilences megint bizonyította, hogy a legjobb kilences... És még hányszor fogja....
Off: mielőtt azt gondolja valaki, hogy én voltam, nem én adtam. A másodikat viszont én fogom.
Ja, és csigazabálózásért kaptad, ezt kifelejtetted, úgyhogy tedd takarékra magad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:23

Azt kellene megérteni,hogy ebben az évben simán benne van,hogy semmit nem fog nyerni a csapat.
Ahol ennyi változás van ott nagy az esély arra,hogy az első évben üres marad az ember és a játékosok marka.
Egyébként tipikus válogatott szünet utáni meccs volt,engem nem lepett meg.
Mindig gyengébben szoktak játszani a csapatok az ilyen szünet után,pláne ez a Villareal nem egy elveszett banda,ja és 2 hétig csak erre készültek.
Keddre már sokkal összeszedettebb csapatot kell látni,mert a törökök menni fognak mint az őrültek.
Tavaszra kell összeállni és odacsapni a Bl-ben mert a bajnokságot nehezebb megnyerni,mert ott hozni kell nagyon sok meccset,az meg ennek a csapatnak még nagy falat.
Legalább mindenki elhallgat Casillas ügyben,ez a meccs arra volt jó. :mrgreen:
Ja és Carvajal eddig nagyon vékonyka.Nem is értem,hogy lehetett Németországban olyan jó. :hmmm:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:19

pár dolog:
1. új felfogás, új edző, új csapat. innentől kit érdekel a bajnokság? engem nem. edzőmeccsek sorozata, semmi más.
össze kell szokni, örömteli, hogy CA nem elégedett a kp-val, igen, ott a gond.
nem tudom mit izgultok, tavaszra, a béellre kell jónak lenni. az a lényeg.
2. a villarreal pihenhetett, több, mint 2 hétig erre készülhetett velünk ellentétben. aki nem volt ilyen helyzetben - tehát itt a fórum 98%-a - az ne magyarázza már meg, hogy milyen szarok vagyunk és ancelotti meg a kp meg a védelem meg benzema a hibás.
Kaptam egy figyut a múlt héten a Benzema szapulásomért, és egy kedves odaszúrást egy Benzema-fan moderátortól, hogy úgy látszik, nem tudok objektív lenni Benzemát illetően... Hát én kérek elnézést, a legjobb kilences megint bizonyította, hogy a legjobb kilences... És még hányszor fogja....
az a baj, hogy te is meg pár barátod is kiemel 1-2 játékost, közben meg tegnap az egész csapat szar volt. szted ha jobb a kp, nem lett volna jobb karim is? ne válaszolj, felesleges.
Kép
Kép
Kép

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 15., vasárnap 10:07

Mielőtt mindenki összeszarja magát, halkan hozzátenném, hogy válogatott szünet volt. Meg elmaradt egy büntető is.
Az a baj Mystiq, hogy ezek a kulcsmeccsek, ezeken a meccseken kell megnyerni a bajnokságot, nem a Granada ellen... Megint van 2 pont hátrány a katalánokkal szemben, akik megint csak nem nagyon fognak botlani idén, tuti, hogy 90 pont fölé mennek, úgyhogy mi sem szórhatunk el sok pontot.
Benzema meg elgondolkozhatna a hogyan továbbon, mert ha így folytatja lehet megy majd Özil után Londonba...
Pofáztam ekőszezonban hogy 40ért megéri suarez és leosztottak itt forumon....most meg a vak is látja hogy benzema nem találja a helyét
Same here.
Kicsit meredeknek éreztem Illarra bedobását
Bale kezdetése is meredek volt...
Keményen szétkontráztak minket és a legtöbb játékosuk ügyes, kreatív játékos, szóval volt is nyomozó iroda a dologból. Bántóan gyengék voltunk és kb a játékkép alapján hízelgő is az eredmény.
Erre meg a hozzáfűznivalóm Ancelotti.

Ordító edzői hibák tömkelege, amit megfejelt azzal, hogy Modricot előrébb tette egy sorral, így a labda mindig Modric mögé került, és sem szervezni, sem védekezni nem tudott úgy, ahogy egy ilyen top középpályásnak kellene. 20 perc után cseréltek is Illarával, csak hát előrébb meg Illara sem tud hatékony lenni, mint ahogy Xabi sem, úgyhogy van 3 emberünk a hátsó irányító posztra, és nincs megfelelő emberünk a kp 3. posztjára (Khedira és Casemiro gyenge oda), és nincs helyettese Isconak sem. Ezért is kezdett félig sérülten...
Isco – (3/5)Ha kicsit gülü lenne a szeme azt hinném Özil. Mintha megnyugodott volna hogy nincs konkurencia, olyan Özilesen láthatatlanná vált félórákra. Aztán add egy két nagy zsugát és megint eltűnik. Nincs ezzel baj, csak ezért felesleges volt a csere, mert ilyen emberünk már volt.
Isco jobb, mint Özil, ez simán látszik, de az a szint, amilyen szinten kezdett, azt én is kicsit túl magasnak éreztem. Sejtettem, hogy nem lesz képes hosszútávon így teljesíteni, azért is le lettem oltva... Na majd meglátjuk. Özil elengedése meg hiba volt, mert nincs Isconak cseréje, és Isco a bajnokság meg a BL végjátékára fizikálisan ki fog fulladni, egyszerűen képtelen lesz 60 meccsen játszani... Mielőtt valaki Modric-csal reagálna, láttuk tegnap is, hogy Modric előrébb sokkal gyengébb teljesítményt nyújt, mint a védelem előttről irányítva.
Diego Lopez maga az atyaúristen
Ha Ancelotti lesz olyan vakegér, hogy Iker véd kedden, akkor be fog bizonyosodni, hogy Perez bábja. Pedzegettem ezt már korábban, de Illara és Bale játszatása, a Barca felállás másolása és Iker kezdőbe dugása nagyon hajaznak erre.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 15., vasárnap 9:28

Azért csodálkozom,hogy Isco és Modric sok embernél a gyenge szintig jutott... elképesztő mennyiséget futottak a középpályán,állandóan kérték a labdát,megjátszhatóak voltak,nem csodálkozom,hogy elfáradtak. Sokszor megpróbálták a váratlant,egy gyors megindulás,egy váratlan passz,de ma nem jöttek be. Ráadásul rengeteget jártak vissza védekezni.
Én sajnos csak a 66. perctől láttam a meccset,de adom a fentebb írtakat.Modric azonnal visszatámadott,űzte a labdás embert,Isconak voltak jó meglátásai,sokszor játszotta magát tisztára....mondom ezt úgy hogy 25 percet láttam a meccsből...nem rajtuk múlott ez,sztm.
Lopeznak meg tényleg nemtudom mit kellene még csinálni hogy hogy a habzószájú Iker fanok legalább kicsit eliserjék...
Emberünk fantasztikus volt,megint,a 2 golról véleményem szerint nem tehet.
Balet nem láttam,akkor már nem volt pályán,de a gólhoz grat.,ha minden meccsen rug egyet nekem ok:)Prsze fel kell vennie a ritmust,aztán 5-6 meccs múlva kaphatunk róla kerekebb képet...
DM hajtott,volt ugye az a 11-es szitu,jol befűzte akkor a védőket,de amúgy megint hozott néhány rossz döntést.
Benzema amit láttam tőle tegnap.........elég halvány,és még finom voltam...
A védelem sem volt valami acélos,Nacho flop,Pepe hatványozottan,Ramos meg megint elfelejtette bevenni a Xanaxot...Carvajalrol ment tegnap ment a vita,hogy akkor most milyen a gyerek,meg milyen nem,de azért ott van benne a potenciál,az tegnap látszott.Ha fejlődni tud,folyamatosan,akkor jó lesz.
Illarramendihez nem tudok mit hozzászólni,bár a kommentek alapján gyengének találtatott,remélem belelendül...
Misttikkel értenék egyet,négy meccs után ne temessük már a bajnokságot,senki se gondolja hogy a barca nyeretlenül megynyeri.Különben is az Atletico vezet,nem ők,pontot fognak ők is hullajtani,mi meg remélem összeérünk,az állomány adott ehhez.Nagyon az elején vagyunk még,várjunk a temetéssel még....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 15., vasárnap 9:23

Nacho láttam páran szidták sztem örülhetnénk ha a válogatottban lenne 4 ilyen képességű védőnk
én nem tudtam, hogy a magyar válogatott szintjére kell belőnünk a Real Madrid baloldali hátvédét.

Illaramendis résszel meg nem értek egyet. Tegnap valaki beírta, hogy az as.com szerint 2 labdát szerzett, ami vérciki, ráadásul végig alibi passzokat tolt. nem érdekel, hogy első meccse volt, mások már az első meccsen tudtak bizonyítani és közel sem kerültek ennyibe.
But he is a good boy...

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. szeptember 15., vasárnap 9:16

Hala!!!
Rég írtam Dubai-ban nincs wifi kispórolták a kecsketoszók....
Gondoltam írok több dologhoz is a teljesség igénye nélkül....
Átigazolások:
Amennyire jól kezdődött,annyira rosszul fejeződött be.
Kulcsemberek helyett nem érkeztek playak (Higu Özil).
Talán Carvajal még maradhatott volna 1 évet. Illaramendi kedvencem már most
(kitérek rá). Isco remek. Bale hát! nagymamám hasonlatával élve :
az a gyerek aztán megéri a pénzét. Vagy nem. A végén úgy is minden kiderül :-@
Előszezon:
Olyan,mint az előjáték szükséges+szép+jó,de nem érdekel senkit...
Tegnapi meccs:
Egészében a Villareal,mint csapat sokkal jobb nálunk
mi viszont képességekben vagyunk jobbak ezért raktam x-re a meccset és bejött :) :(
Kapus poszt:unalmas nekem a sztori fórumon is ez megy állandóan és akik lebecsülik
Diego-t tegnap kicsit magukba nézhetnek.Amíg így véd csapat érdek,hogy kezdő legyen és
az egók nem számítanak.
Védelem: Carvajal sokat fut fel törődhetne kicsit többet a védekezéssel. A második gól főleg az övé volt.
Mentett pár nagyot+gólpassz :salute: ,fejlődni-e kell főleg helyezkedésben.
Nacho láttam páran szidták sztem örülhetnénk ha a válogatottban lenne 4 ilyen képességű védőnk :angry:
Nem túl hálás szerep ha a védelem összes posztján játszatnak ráadásul nem folyamatosan
jobb lábas és csak az igazán nagyok tudnak jó teljesítményt hozni az ellentétes oldalon (Lahm Zambrotta)
Ramos és Pepe mind2 nagyon gyenge volt.
Középpálya Modric és Isco jól játszottak sokat futott mind2 a baj,hogy távol voltak a kaputól és így nem jöttek a fineszes passzok.
Illarramendi: Először is neki van a legjobb neve a csapatban :sly: úgyhogy már törlesztett nálam az árából :agree:
Szerintm első mecséhez képest jó focit játszott és aki figyelte láthatta mik az erősségei remekül szerelt töbszöris az elenfél térfelén ha végre kapná magát Cr-ke meg Benz akkor letámadásoknál Illara aranyat ér jól helyezkedik és nem is anyira lassú,mint azt páran írták.
Támadók:Igazábol jó teljesítméény itt se volt Cr rúgott 1 gólt és megakasztott vagy 10 támadást ellövöldözte a labdákat :( :(
Benz:Nem vagyok kibékülve vele csinált pár jó dolgot keveset ütközik hamár nem megy neki dolgozhatná a középső védőket ez vasn... :/ :/
Bale:Rúgott 1 gólt,jól játszott védekezni is próbált,de sokszor rossz volt a helyezkedés.Szép szép de a lú se csúnya állat. :x
Béke

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 15., vasárnap 8:22

El Unico írta:Azért csodálkozom,hogy Isco és Modric sok embernél a gyenge szintig jutott... elképesztő mennyiséget futottak a középpályán,állandóan kérték a labdát,megjátszhatóak voltak,nem csodálkozom,hogy elfáradtak. Sokszor megpróbálták a váratlant,egy gyors megindulás,egy váratlan passz,de ma nem jöttek be. Ráadásul rengeteget jártak vissza védekezni.

Úgy látszik,hogy ha Modric vagy Isco nem adnak gólpasszt,vagy nem rúgnak gólt,akkor rögtön a GYENGE kategóriába tartoznak.
Egy-két embernek sürgősen vissza kell néznie a meccset,vagy nem ártana felmenni Vácra,ott most még ajándékot is adnak a látásvizsgálatért...
Hagyd már, valakire mindig rá kell szállni.

Isco még a végén is folyton játékban volt, kérte, tette, vette...többnyire jól. Modric védekezőbb volt Illarra mellett, gondolom inkább figyelt hátra, de amúgy az első fél órában ők úgy 3-an nagyon el voltak tévedve, így együtt még nem találták a helyüket. Aztán amikor picit belejöttek, fel is vettük a kesztyűt, a végén meg inkább a Villarreal mondhatott el egy imát, hogy ez lett az eredmény. Az első fél óra miatt viszont mi, hogy nem 3-0-ra mentek. Az a foci amit ott toltak... :ozil:

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 15., vasárnap 2:07

Egyébként értem én hogy sokan utálják a spártait meg khedirát, én se tartom őket elitnek, de egyenlőre még szükség van rájuk a kezdőben a rutinjuk miatt.A többi fiatal (akik jobbak lesznek náluk sokkal) azért még nem érett meg, Arbeloa meg azért ha támadni nem is védekezni azt tud (amikor formában van).Khedira meg khedira...ő az alpha és az omega... :mrgreen: Most nem azt mondom ,hogy minden meccsen ők kezdjenek, de egy ilyen meccsen pl nem egy ilyen "rutintalan" csapatot küldtem volna fel(Carvajal,Nacho,Illaramendi).

Pepe/Ramos tengely nem tudom mit hitt milyen rendezvényen van...Ramos meg mostanában inkább karatézik mint focizik, néhe túlzottan dúrva. Az viszont zseniális amikor kettétöri az aktuális támadót, az ember még földet se ért de ő már mutogat ,hogy kelljen fel mit szinészkedik... :mrgreen: :mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 15., vasárnap 1:43

Azért csodálkozom,hogy Isco és Modric sok embernél a gyenge szintig jutott... elképesztő mennyiséget futottak a középpályán,állandóan kérték a labdát,megjátszhatóak voltak,nem csodálkozom,hogy elfáradtak. Sokszor megpróbálták a váratlant,egy gyors megindulás,egy váratlan passz,de ma nem jöttek be. Ráadásul rengeteget jártak vissza védekezni.

Úgy látszik,hogy ha Modric vagy Isco nem adnak gólpasszt,vagy nem rúgnak gólt,akkor rögtön a GYENGE kategóriába tartoznak.
Egy-két embernek sürgősen vissza kell néznie a meccset,vagy nem ártana felmenni Vácra,ott most még ajándékot is adnak a látásvizsgálatért...

Benzema teljesítménye annyit ért,mint egy rakás trágya a mező közepén. Semmi küzdés,nulla labdaszerzés,mintha pályán sem lett volna. Most nem azért,de ennyi idő alatt Suarez bármikor többet tesz le az asztalra,ő legalább minden meccsen hajtja az ellenfél védelmét (higgyétek el,láttam játszani elégszer,hogy megállapítsam ezt). Mi a tököm kell még a franciának? Zizu kis túlzással a reggelit is felszolgálja a szobájában,eladtuk az egyetlen konkurenciáját,ott lifeg a 9-es a hátán,folyamatosan kezdő játékos,ha rúg egy gólt,akkor a madridizmus persze boruljon le a lábai elé,mi? Full jogosan kapta meg a füttyszót a Bernabeutól,ezek után szerintem jobb,ha a keretbe se kerül be ha otthon játszunk,mit fog kapni,te jó ég. Ha Benzema érzi a játékot,akkor képes eldönteni bármelyik meccset,merő ellentéte annak a Benzemának,aki gyakorlatilag nem tud átvenni egy labdát,a kaput csak hírből ismeri,és 0 km-t fut: azaz a mai Karimnak.

Illarramendi kezdőbe nevezése nem volt megfelelő döntés,válogatott szünet és sérülés után egy ilyen stadionban egy kreatív,gyors játékot játszó ellenfél ellen... pfff. No comment. Akkor már miért nem Khedira? Vagy Casemiro? Ilyen rossz döntéseken meccsek mehetnek el,hatalmas fekete pont Ancelottiéknak.
Bale kezdetése sem volt jó döntés,gól ide vagy oda. A lehető legerősebb kezdőt kellett volna feltenni,méghozzá azon belül is a legösszeszokottabbat. :(

CR-rel nem tudom mi van,annyira görcsös,hogy elképesztő. Nem lesz ez így jó.

Ramos első félidei játékát ki lehet dobni a 10. emeletről,de kb az egész védelem fos volt. Csak az nem sétált be Lopezig a labdával aki nem akart,szörnyen foghíjas volt a védekezésünk,rossz volt nézni. Pepe... Hol világklasszis védekezés,hol trágya,hol tanár,hol zöldfülű,ez az ember is össze-vissza teljesít. :kivagyhe:
Nacho kb az összes fejpárbaját megnyerte,azon kívül viszont... támadásban nulla,CR egyedül volt azon az oldalon,kínjában inkább átjött a jobbosra,aztán bement középre,aztán visszament baloldalra a vonal mellé... Gyenge a gyerek,igaz,nem a posztján játszott,de akkor is... :(
Carvajal,középszerű teljesítmény.
Lopez meg... ezért ő a kezdő kapus,szó nélkül kezdetném a BL-ben is. Ez van. Casillasnak fel van adva a lecke.

Következő meccsen én ezzel próbálkoznék:
--------------------------------Lopez
Carvajal--------------Ramos---------Pepe-----------Arbeloa?
------------------------------Casemiro
------------------Modric---------------------Isco
Bale-------------------------Ronaldo-------------------Di Maria
:goat:

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:46

Bezzeg a válogatott szünet előtt ment a recskázás, hogy "jajj fiúkák, mi foci volt itt ma délben"...
részemről már akkor sem, de mind1. nem véletlenül írtam, hogy idén, a felkészülési meccsekkel együtt, talán ha két jobb meccset láttam a csapattól, jah és a fejlődést nem igen látom. lehet h csak 4 meccs telt el, de egyelőre nem igazán érzem kibontakozni az elképzelést.

értem amit írsz és van benne igazság, és én sem 4 meccs után akarom borítani az asztalt, csak picit fájó állandóan ezt a sok "HA" dolgot olvasni. Ha befúják Messi gyökérkedését, ha befúják nálunk a tizit, ha ez, ha az. Mi lenne ha egyszer kifogások nélkül eldöntenénk a meccseket és nem kellene másokra fújkálni? Még 1-2 ilyen lesz és azon kapjuk magunkat, h mindkét El Clasico megnyerése kötelező lesz. Bízni meg lehet a csapatban, de a Barcelona sem egy futottak még kategória és ha bajnokság sorsa valóban az el clasicokon fog múlni, akkor arra azért arra nem innék előre.
But he is a good boy...

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:45

Hát nagyon értékelni nincs mit,Bale góllal debütált, ami pozitívum, Diego Lopez maga az atyaúristen, a csapat felforgatott volt ebből adódóan átjáróház is.Válogatott szünetek utáni meccs, én vártam a botlást...ez van idő kell a srácoknak.

Ami viszont aggasztó ,hogy nekimentűnk csatár nélkül a szezonnak... :) Ebből adódóan remélem a felállás is csatár nélküli lesz...

Illaramendi posztja az egyik legfontosabb poszt, ő egy fiatal tehetség, Alonso hatalmas rutinnal érkezett és az első pár hónapban csak a fejünket fogtuk, hogy ez mit művel aztán csak beért...

A lényeg, idő-idő-idő-idő és idő...ez a siker titka, ja és nem foglalkozni a barca pontszámával és Messi góljaival( ugye CR? :sly: ...azért ez a görcsös akarás már inkább káros mint előnyös a csapat és az ő számára...).

Kemény meccs lesz a keddi...110% kell.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:38

Barcanak is vannak válogatott játékosai és HA nehezen is, de basszus behúzták a meccset. Ezeken múlik az egész.
Basszus ha befújták volna a tizit, akkor 3-2. Basszus ha lefújják azt a Messi gyökérkedést, akkor ott meg 2-2. Az emberi tényező még mindig faktor a fociban. Buktunk 2 pontot, kész. A Bernabeuban verni kell a Barcát, a Camp Nouban ne kapjunk ki, a többi meccsen meg szerezzünk ugyanannyi pontot, mint ők és meg is van a bajnoki cím. Nehéz feladat? Igen. Lehetetlen? Nem. Érdemes sírni 4 tétmeccs után? Mindenki döntse el maga.

Bezzeg a válogatott szünet előtt ment a recskázás, hogy "jajj fiúkák, mi foci volt itt ma délben"...

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:32

Nyilván ez nem vigasztal senkit, de gyanítom sokkal több válogatott játékosunk van, mint a Villarrealnak, akik 2 hete erre a meccsre készülhettek. Mentek is, mint az állat, ahogyan az sem jött jól, hogy idegenben volt ez a találkozó. Otthon ezt a meccset ha nehezen is, de behúzta volna a csapat.
Ezzel valóban nem vigasztalódik senki. Elmaradt egy tizenegyes. Na bumm, hány elfog még. :kivagyhe: Barcanak is vannak válogatott játékosai és HA nehezen is, de basszus behúzták a meccset. Ezeken múlik az egész. Nem az El Clasicocon... hanem ezeken a kis puhap*cs meccseken.
But he is a good boy...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:32

Kicsit meredeknek éreztem Illarra bedobását és amúgy keményen meg is látszott. Labdát vesztettünk és majdhogynem csak néztük a sárgák hátát. Keményen szétkontráztak minket és a legtöbb játékosuk ügyes, kreatív játékos, szóval volt is nyomozó iroda a dologból. Bántóan gyengék voltunk és kb a játékkép alapján hízelgő is az eredmény. Benzema meg elgondolkozhatna a hogyan továbbon, mert ha így folytatja lehet megy majd Özil után Londonba... Bale kezdetése is meredek volt... Először is egy jól rajtoló, stabil csapat ellen egy erőnlétileg és formailag gyenge játékost betenni nem volt jó ötlet kezdetni. Mehetett volt a kedvenc argentinom a jobb oldalra, aki védekezésben és mostanában támadásban is jeleskedett. Sajnos függünk Modric és Isco játékától és ma ők is kevesek voltak támadásban. Amúgy elfogadható eredmény, mert kemény stadion ez és szerintem a nem túl sok csapat fog innét ponttal, pontokkal távozni. Egy szónak is száz a vége, belefér ez a 2-2, de lehet belőle tanulni és lesz ez még természetesen jobb is. Adiós amigos, jó éjt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:30

Mentek is, mint az állat

Remélem a barca ellen is fognak...ja nem. :roll:

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:29

tudtommal volt egy kis sérülése, nem szabadott volna játszatni sem ma...
Talán valóban előreszaladt egy picit, de akkor ugyanúgy mi is előreszaladtunk. Itt már lélekben mindenkinél Isco a jövő 10-ese, Carvajal pedig aki biztosan jobb, mint Arbeloa és akivel hibátlan lesz a jobb oldalunk. Vagy Ancelotti a zseni, akivel úgyis csak többet nyerhetünk, mit Mouval. Oh, ugyan, várjuk még ki a végét.
But he is a good boy...

Vissza: