coutinho is megtette és milyen jól járt... oh wait...pheco írta:Hát ahogy dzsi is írta, ha egy játékos nagyon menni akar, akkor jobban jár a csapat is, ha elengedi. És Neymar ha jönni akarna, akkor rendes hisztit le tudna vágni nem úgy, mint Verratti 1-2 éve. Ney megtette a Barcánál is a lépéseket, pedig szerintem ott összességében jobban érezte magát. Ilyenkor jönne képbe Pérez és mondjuk letenne bőven többet a 220 milliós vételárnál, akkor jobban jár a sejk is, ha elengedi, mintha ott tartják hisztizve. Persze teli van pénzzel, de azért nem hiszem, hogy a semmire kicsengetné a 30-40 millás fizetését(nem tudom pontosan mennyit kap).Realista24 írta: De hogy hozod el, ha nincs kivásárlási ára? A sejknek pont nincs szüksége pénzre, ha akarja, kiállítja a keretbe a kertitörpe helyére.
Ez csak úgy működhet, ha létezik az a záradék, ami több forrás szerint is megvan. Máskülönben, ha nem akarják eladni, akkor nem fogják.
De mondjuk nekem Bappe kellene onnan, ahogy a fórum 90%-ának.
Kommentáld a híreket
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Re: Kommentáld a híreket
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát ahogy dzsi is írta, ha egy játékos nagyon menni akar, akkor jobban jár a csapat is, ha elengedi. És Neymar ha jönni akarna, akkor rendes hisztit le tudna vágni nem úgy, mint Verratti 1-2 éve. Ney megtette a Barcánál is a lépéseket, pedig szerintem ott összességében jobban érezte magát. Ilyenkor jönne képbe Pérez és mondjuk letenne bőven többet a 220 milliós vételárnál, akkor jobban jár a sejk is, ha elengedi, mintha ott tartják hisztizve. Persze teli van pénzzel, de azért nem hiszem, hogy a semmire kicsengetné a 30-40 millás fizetését(nem tudom pontosan mennyit kap).Realista24 írta: De hogy hozod el, ha nincs kivásárlási ára? A sejknek pont nincs szüksége pénzre, ha akarja, kiállítja a keretbe a kertitörpe helyére.
Ez csak úgy működhet, ha létezik az a záradék, ami több forrás szerint is megvan. Máskülönben, ha nem akarják eladni, akkor nem fogják.
De mondjuk nekem Bappe kellene onnan, ahogy a fórum 90%-ának.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ziro4vr írta:Meccsnap van, ennyi tesztoszteron ma kivételesen termelődött bbenciben.Realista24 írta: ronci nagyon spancizik rascival. Ez így lett volna hiteles tőled.
Mondjuk Rashford akár opció is lehetne. Sajnos nem rémlik, hogy lett volna akár egy kósza hír róla nálunk.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Meccsnap van, ennyi tesztoszteron ma kivételesen termelődött bbenciben.Realista24 írta:ronci nagyon spancizik rascival. Ez így lett volna hiteles tőled.BBeno írta:ronaldo nagyon spancizik rashforddal.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ronci nagyon spancizik rascival. Ez így lett volna hiteles tőled.BBeno írta:ronaldo nagyon spancizik rashforddal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ronaldo nagyon spancizik rashforddal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi, javítom.poronty írta:A Bayernnek nagyszerű csapata van, és a jövőben is mindig Európa legsikeresebb klubjaihoz tartozott."
Ez a mondat nem tűnik helyesnek. Valószínűleg a "jövőben" az múltban akart lenni.
Egyébként menjen innen Béla jó messzire, mert nem kell ide, de én nem látom mi a probléma az interjúval. Tiszteletet mutatott egy másik nagy klub felé és teljesen diplomatikus választ adott és leszögezte, hogy a kiesés meg se fordul a fejében és mi fogunk továbbjutni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
A Bayernnek nagyszerű csapata van, és a jövőben is mindig Európa legsikeresebb klubjaihoz tartozott."
Ez a mondat nem tűnik helyesnek. Valószínűleg a "jövőben" az múltban akart lenni.
Egyébként menjen innen Béla jó messzire, mert nem kell ide, de én nem látom mi a probléma az interjúval. Tiszteletet mutatott egy másik nagy klub felé és teljesen diplomatikus választ adott és leszögezte, hogy a kiesés meg se fordul a fejében és mi fogunk továbbjutni.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
üljön csak le, aztán maradjon is ottH.E.H.E. írta:én azt várom az ffp-től, hogy akire rámutatok, lehessen hozni
ha komolyan gondoljuk az ffpt, akkor előbb utóbb példát kell valakivel statuálni.
az arabnak is meg kell értenie, hogy az ő érdeke is, hogy sok erős csapat legyen. (de lehet túl ostoba ehhez)
bélának ezután az interjú után még a repjegyet se adnám oda, nemhogy a padot müntyenben.
ilyen nyilatkozat után el is mehet a faszba, meccs előtt ilyet...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hátha németül hamarabb megtanulna..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Balet el is tudom képzelni a Bayernben, csak ők nem az a csapat, amelyik hajlandó kifizetni érte 100+ millió eurót. Ami baj.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én lehet,higy régimódi vagyok meg naív,de tartom,hogy ha egy játékos mindenáron lépni akar az lépni is fog 1 max 2 átigazolási szezonon belül,persze ha mindenáron kell nekünk.Szóval lehet akármennyire büdös a mi pénzünk az arabnak,ha bappé tényleg távozni akarna előbb utóbb el kell engedje.Senkinek se jó egy távozni akaró játékos.Én is bízok kicsit még bappéban de ahhoz ő is kéne,na nem lázadni kell mint coutinho meg dembelé,szimplán jelentse ki mit akar,ha akar egyáltalán valamit.
Bale meg mondjon le,totál idióta az ember.
Bale meg mondjon le,totál idióta az ember.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
én azt várom az ffp-től, hogy akire rámutatok, lehessen hozni
ha komolyan gondoljuk az ffpt, akkor előbb utóbb példát kell valakivel statuálni.
az arabnak is meg kell értenie, hogy az ő érdeke is, hogy sok erős csapat legyen. (de lehet túl ostoba ehhez)
bélának ezután az interjú után még a repjegyet se adnám oda, nemhogy a padot müntyenben.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- RealMadridFanatic
BBeno írta:amugy az ffptol azt varjatok hogy majd megijednek es visszalepnek a bappe biznisztol? amin zarojelben mondom biztos hogy kotber van a visszalepes eseten mint nekunk anno roncinal a 30 misi.
tehat van ez a verzio hogy fizetnek kotbert a monacónak es akkor az ffp oke. bar szerintuk most is oke szoval erre nem adnek nagy eselyt. a masik hogy bappe az ovek az uefa meg megbunteti oket 50 milliora es 21 embert neveznek a kovi blre. az hogy kizarjak oket jovore azt kotve hiszem. tudom hogy ez a teteje a buntetesnek de annal korruptabb mindket fel.
Esélytelennek tartom én is. A focin túlmutató dolgok vannak már itt szerintem, nem érdeke senkinek keresztbe tenni az arabnak, ráadásul két kézzel lökni magától a húsos fazekat...
Egy utópisztikus világban mondjuk annak örülnék a legjobban, ha bemondanák neki, hogy vagy betartják szépen a szabályokat és nem szórják pofátlanul a zsetont, vagy 3 idény BL nélkül. Nem csak azért, mert így lenne esély Mbappé idehozatalára.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
amugy az ffptol azt varjatok hogy majd megijednek es visszalepnek a bappe biznisztol? amin zarojelben mondom biztos hogy kotber van a visszalepes eseten mint nekunk anno roncinal a 30 misi.
tehat van ez a verzio hogy fizetnek kotbert a monacónak es akkor az ffp oke. bar szerintuk most is oke szoval erre nem adnek nagy eselyt. a masik hogy bappe az ovek az uefa meg megbunteti oket 50 milliora es 21 embert neveznek a kovi blre. az hogy kizarjak oket jovore azt kotve hiszem. tudom hogy ez a teteje a buntetesnek de annal korruptabb mindket fel.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Az volna az igazan baba , ha perez megmozgatna a szalakat hogy ffp meg minden, mi meg megvesszuk bappet a monakobol
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Anno azt írta a Marca és pár angol, hogy a Real megveheti Neymart azért a 222 millióért, amennyiért odaigazolt.V. Mester 77 írta:Marmint melyik záradék?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Marmint melyik záradék?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De hogy hozod el, ha nincs kivásárlási ára? A sejknek pont nincs szüksége pénzre, ha akarja, kiállítja a keretbe a kertitörpe helyére.pheco írta:Azzal, hogy elhozzuk Neymart toluk. A brazil nem hiszem, hogy ugy ott maradna ahogy Verratti tette. Vagy ott marad egy sertodott, hisztis klasszis es felveszi a fizujat a semmiert.BBeno írta:mivel is tartanank oket sakkban? semmivel. ahogy egy 30 eves lewat sem tudunk elhozni a bmtol.
En meg bizom ebben az Mbappes kolcsonszerzodesben plusz az FFP-ben, hatha bele lehet meg szolni nekunk is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azzal, hogy elhozzuk Neymart toluk. A brazil nem hiszem, hogy ugy ott maradna ahogy Verratti tette. Vagy ott marad egy sertodott, hisztis klasszis es felveszi a fizujat a semmiert.BBeno írta:mivel is tartanank oket sakkban? semmivel. ahogy egy 30 eves lewat sem tudunk elhozni a bmtol.
En meg bizom ebben az Mbappes kolcsonszerzodesben plusz az FFP-ben, hatha bele lehet meg szolni nekunk is.