![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
A BL "varázsa" nálam kicsit romlott, hogy megváltoznak az időpontok, és játszhat az is, aki pályára lépett másik csapat mezében a téli átigazolási szezon előtt, a fenti nagy pozitívum lenne, színvonalasabb, komolyabb meccsek lennének.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. április 23., hétfő 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 23., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 23., hétfő 8:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 23., hétfő 8:17
https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... ni-messit/Ha durva leszek Messivel szemben, búcsút inthetek Argentínának.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 22., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 22., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. április 22., vasárnap 20:56
Én is totál így látom, sírt is a szám emiatt sokszor már, nagyon bosszantó mennyire jönnek fel hazai szinten. Persze én is imádom ezt a BL győzelmeket, meg húzunk el szépen mindenkitől, de lassan otthon is kéne vmit alkotni, mert a 2010-es évek elég nagy homályok eddig, és a Barca nagyon feljött bajnoki címek tekintetében, kupában meg már jóval előrébb vannak.M1Ö írta:Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész. Mikor védtünk utoljára bajnoki címet? 10 éve? A spanyol kupa címvédést meg sanszos, hogy tényleg nem látta senki a fórumról.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. április 22., vasárnap 17:14
Ja hát igen.wZoLee7 írta:Fociban nincs olyan h ki mit erdemel, ez megy a juves neccs ota...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 22., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. április 22., vasárnap 12:45
Nyílván nekem is a BL az elsődleges, az alfa és omega. De az zavar, hogy hazai porondon elnyom minket a Barca. Lehet ezt vitatni, de a számok sajnos magukért beszélnek. 98 óta követem őket és 9-6 nekik. És abból a 6ból 4et 2010 előtt nyertünk. A kupáról ne is beszéljünk.dzsi91 írta: És évek óta nem tényezők európában amiben közrejátszik a januári kupaszereplésük(persze sok más is). A döntő az 1 meccs,az már mind1 de az út oda rengeteg energiát emészt fel a bajnoksággal karöltve kora tavasszal.És azért ha a szezon végén csak az marad egy csapatnak az még sebtapasznak is elég gyenge.Én azt mondom a kupát nyomja a b csapat és ha sikerül oda érniük a döntőbe rendben,ha nem akkor ez van.
Ez az év egyébként nekem felfoghatatlan. Minden Barcás azt hangoztatja, hogy a mi focink sokkal élvezhetetlenebb. Ez idén fordult szerintem. Alapból nagyon jó focit játszunk, tetszik amit látok, csak nem párosul eredményekkel. A Barca meg szenved és akkor is nyer, ha lefocizzák őket. Ha uþana néznék, minimum 10 olyan meccset találnék, ahol nem érdemeltek győzelmet. És akkor ha mi nem is, de az Atlético ott lenne a seggükbe. Szóval nekem ez az év nagyon furcsa, nagyon fars képet mutat, mert a Barca közel sem ennyire erős, mi meg nem vagyunk ennyire gyengék, hogy 16 (?) ponttal legyünk lemaradva.R. Carlos írta:Na igen... Ráadásul a Barca tényleg nem túl acélos, de veretlenül nyerheti meg a bajnokságot és a kupasorozatban is megúszták egy idegenbeli vereséggel. Magyarul arra lehet következtetni, hogy a spanyol csapatok sem túl acélosak 1-1 kivétellel.M1Ö írta:Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész. Mikor védtünk utoljára bajnoki címet? 10 éve? A spanyol kupa címvédést meg sanszos, hogy tényleg nem látta senki a fórumról.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. április 22., vasárnap 12:29
Na igen... Ráadásul a Barca tényleg nem túl acélos, de veretlenül nyerheti meg a bajnokságot és a kupasorozatban is megúszták egy idegenbeli vereséggel. Magyarul arra lehet következtetni, hogy a spanyol csapatok sem túl acélosak 1-1 kivétellel.M1Ö írta:Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész. Mikor védtünk utoljára bajnoki címet? 10 éve? A spanyol kupa címvédést meg sanszos, hogy tényleg nem látta senki a fórumról.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 22., vasárnap 11:42
És évek óta nem tényezők európában amiben közrejátszik a januári kupaszereplésük(persze sok más is). A döntő az 1 meccs,az már mind1 de az út oda rengeteg energiát emészt fel a bajnoksággal karöltve kora tavasszal.És azért ha a szezon végén csak az marad egy csapatnak az még sebtapasznak is elég gyenge.Én azt mondom a kupát nyomja a b csapat és ha sikerül oda érniük a döntőbe rendben,ha nem akkor ez van.M1Ö írta:Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész.Sierra írta:Na igen, de igazából kupa főleg évek óta Real-Barcáról szól
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. április 22., vasárnap 7:55
Nem akarok gyökér lenni a sok BL mellett, de az a helyzet, hogy idén is bármilyen gyenge a Barca, évek óta minden róluk szól Spanyolországban. Kupa és bajnokság is. 1×-1× oda érünk mi is, de jövőre és azután is remélem úgy rá fekszünk a spanyol kupákra, hogy szűnik az ész. Mikor védtünk utoljára bajnoki címet? 10 éve? A spanyol kupa címvédést meg sanszos, hogy tényleg nem látta senki a fórumról.Sierra írta:Na igen, de igazából kupa főleg évek óta Real-Barcáról szól
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. április 22., vasárnap 6:51
Vicc az, hogy évek óta a döntő közelébe se jutunk.Sierra írta:Vicc ez a spanyol kupa, ha a Real kiesik, akkor kb már a Barcáé a kupa.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 22., vasárnap 5:53
Nem, akkor a mi játékosaink nem vennék komolyan a meccset, mint az bajnokság első felét.wZoLee7 írta:Inkább az a vicc, hogy ha mi lennénk az ellenfelek még a szertáros 200%-on pörögne, barcáék meg megnyerik úgy h nincsenek igazán jó formában de legalább meg sem kell izzadniuk, pont mint a bajnokságotSierra írta:Vicc ez a spanyol kupa, ha a Real kiesik, akkor kb már a Barcáé a kupa.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 21., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. április 21., szombat 22:26
Na igen, de igazából kupa főleg évek óta Real-Barcáról szól, ha az egyik kiesik akkor 99% hogy a másik nyeri. Utóbbi években már csak a Barca. Nem is tudom hányadik lesz ez nekik zsinórban, 4. vagy 5.wZoLee7 írta: Inkább az a vicc, hogy ha mi lennénk az ellenfelek még a szertáros 200%-on pörögne, barcáék meg megnyerik úgy h nincsenek igazán jó formában de legalább meg sem kell izzadniuk, pont mint a bajnokságot
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 21., szombat 22:23
Inkább az a vicc, hogy ha mi lennénk az ellenfelek még a szertáros 200%-on pörögne, barcáék meg megnyerik úgy h nincsenek igazán jó formában de legalább meg sem kell izzadniuk, pont mint a bajnokságotSierra írta:Vicc ez a spanyol kupa, ha a Real kiesik, akkor kb már a Barcáé a kupa.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 21., szombat 22:17
levédettünk mi is pár döntőt Pintóval, leírni is rémisztő.Kercsó írta: Nem értem, miért nem Sergio Rico véd... kupa meg minden, de mégis csak a döntő.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 21., szombat 22:09
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem