Ha jonne az elso kettot, kit erdekelne, ha jonne depay is.ziro4vr írta:Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.Tádám írta:Nyáron jön Mbappé meg Salah + Depay aztán készen is vagyunk.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Carvajalnal nincs ilyen gond szerintem, amennyiszer nem ér vissza az még bőven belefér, Marcelo meg mostanában szarik rá. Nem lenne ez gond, ha Casemiro maradna a valagán és tényleg a védelemnek segítene, szép és jó hogy szerez gólokat, de mindenki tudja mi a játékával a problémaYazid írta:az tényleg érdekes lesz, hogy ribery-robben párost kifogja megfogni, ha carvajal, marcelo támadni fog folyamat, mert azt fogják valszeg és rendre nem fognak visszaérni, ahogy nem is nagyon szoktak...
az tényleg érdekes lesz, hogy ribery-robben párost kifogja megfogni, ha carvajal, marcelo támadni fog folyamat, mert azt fogják valszeg és rendre nem fognak visszaérni, ahogy nem is nagyon szoktak...
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én meg remélem komolyan, jó lenne ha valaki még értené ezt a foci dolgot rajtam kívül ezen a fórumon.ziro4vr írta: Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.Tádám írta:Nyáron jön Mbappé meg Salah + Depay aztán készen is vagyunk.
Nem illik.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
az öreg jupp nem hülye.
kapjuk majd tőlük a két szélen szépen az ótvaros szélsővédőink miatt.
ha még kázmér is játszik, akkor hűűűűűűűb+
kapjuk majd tőlük a két szélen szépen az ótvaros szélsővédőink miatt.
ha még kázmér is játszik, akkor hűűűűűűűb+
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem tökéletes volt a tegnapi főpróbának, nem hakni meccs , meg kellett szenvedni a döntetlenért is de közben jól játszottunk, sok mozgás volt leszámítva a 2ik félidő elejét.Ha ez a csapat lesz szerdán is, megfuthatjuk a bayernt.De ugye Casemiro fix, így ötletem sincs mi lesz. Bale remélem pályára sem lép már a bl-ben, szart se csinál mostanában, Benzema is gyenge de mezőnyben azért rosszabb napjain is hozza a minimumot és mivel nem ül a padon egy mbappé így ő a legjobb megoldás jelenleg. Akivel én nem vagyok kibékülve az a 2 szélsővédőnk és modric, Marcelo nagyon tróger üzemmódban van mostanában ha védekezésről van szó, Carvajal meg ha javult is az őszhöz képes teljesen elvan borulva az agya minden meccsen.Modric meg öregszik vagy nem tudom, gyakran eltűnik 10 percekre.Reméljük erre a 3 meccsre még összeszedi magát mindenki, aztán nyáron 3-4 igazolással simán fel lehet frissíteni a keretet.Az,hogy egy ilyen jelentéktelen is meccsen pörögtünk az utolsó percig a gólért bíztató.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
lehet, de a juve ellen az összes gólt az oldaláról kaptuk. én óvatosabban mondanék ilyeneket.A 3 meccsre viszont nem kérdés, hogy felszívja magát, efelől kétségem sincs.
Egyetértek, ez nagyon a legalja volt Marcelotól. Egyértelmű hogy a VB-re tartalékol a kis bozont, de akkor kérjen pihenőt, ennél még Theo is jobb lett volna. Látszott rajta, hogy teljesen messze van a fizikai jó formától, húzta magát, mint akinek a földbe gyökerezett a lába. Rossz volt nézni. A 3 meccsre viszont nem kérdés, hogy felszívja magát, efelől kétségem sincs.Kerlon írta:Marcelo alibi "védekezése" meg már pofátlan az egész csapattal szemben.
A meccsel egyébként túl sok probléma nem volt, a helyzetek jöttek, domináltunk. Egyénileg majdnem rendben voltunk, az élesség hiányzott, hogy az a néhány fölé, melé, kapusba lövés, 1 v 1 csel pontosabb legyen. Hátul túl sok a megingás, talán Kova/Case ezen segített volna, bár azon a Ramos-Marcelo között lévő lyukon nem biztos.
Varane-Carvajal stabil volt megint, bár óriási probléma, hogy Carvajal alternatívája befuccsolt, kellett volna neki is a pihi, meg is említette a meccs után, hogy fáradt.
A témát a meccs után szokás szerint Karimka szolgáltatja, aki már maga sem tudja, hogyan kellene alulmúlnia magát, mégis sikerül. A helyezkedése, a sebessége és a lövője alapján lassan nb1 szintet üt meg, borzalom ez a bújocska amit játszik, méghogy playmaker. Fasza válasz volt megint az interjú után, bizonygatja hogy már pedig ő milyen okos művész, aztán a pályán csak benny hillt látjuk. Annyi önkritika vagy szégyenérzet azért szorulhatna belé, ennyi fütty és két ilyen 0 év után, hogy önként kéri év végén a Lyonba való visszatérését, de persze ezt tudjuk, hogy nem fog bekövetkezni, minden happy, bármit csinál érte mindig kiállnak. Zizout sajnálom csak, hogy hitt benne, a pad ha remeg(ne), akkor a cimborájának köszönheti.
Volt 2018-ban 2 erős hónapja, amikor tényleg biztató volt, talán ekkor rúghatta a góljai 2/3-át is tehát vagy 3-at. Szánalmas.
Reméljük az idén legalább az 1 megmozdulással nem marad adós, nekem már csak ennyi kérésem van felé, az elődöntőben bízzunk benne, mutat valamit....Más nekünk szurkolóknak nem is marad, imádkozunk, hogy a néma kezdjen el beszélni, hogy a vak lásson, aztán ha egyszer kikerüli a villanyoszlopot, már üdv rivalgunk, bízunk, reménykedünk a következő botlásig...Ezt adja nekünk a Real Madrid kilencese.
Ha nem igazolunk támadókat, akkor mi is megyünk a Barcának jósolt Messi utáni középszerűségbe. Megint népszerűtlen leszek, de pl. Lucast mindenki kiemeli pedig... Persze tegnap is az első félidőben egyszer szépen meghúzta majd a centerezést kipasszolták CR elől, de a többi esetben... Talán még Asensio elé rakott vissza egy labdát, de az lehet Carvajal volt. Sőt normálisan beadni kb. csak Carvajal próbál. Marcelo, Asensio ( ilyen technikával totál hosszan átrúgdosta a hosszúra) és Lucas is mintha csak random belekúrnának néha egyet. És amúgy mind3ukra érvényes az is, hogy csak erőből próbálnak lefutni és beadni, tök agyatlanul.
Asensionak is egyedül az a jobbról befelé húzása volt, amit lehetett értékelni. Oké, bajnokság elment, lehet variálni meg próbálni, de ez egy nagy lófarok. + ehhez jön még, hogy Benzema a kapu előtt átalakul valami kreténné, aki még szerencsétlen is, ha véletlen jól eltalálná a labdát.
És hozzáteszem, hogy tegnap még nem is voltunk rosszak (la. az első félidőben, a másodikra nem bírtam fennmaradni), csak a kapu előtt lankad a pöcsünk. Kell a nyáron 2 ember, aki gólt is tud rúgni.
Marcelo alibi "védekezése" meg már pofátlan az egész csapattal szemben.
Asensionak is egyedül az a jobbról befelé húzása volt, amit lehetett értékelni. Oké, bajnokság elment, lehet variálni meg próbálni, de ez egy nagy lófarok. + ehhez jön még, hogy Benzema a kapu előtt átalakul valami kreténné, aki még szerencsétlen is, ha véletlen jól eltalálná a labdát.
És hozzáteszem, hogy tegnap még nem is voltunk rosszak (la. az első félidőben, a másodikra nem bírtam fennmaradni), csak a kapu előtt lankad a pöcsünk. Kell a nyáron 2 ember, aki gólt is tud rúgni.
Marcelo alibi "védekezése" meg már pofátlan az egész csapattal szemben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En nem lattam veszesnek a birot, CR esese volt necces, az fujhato volt talan, barcsak ennel rosszabb biro ne lenne a spanyol bajnoksagban...
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
folyamatosan, az egész meccsen ellenünk dolgozott...minden kétes dolgot a bilbao javára ítélt megKAG írta:Biron is szamon lett kerve a vegen.hala real írta:hogy a retekbe lehet csak 3 perc a hosszabitas egy olyan meccsen, ahol masodik felidoben tobbet allt a jatek, mint amennyit nem?? es hogy lehet lefujni pontosan 93 percnel, amikor a hosszabitasban is tobbet allt a jatek, mint amennyit nem??? ezen mindig fel tudom magam b*szni.
Aztan az csak vagta a pofat, hogy ez van.
Nyomorék...
és a hosszabbításban teljesedett ez ki, az volt a hab a tortán, vicc
3 perc?! áhh...
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biron is szamon lett kerve a vegen.hala real írta:hogy a retekbe lehet csak 3 perc a hosszabitas egy olyan meccsen, ahol masodik felidoben tobbet allt a jatek, mint amennyit nem?? es hogy lehet lefujni pontosan 93 percnel, amikor a hosszabitasban is tobbet allt a jatek, mint amennyit nem??? ezen mindig fel tudom magam b*szni.
Aztan az csak vagta a pofat, hogy ez van.
Nyomorék...
ZIDANE
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nyáron jön Mbappé meg Salah + Depay aztán készen is vagyunk.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
+1.pheco írta:Az a qrva nagy valtozas egy kezdo szintu csatar meg Bale helyett egy ertelmes szelso es kb kesz isG. V.tinho írta:Qrva nagy változások kellenek itt nyáron
Én se látok más hibát a keretben
Amúgy meg be kell bni a helyzeteket. Mentalitás ég és föld a BLhez képest, motivalatlanok, dekoncentraltak. Ezen a szinten 1-2 ütem dönt , ez nincs meg.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hogy a retekbe lehet csak 3 perc a hosszabitas egy olyan meccsen, ahol masodik felidoben tobbet allt a jatek, mint amennyit nem?? es hogy lehet lefujni pontosan 93 percnel, amikor a hosszabitasban is tobbet allt a jatek, mint amennyit nem??? ezen mindig fel tudom magam b*szni.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a qrva nagy valtozas egy kezdo szintu csatar meg Bale helyett egy ertelmes szelso es kb kesz isG. V.tinho írta:Qrva nagy változások kellenek itt nyáron
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Qrva nagy változások kellenek itt nyáron
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg mielott vege lesz es esetleg CR eltesz egyet, ma Carvajal, Varane es Lucas voltak nalam a csapatban akik kiemelkedtek felfele, Kroos, Modric, Navas, Asensio csak a szokasosat magukjoz kepest, tobbiek gyengek, cserket nehez ertekelni.
Koszi Lukita
Na jo...meg jo h leirtam h ne hogy CR
Koszi Lukita
Na jo...meg jo h leirtam h ne hogy CR
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Rosszul láttad. Meg amúgy is, a kamera hazudik.Babinho írta:De basszus akkor vette elő a pirosat a spori amikor bhffon hátulról a fejével a tarkojahoz ér, erről nincs vidi? Nem kizárólag a pofazas miatt, ami már önmagában amúgy elég lett volna.
Én komolyan nem hiszem el ezt az egészet... Elképesztő, hogy amúgy intelligens emberek véreres szemmel magyaráznak nekem, hogy elfogult hülye madridista vagyok mert azt állítom, hogy ezt meg kell adni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero