Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
otthon eloszor a szezonban komolyan kene venni a meccset.
- ___Samy___
Na, akkor a félidőben nagy fejmosas volt, mert majdhogynem az összes probléma megoldására került. Asensio csere is nagyon ült, bravo! Kivételesen Benzema sem szállt be rosszul, Kovacic indulosebessege meg egészen brutális
Amúgy nekem a legszebb az volt az egész meccsen, mikor Asensio góljánál Isco örömében Zidane-t ölelgette, a kispadon. Félidőben lekapta a srácot, mostanában annyira sokat nem is játszik, ennek ellenére semmi tüske nincs benne. A nehéz idők ellenére is nagyon egyben maradt a keret, és továbbra is egyben van. Ebben egész egyszerűen verhetetlen ZZ.
Amúgy nekem a legszebb az volt az egész meccsen, mikor Asensio góljánál Isco örömében Zidane-t ölelgette, a kispadon. Félidőben lekapta a srácot, mostanában annyira sokat nem is játszik, ennek ellenére semmi tüske nincs benne. A nehéz idők ellenére is nagyon egyben maradt a keret, és továbbra is egyben van. Ebben egész egyszerűen verhetetlen ZZ.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
most csak egy dolgot kérek a fiúktól. végre-végre-végre hozzanak le egy beton meccset otthon.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem illik srácok.
örülünk vincent.
örülünk vincent.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- BlancoMark
Ilyen gyenge formaval nyerni az Allianz Arenaban azert nem semmi.
Ramos meg hatalmas mint ezeken a meccseken mindig.
Ramos meg hatalmas mint ezeken a meccseken mindig.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát a visszavágó ismét érdekes lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ramos, Varane, Lukács Isco, Case, Pencema viszont nagyon mélyen vannak.
A győzelem ezzel együtt nagyon adja. Visszavágót CR eldönti.
A győzelem ezzel együtt nagyon adja. Visszavágót CR eldönti.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ez olyan volt, mint a Juventus elleni 1-3. Csak most mi voltunk a Juventus..
apropo coentrao.
az elnök a rage után neki is megkegyelmezett. tegnap kezdőben volt a porto ellen. ki is ejtették a portot a kupából.
az elnök a rage után neki is megkegyelmezett. tegnap kezdőben volt a porto ellen. ki is ejtették a portot a kupából.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
oké de lehet Coentrao jön vissza
ha Theo kölcsönbe küldjük, biztos jön védő
amúgy nem vagyok benne biztos...
ha Theo kölcsönbe küldjük, biztos jön védő
amúgy nem vagyok benne biztos...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én nagyon sürgősen keresnék padra egy univerzális szélső védőt aki mindkét oldalra bevethető, Nachoval együtt az már bőven elégJim írta:kapus fog jönni nyáron
és előre 1 ember
több nem is kell
itt kezdeném az igazolást, aztán átszervezném a támadókat, és oda is hoznék egy gólvágót
Abban sem vagyok biztos, hogy jobb, mint Lucas, de abban szinte biztos vagyok, hogy a számunkra jobb Lucas. Pedig aztán őt is elkergetném, mert szerintem full átlag, de legalább tudja, hogy melyik klubban van és megtesz érte mindent.Tádám írta:Én vicc nélkül hoznám. Szerintem a szélen jobb mint Lucas. Elképesztő formában van ebben a szezonban a Lyonban.ziro4vr írta: Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.
Marianót kihagytam a felsorolásból, ő lenne a csere.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kapus fog jönni nyáron
és előre 1 ember
több nem is kell
és előre 1 ember
több nem is kell
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Egy olyan játékostol várni csereként ugyanazt a teljesítményt, mint egy kisebb csapatban ahol fontos szerepben játszik, sokkal nagyobb százalékban jut hozzá a labda, az nagyon csalóka tud lenni.Tádám írta: Én vicc nélkül hoznám. Szerintem a szélen jobb mint Lucas. Elképesztő formában van ebben a szezonban a Lyonban.
Ego, jatekstilus, hozzáallas és még lehetne sorolni miket kell figyelni ahhoz, hogy egy ilyen igazolás klappoljon.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Én vicc nélkül hoznám. Szerintem a szélen jobb mint Lucas. Elképesztő formában van ebben a szezonban a Lyonban.ziro4vr írta:Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.Tádám írta:Nyáron jön Mbappé meg Salah + Depay aztán készen is vagyunk.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiszem, hogy esz nelkul tamadni fognak, nem lesznek annyira feltolva. Pont emiatt adna magat a 442 Lucassal es Asensioval a szeleken, de a Case Modric Kroos alap kozepen a nagy meccseken, szoval szerintem Isco Benz es Ce lesz elottuk. De ettol fuggetlenul nem fognak Marciek annyira fent jatszani, csak legalabb annyi latszodjon Marcin, hogy probalja blokkolni a beadast, nem ugy mint a Juve ellenYazid írta:az tényleg érdekes lesz, hogy ribery-robben párost kifogja megfogni, ha carvajal, marcelo támadni fog folyamat, mert azt fogják valszeg és rendre nem fognak visszaérni, ahogy nem is nagyon szoktak...
Ha jonne az elso kettot, kit erdekelne, ha jonne depay is.ziro4vr írta:Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.Tádám írta:Nyáron jön Mbappé meg Salah + Depay aztán készen is vagyunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Carvajalnal nincs ilyen gond szerintem, amennyiszer nem ér vissza az még bőven belefér, Marcelo meg mostanában szarik rá. Nem lenne ez gond, ha Casemiro maradna a valagán és tényleg a védelemnek segítene, szép és jó hogy szerez gólokat, de mindenki tudja mi a játékával a problémaYazid írta:az tényleg érdekes lesz, hogy ribery-robben párost kifogja megfogni, ha carvajal, marcelo támadni fog folyamat, mert azt fogják valszeg és rendre nem fognak visszaérni, ahogy nem is nagyon szoktak...
az tényleg érdekes lesz, hogy ribery-robben párost kifogja megfogni, ha carvajal, marcelo támadni fog folyamat, mert azt fogják valszeg és rendre nem fognak visszaérni, ahogy nem is nagyon szoktak...
- Süti
Én meg remélem komolyan, jó lenne ha valaki még értené ezt a foci dolgot rajtam kívül ezen a fórumon.ziro4vr írta: Azért arra a duóra elélveznék, ha jönne. Depayt gondolom poénból írtad ide.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.