ezen megakadt a szemem(nincs 300 milliója eltapsolni állami pénzt a védelemre - ugye pep
paul van dijk mennyibe került?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 26., csütörtök 15:53
ezen megakadt a szemem(nincs 300 milliója eltapsolni állami pénzt a védelemre - ugye pep
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 15:44
sucre írta:Én valahogy nem látok abban logikát, hogy rajtunk lenne extra nyomás. Az előzetes elvárás nekünk az volt, hogy jussunk tovább a csoportból, klopp lépésről-lépésre építi a csapatát (nincs 300 milliója eltapsolni állami pénzt a védelemre - ugye pep). majd továbbmentünk először a portó ellen, jött a city, továbbmentünk, most roma. ezek extra meccsek. Az önbizalom meg van, hogy megnyerhetjük, hiszen szurkolók vagyunk, a játékosok meg nem mehetnek ki 0 önbizalommal. De azon kívül, hogy döntő - ami alapjában jár egy nyomással- nem lesz rajtunk teher, hiszen egy korszakos reallal játszhatjuk azt - ha bejut mindkét csapat.
Még az se vonatkozhat ránk, mint tavaly a juve-ra, hogy egy viszonylag korszakos, kiöregedő juve ténylegesen utolsó esélye volt bl-t nyerni (pl. buffon, chiellini). fiatal csapat vagyunk, folyamatosan javulunk. ha a bl-t nézzük, akkor angol földről racionálisan a city-pool duó lesz meghatározó csapat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 26., csütörtök 15:21
Nottingham is. Maguknak köszönhetik, hogy eltűntek évekre az élmezőnyből. A bajnokságban meg évtizedek óta sehol nincsenek jóformán.Süti írta:A pool azért régen nyert valamire való kupát. Rajtuk lesz nyomás a döntőben.
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 26., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 15:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 26., csütörtök 15:09
Olvasom az internetet meg sztividzsi elemzéseket nézek.Salah épp hogy befutott már lenyilatkozza,hogy jelenleg a világ legjobbja.Angliában évek óta várnak már egy bl-re,csöpög a világ egy Roma verésre.Nagyon veszélyes a liverpool de a nyomás nem rajtunk lesz ha ottleszünk.Ugyanaz a helyzet mint tavaly buffonao meg juveval,aranylabda világ legjobb védelme,most aranyladba,világ legjobb támadósora. Mi nyertünk hármat,címet is védtünk,max a legelvakultabbak vergődnének ha nem nyernénk meg zsinórban harmadszor(meg barszáék). Én szerintem lesz nyomás a poolon bőven,erről gondoskodni fog a média.Ha elbírják és nyernek emelem kalapom.sucre írta:Én nem tudom, te ezt honnan érzékeled, de egyáltalán nem lesz rajtunk az extra nyomás. Mindenki a realt nyomatja favoritnak, de mi meglephetjük őket- ez az általános vélekedés angolföldön (spanyol médiát meg nem hiszem, hogy olvasnak).
Ha bejut ez a két csapat a döntőbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 15:06
Mondjuk nem tudom mit olvasol, de pont az az általános vélekedés, hogy óriási gondjaink lehetnek a gyors játékotok miatt, ha esetleg döntőzünk. Salahnak már Aranylabdát adnának, mindenki a csodatriótokról beszél, akik számokban mindenkit felülmúlnak. És még lehetne sorolni.sucre írta:az extra nyomás nálatok abban realizálódik, hogy papíron az utóbbi évek legsimább BL-döntőjének kellene lennie.
És az általános vélekedés is ezt bizonyítja - főleg itt.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. április 26., csütörtök 15:05
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 26., csütörtök 15:04
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 26., csütörtök 15:04
Az lehet, hogy magasabb szinten vannak, de láthattuk Kimmich gólja előtt, hogy milyen káosz volt a védekezésünk. És ott van Casemiro aki lehet megint elől fog maradni és bármikor benne van, hogy csinál egy akkora hibát, mint tegnap Rafinha.csababarca írta: A másik, hogy úgy látom, a ti kp-tok, védőitek simán fogják tudni kontrollálni Klopp gyors fociját. Meglepne, ha nem így lenne, és egyáltalán a Pool gólt tudna szerezni. Más kategória a két csapat, a játékosok is szintekkel lejjebb vannak, egyedül Salah jelenthet veszélyt, meg Firmino-Mané elől, ha extra napot fognak ki. De Varane-Ramos leszedett már nagyobb kutyákat is mint a brazil, nem lesz nekik gond.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 26., csütörtök 15:00
Szerintem egyik csapaton sincs nyomás. Nekünk előbb utóbb buknunk kell, a Poolt meg senki nem várta a döntőbe.Realista24 írta:Öt év alatt a negyedik döntőnk lenne. Címet védtünk, semmiféle nyomás nem lesz rajtunk, legalábbis extra. A Tizedik döntőjében ott volt, mert hosszú ideje üldöztük. A Tizenkettediknél volt, a címvédés miatt.sucre írta:Én nem tudom, te ezt honnan érzékeled, de egyáltalán nem lesz rajtunk az extra nyomás. Mindenki a realt nyomatja favoritnak, de mi meglephetjük őket- ez az általános vélekedés angolföldön (spanyol médiát meg nem hiszem, hogy olvasnak).
Ez a Tizenharmadikkal járó nyomás nálam abban merül ki, hogy egy korszak méltó búcsúztatása lehetne. Ez a csapat megérdemli, hogy újra beírja magát a történelemkönyvbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 14:56
Öt év alatt a negyedik döntőnk lenne. Címet védtünk, semmiféle nyomás nem lesz rajtunk, legalábbis extra. A Tizedik döntőjében ott volt, mert hosszú ideje üldöztük. A Tizenkettediknél volt, a címvédés miatt.sucre írta:Én nem tudom, te ezt honnan érzékeled, de egyáltalán nem lesz rajtunk az extra nyomás. Mindenki a realt nyomatja favoritnak, de mi meglephetjük őket- ez az általános vélekedés angolföldön (spanyol médiát meg nem hiszem, hogy olvasnak).
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 26., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 26., csütörtök 14:52
dzsi91 írta:
Barszás kollega csak késziti magát lelkileg a legeosszabbra,aztán 3 hétig liverpool mezben fog aludni ha netán bejutunk a döntőbe
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 26., csütörtök 14:51
Ha meg a felpörgés előtt kapunk róla mondjuk 3-4-et, akkor meg pont nem fog senkit se érdekelni, hogy csúcs formában n1 a posztján. HA. na ne vicceljünk.KAG írta:Marcelo jelenleg valóban szar.
De azt sem kéne elfelejteni, ha felpörög és odateszi magát, akkor magas a nr1 a posztján.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 26., csütörtök 14:47
Barszás kollega csak késziti magát lelkileg a legeosszabbra,aztán 3 hétig liverpool mezben fog aludni ha netán bejutunk a döntőbesucre írta:köszönjük szépen, nekünk ez fekszikSzázalékokat nem írok, felesleges, de nálam toronymagas favorit lenne a Real, ha bejutna (befog), kérdés nem lenne szerintem. Persze a szurkoló mindig parázik, de a realitás az, hogy egy esetleges Real-Pool döntőn iskolajáték lenne, és kőkemény oktatás a részetekről ez ellen a pool ellen.
viccet félretéve, 1-1 meccsen bármi lehet. favorit lenne a real, de mi is simán okozhatnánk zavart hátul, főleg a salah vs marcelo párharcból.
úgyismegnyerjük
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. április 26., csütörtök 14:37
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 26., csütörtök 14:34
köszönjük szépen, nekünk ez fekszikSzázalékokat nem írok, felesleges, de nálam toronymagas favorit lenne a Real, ha bejutna (befog), kérdés nem lenne szerintem. Persze a szurkoló mindig parázik, de a realitás az, hogy egy esetleges Real-Pool döntőn iskolajáték lenne, és kőkemény oktatás a részetekről ez ellen a pool ellen.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 26., csütörtök 13:42
De mire ulunk ra? PSG ellen teljesen jo taktikaval mentunk ki a visszavagora. Juve elleni meccs csaloka, mert a Juve konkretan olyan helyzet kihasznalast produkalt, mint mi tegnap. Nekunk meg semmi nem ment be, kapufat is fejeltunk. Tavaly is a Bayern elleni visszavagon tobb helyzetunk volt, mint a bajoroknak. Nem ertem ezt a panik hangulatot. Persze ettol fuggetlenul akar ki is eshetunk meg.rashidm írta:Az a baj, hogy ezt annyiszor eljátszottuk már... előnyt szerzünk/vagy jó eredményt érünk el és ráülünk az egészre.csababarca írta:Nem értem miért lenne esélyesebb a Pool a döntőben, pláne elleneket. (én veletek számolok, a BM nem élt az esélyével, hogy egy kicsit gyengébb napot kifogó Real ellen előnyt harcoljon ki, nekik ennyi volt.Plusz a juve elleni visszavágó jó tanulópénz volt, kétlem hogy még egyszer eljátszanátok ezt.)
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. április 26., csütörtök 13:37
Az a baj, hogy ezt annyiszor eljátszottuk már... előnyt szerzünk/vagy jó eredményt érünk el és ráülünk az egészre.csababarca írta:Nem értem miért lenne esélyesebb a Pool a döntőben, pláne elleneket. (én veletek számolok, a BM nem élt az esélyével, hogy egy kicsit gyengébb napot kifogó Real ellen előnyt harcoljon ki, nekik ennyi volt.Plusz a juve elleni visszavágó jó tanulópénz volt, kétlem hogy még egyszer eljátszanátok ezt.)
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem