Copa del Rey
Re: Copa del Rey
teljesen rossz a spanyol kupa lebonyolítása. a német mintára kéne megrendezni és akkor esetleg odajuthatnának olyanok is akikre nem sokan számítanak valamint nem vesz ki annyit a játékosokból sem. felesleges az oda-vissza párharc. a nullperceseknek így sem elég a tavaszi 2-3 meccs a kezdők meg nem veszik komolyan. ha egy meccsen dőlne el nagyobb lenne az iram is.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kupa engem nem nagyon hoz lazba, kicsit feleslegesnek erzem az oda-vissza meccseket januarban. Ha egy meccsesek lennenek, mint a legtobb liganak a kupajaban, akkor sokkal jobb lenne. Persze Barca elleni ket donto szep emlek, de kisebb csapat elleni donto nem mozgatna annyira meg egyebkent. De a bajnoksagot illene elkezdeni surubben nyerni, mert ez a 4-5 evente egy bajnoksag nagyon karcsu. Viszont nem cserelnem el az elmult 4 szezont a Barca triplazasaira sem.
Én is totál így látom, sírt is a szám emiatt sokszor már, nagyon bosszantó mennyire jönnek fel hazai szinten. Persze én is imádom ezt a BL győzelmeket, meg húzunk el szépen mindenkitől, de lassan otthon is kéne vmit alkotni, mert a 2010-es évek elég nagy homályok eddig, és a Barca nagyon feljött bajnoki címek tekintetében, kupában meg már jóval előrébb vannak.M1Ö írta:Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész. Mikor védtünk utoljára bajnoki címet? 10 éve? A spanyol kupa címvédést meg sanszos, hogy tényleg nem látta senki a fórumról.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja hát igen. A Barcát se illik megverni, valami felsőbb erő nagyon azt akarja.wZoLee7 írta:Fociban nincs olyan h ki mit erdemel, ez megy a juves neccs ota...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Fociban nincs olyan h ki mit erdemel, ez megy a juves neccs ota...
- M1Ö
Nyílván nekem is a BL az elsődleges, az alfa és omega. De az zavar, hogy hazai porondon elnyom minket a Barca. Lehet ezt vitatni, de a számok sajnos magukért beszélnek. 98 óta követem őket és 9-6 nekik. És abból a 6ból 4et 2010 előtt nyertünk. A kupáról ne is beszéljünk.dzsi91 írta: És évek óta nem tényezők európában amiben közrejátszik a januári kupaszereplésük(persze sok más is). A döntő az 1 meccs,az már mind1 de az út oda rengeteg energiát emészt fel a bajnoksággal karöltve kora tavasszal.És azért ha a szezon végén csak az marad egy csapatnak az még sebtapasznak is elég gyenge.Én azt mondom a kupát nyomja a b csapat és ha sikerül oda érniük a döntőbe rendben,ha nem akkor ez van.
Ez az év egyébként nekem felfoghatatlan. Minden Barcás azt hangoztatja, hogy a mi focink sokkal élvezhetetlenebb. Ez idén fordult szerintem. Alapból nagyon jó focit játszunk, tetszik amit látok, csak nem párosul eredményekkel. A Barca meg szenved és akkor is nyer, ha lefocizzák őket. Ha uþana néznék, minimum 10 olyan meccset találnék, ahol nem érdemeltek győzelmet. És akkor ha mi nem is, de az Atlético ott lenne a seggükbe. Szóval nekem ez az év nagyon furcsa, nagyon fars képet mutat, mert a Barca közel sem ennyire erős, mi meg nem vagyunk ennyire gyengék, hogy 16 (?) ponttal legyünk lemaradva.R. Carlos írta:Na igen... Ráadásul a Barca tényleg nem túl acélos, de veretlenül nyerheti meg a bajnokságot és a kupasorozatban is megúszták egy idegenbeli vereséggel. Magyarul arra lehet következtetni, hogy a spanyol csapatok sem túl acélosak 1-1 kivétellel.M1Ö írta:Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész. Mikor védtünk utoljára bajnoki címet? 10 éve? A spanyol kupa címvédést meg sanszos, hogy tényleg nem látta senki a fórumról.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Na igen... Ráadásul a Barca tényleg nem túl acélos, de veretlenül nyerheti meg a bajnokságot és a kupasorozatban is megúszták egy idegenbeli vereséggel. Magyarul arra lehet következtetni, hogy a spanyol csapatok sem túl acélosak 1-1 kivétellel.M1Ö írta:Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész. Mikor védtünk utoljára bajnoki címet? 10 éve? A spanyol kupa címvédést meg sanszos, hogy tényleg nem látta senki a fórumról.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És évek óta nem tényezők európában amiben közrejátszik a januári kupaszereplésük(persze sok más is). A döntő az 1 meccs,az már mind1 de az út oda rengeteg energiát emészt fel a bajnoksággal karöltve kora tavasszal.És azért ha a szezon végén csak az marad egy csapatnak az még sebtapasznak is elég gyenge.Én azt mondom a kupát nyomja a b csapat és ha sikerül oda érniük a döntőbe rendben,ha nem akkor ez van.M1Ö írta:Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész.Sierra írta:Na igen, de igazából kupa főleg évek óta Real-Barcáról szól
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész. Mikor védtünk utoljára bajnoki címet? 10 éve? A spanyol kupa címvédést meg sanszos, hogy tényleg nem látta senki a fórumról.Sierra írta:Na igen, de igazából kupa főleg évek óta Real-Barcáról szól
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Vicc az, hogy évek óta a döntő közelébe se jutunk.Sierra írta:Vicc ez a spanyol kupa, ha a Real kiesik, akkor kb már a Barcáé a kupa.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Nem, akkor a mi játékosaink nem vennék komolyan a meccset, mint az bajnokság első felét.wZoLee7 írta:Inkább az a vicc, hogy ha mi lennénk az ellenfelek még a szertáros 200%-on pörögne, barcáék meg megnyerik úgy h nincsenek igazán jó formában de legalább meg sem kell izzadniuk, pont mint a bajnokságotSierra írta:Vicc ez a spanyol kupa, ha a Real kiesik, akkor kb már a Barcáé a kupa.
Legutóbb mi is egy sima 5-0ás meccset játszottunk velük.
- BlancoMark
Barcaeknak iden nem sok izgalomban van reszuk.
Na igen, de igazából kupa főleg évek óta Real-Barcáról szól, ha az egyik kiesik akkor 99% hogy a másik nyeri. Utóbbi években már csak a Barca. Nem is tudom hányadik lesz ez nekik zsinórban, 4. vagy 5.wZoLee7 írta: Inkább az a vicc, hogy ha mi lennénk az ellenfelek még a szertáros 200%-on pörögne, barcáék meg megnyerik úgy h nincsenek igazán jó formában de legalább meg sem kell izzadniuk, pont mint a bajnokságot
Elképesztő, hogy a Barca ilyen téren mennyivel a többi spanyol csapat felett van, halálsimán hozzák évek óta a spanyol kupákat, szinte megerőltetés nélkül. És most is sima 3-0 a szünetben.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Inkább az a vicc, hogy ha mi lennénk az ellenfelek még a szertáros 200%-on pörögne, barcáék meg megnyerik úgy h nincsenek igazán jó formában de legalább meg sem kell izzadniuk, pont mint a bajnokságotSierra írta:Vicc ez a spanyol kupa, ha a Real kiesik, akkor kb már a Barcáé a kupa.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
levédettünk mi is pár döntőt Pintóval, leírni is rémisztő.Kercsó írta: Nem értem, miért nem Sergio Rico véd... kupa meg minden, de mégis csak a döntő.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
de, hogy Ben Yedder is a padon.. miert nem mondtak azt, hogy ki sem akarunk allni? Kupaert megy a meccs, erre aki eldonthetne meccset, ott ul a padon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Vicc ez a spanyol kupa, ha a Real kiesik, akkor kb már a Barcáé a kupa.
Kapus kirúgta, a Barca következő labdaérintése a Sevillai 11es pont vonalánál volt.......... Jó a kapus...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Te jó ég.
Nem értem, miért nem Sergio Rico véd... kupa meg minden, de mégis csak a döntő.
#whatisyourexcuse
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kirúgásból gólt kapni, gratulálok Sevilla, ehhez azért kell tehetség...