hehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9840_n.jpg
Kicsit nehéz napja volt a srácnak, nézd el neki...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 17., kedd 14:44
hehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9840_n.jpg
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 17., kedd 14:26
- Vampire: tenyleg oktober 10 volt az eredeti datum, de magvaltoztattak oktober 3-rakelemen.istvan írta: Vampire: okt 10
Walking: okt 13
Da Vinci: - jövőre,kontkrét dátum még nincs
Bates: szintén zenész
azthiszem.
Walking dead spinoffhoz ki, mit szól?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 17., kedd 14:16
Há' nemToti írta:(valószínűleg réjzön lesz az..)
HozzászólásSzerző: peadani » 2013. szeptember 17., kedd 14:15
Én csak a Walking dead-nak tudom az pedig október 13-án kezdődik.Toti írta:valaki akinek rengeteg szabadideje lesz adhatna egy listát, h ezen sorozatok aktuális azaz következő évadja mikor kezdődik: (valószínűleg réjzön lesz az..)
vampire diaries
walking dead
da vinci's demons
bates motel
illetve dexter utolsó évadja véget ért már? mert akkor ledarálom a hétvégén, bár van egy olyan érzésem, h majd hétfőn lesz az utolsó rész és pont jól időzítek, h marad 1 napom szarrá izgulni magam a hétvége után.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 17., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 17., kedd 13:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 17., kedd 12:49
En meg csak a harmadik evadnal jarok, de annyi helyen olvasom, hogy milyen jo, hogy alig birom kivarni mig en is odaerek.Tádám írta:Egyszerűen zseniális rész volt. Ebben a sorozatban a hangulat az, ami leginkább megfog... Valami ilyesminek kéne lenni az etalon záróévadnak.. most is csak néztem, pislogtam.. és vége volt a résznek, olyan feszültség, olyan dráma volt benne..
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 17., kedd 12:42
ericco írta:Legújabb Breaking Bad rész:
Nem gondoltam volna, hogy ennyire sokat ki tudnak még hozni a +1 évadból. Nagyon tetszik, ahogy továbbvitték a storyt, és be merték vállalni az elkerülhetetlen sorsot, amelyet egyes karakterfejlődések mutattak. Várom az utolsó két részt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 17., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 17., kedd 10:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 16., hétfő 0:22
Pont ma olvastam sorozatjunkien, hogy iden 3 reszben fog szerepelni, jovo osztol pedig az uj, sajat magarol szolo sorozatban.Remy írta:Nem tudom, hogy volt-e már, de Grant Gustin fogja majd játszani Flasht a Zöld Íjász 2. évadában.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 16., hétfő 0:15
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 15., vasárnap 22:48
Belevágtam. Igazad voltmatador írta:House of Cards. Kézhez kaptad.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 15., vasárnap 20:08
Nem véletlenül van egy napon ez a kettő, ugyanis a két sorozat egy közös résszel nyitja az új évadot.h3x0r írta:Nepszerubb sorozatok szeptemberi premierjei:
29 - Family Guy S12
29 - The Simpsons S25
HozzászólásSzerző: matador » 2013. szeptember 11., szerda 9:40
House of Cards. Kézhez kaptad.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Általában a sorozatokban nagyon rosszul kezelik a női karaktereket. Idegesítőre sikerülnek, akik csak megnehezítik a hős férfikarakterek dolgát. Alig várom, hogy legyen már egy fontos karakter valamelyik sorozatban, amelyik reálisan fogja bemutatni a férfi-nő kapcsolatot, azaz a nő lelki és érzelmi támaszt nyújt a nehéz helyzetben a hisztizés helyett. Talán Hannah McKay ilyen a Dexterből, őt bírom is, meg szúrnám is
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért a Walternek is kijutott egy hülye hisztis picsa a javából.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát messze a legirritálóbb, legnyomoroncabb picsa a sorozatok közül ez a ribanc, még a dexterből a tesóját tudnám ehhez hasonlítani. hányok tőlük
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. szeptember 11., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 11., szerda 8:43
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Általában a sorozatokban nagyon rosszul kezelik a női karaktereket. Idegesítőre sikerülnek, akik csak megnehezítik a hős férfikarakterek dolgát. Alig várom, hogy legyen már egy fontos karakter valamelyik sorozatban, amelyik reálisan fogja bemutatni a férfi-nő kapcsolatot, azaz a nő lelki és érzelmi támaszt nyújt a nehéz helyzetben a hisztizés helyett. Talán Hannah McKay ilyen a Dexterből, őt bírom is, meg szúrnám ishehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát messze a legirritálóbb, legnyomoroncabb picsa a sorozatok közül ez a ribanc, még a dexterből a tesóját tudnám ehhez hasonlítani. hányok tőlük
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 11., szerda 8:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát messze a legirritálóbb, legnyomoroncabb picsa a sorozatok közül ez a ribanc, még a dexterből a tesóját tudnám ehhez hasonlítani. hányok tőlükericco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor rájött, hogy a nővére falaz elég hosszú ideje Waltnak, meggyűlölte őt is, és a gyerekekre fáj a foga. Mivel sajátjuk nincs. Nem látok ebben akkora logikai bakit. Eléggé figyelnek ezekre a sorozatban. Ám nem gondoltam volna, hgoy az 5. évad is hozza a színvonalat. Nagyon sajnálom, hogy vége.hehe írta:breaking bad:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kérdés: hank felesége mi a faszért örül ennyire, hogy waltot elkapták? a nővére meg a gyereke így jövő és pénz nélkül van. egyszerűen nem értem, mire fel ez a gyűlölet? sztem ez elég nagy baklövés a sorozatban.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 11., szerda 8:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor rájött, hogy a nővére falaz elég hosszú ideje Waltnak, meggyűlölte őt is, és a gyerekekre fáj a foga. Mivel sajátjuk nincs. Nem látok ebben akkora logikai bakit. Eléggé figyelnek ezekre a sorozatban. Ám nem gondoltam volna, hgoy az 5. évad is hozza a színvonalat. Nagyon sajnálom, hogy vége.hehe írta:breaking bad:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kérdés: hank felesége mi a faszért örül ennyire, hogy waltot elkapták? a nővére meg a gyereke így jövő és pénz nélkül van. egyszerűen nem értem, mire fel ez a gyűlölet? sztem ez elég nagy baklövés a sorozatban.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 11., szerda 0:45
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem