tegnap a kommentáld a hírekben is fociról beszéltélH.E.H.E. írta:én fociról beszéltem, ti meg itt személyeskedtek.
menjünk ebbe az irányba?
nyilván csabika nem csapja ki magát, csak én kapom a véglegest, mint az utolsó 2 alkalommal is.
az meg sokat mond, hogy te vagy az egyetlen, aki 2szer is visszatért és 3adjára sem gondolkozik el azon, hogy nem csak a tömeg lehet a hülye
beRealista24 írta:Na. Be lehet fejezni.
Faragó, Horti, Sport TV studió fele, harsányi és még lehetne sorolni.dzsi91 írta:Még mindig nem fogtam fel,hogy ricsike ,hogy engedhet meg magának ilyet következmények nélkül.Meg úgy bárki aki fizetést kap ezért. Sajnálatos,hogy barszáék nem csak enesó forumon meg az interneten vannak jelen,hanem néhánynak sikerült eljutni olyan helyekre ahol milliók halgatják a faszságaikat.Elképesztő,remélem csődbe is megy a sport tv jövőre a laliga meg a bl nélkül.
és még vannak ilyen szánalmas jött-ment emberek mint ez a kele jános a vajna sporton, akit fizetnek jó pénzért és tolja a tv-ben az angol szakirodalmat meg okoskodik, kritikát elviselni képtelen, a szakmában semmit el nem ért és fenn ül a magas lovon és pökhendien oltja a népet, közben le se köpném