___Samy___ írta:Érdekes helyzetben vannak a fiatalok. Achraf meg Theo nálam mindenképp kapnak meg egy évet, de nem úgy, ahogy idén. Játszaniuk kell, mert mint látszik Carvajal és Marcelo is totál kész van, kell a tehermentesites mögéjük, mert nem bírják egész évben ezt az iramot. ZZ csapatának alappillére ez a két poszt, nem engedhetjük meg magunknak, hogy egész évben két emberrel nyomjuk végig, mert az trofeakba kerülhet.
Mivel idén a széljátékunkat többnyire csak a védőkre bízta, ezért ha jövőre 442 vagy 433 lesz, akkor sokkal kevesebb támadó feladatuk lehet. Theo nálam nem pálya, Achrafot megbízhatóbbnak ítélem.
___Samy___ írta:Aztán ott van Vallejo. Nagyon jó képességű a srác, de ő is kevés szerepet kapott, bár itt a sok sérülés is közrejátszott. Igazából fogalmam sincs vele mihez kellene kezdeni, mert jó kh lesz belőle, viszont most a rutinra is szükségünk lenne (minek adtuk el Pepét?). Szóval ha találunk egy rutinosabb arcot, aki elfogadja a padot, akkor hozhatjuk, ha nem, az sem baj, csak kapjon több időt Vallejo a pályán.
Pepét nem adtuk el, nem volt elégedett a helyzetével és távozott.
___Samy___ írta:Llorente nem sok vizet zavar, ő akar még maradhatna is peremembernek, de ha távozik, nem igazán fog megerzodni. Ceballosnak nem kérdés, hogy maradnia kell, persze csak a kötelező játékidő mellett. Őt nagy hiba lenne leépíteni vagy elengedni, sok van benne.
Én Llorrentétől sokkal többet vártam, de rettentően egysíkú és középszerű játékos. Semmi szükség rá.
___Samy___ írta:Mayoral mehet, egyszerűen kevés. Bale foghatja is közben a kezét, és mehet vele ő is. Karimot padra kell vágni, CR-t majd válthatja is, hogy tavaszra csúcs legyen. Mivel se Bappe, se Neymar nem mozdítható, legalábbis úgy tűnik, így nálam az első számú célpont Mariano lenne. Szerintem nem kell részletezni, tökéletes választás lenne jelen helyzetben.
Mayoral visszahozatala alapból érthetetlen volt, Balenek szerintem lefőtt a kávé, ezt a komoly meccseken való jegelése is jelzi. Mariano adja, de számomra továbbra is kell egy gólerős szélső támadó is előre, mivel Lucas nem az, Asensiot még enm tudom hova rakni, sokkal többet látok benne a góllövés terén.
___Samy___ írta:Szóval alapjában véve szerintem nem volt rossz ötlet a sok fiatal érkezése, összességében a minőség is rendben van egy két embert leszámítva, de annyira elcsusztunk az ősszel, hogy az eredmenykenyszer miatt egyszerűen esélyük sem volt bekerülni. Ha a java itt marad, és az őszt nem adjuk le megint, akkor még nagyon nagy hasznuk lehet, mert látszik rajtuk, hogy ettől sokkal több van bennük.
A kapus posztot meg lehet nem kellene bántani. Ha a védelmet normálisan össze tudja végre rakni ZZ, akkor Navassal sem lesz majd ennyi baj.
A lényeg:
Érkező: Mariano, (rutinos védő)
Tavozo: Mayoral, Bale, (Llorente)
De ami a legfontosabb, használjuk a fiatalokat is!
Kapust én nem hoznék. Egyszerűen nem nyerünk vele annyit, mint amennyibe kerülne. Navas néha hibázik, de pár évre még bőven jó és addig lehet feltűnik valami tehetség, aki nem 100 millióba kerül. Idén sem volt elég alternatíva támadó poszton te elengednél 2-t és 1-et hoznál. Szerintem előre így megint vékonyak leszünk. Mbappe álom lenne, de Mariano mellé szerintem még tuti kellene valaki. Vinicius.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K