Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Ügynökök háborúja
Mendes mellett szól, hogy ő legalább hozzátette, hogy mindezt, amit mond, a legnagyobb tisztelettel teszi, nem akarja megbántani ezzel Neymart. Csak az őszinte véleményét mondja.
Wagner meg jól belecsapott :Đ
Mendes mellett szól, hogy ő legalább hozzátette, hogy mindezt, amit mond, a legnagyobb tisztelettel teszi, nem akarja megbántani ezzel Neymart. Csak az őszinte véleményét mondja.
Wagner meg jól belecsapott :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Cé 18 éves volt mikor a MU-ba igazolt, és 21 évesen már húzóembere volt a csapatnak Ehhez képest Neymar egy barca-droid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
100 millió és 5 centAnthony írta: Nem gond, 100 alatt már nem is kell játékos
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem gond, 100 alatt már nem is kell játékosTriumvirate98 írta:Így van, jövőre egy százasért vihetőwZoLee7 írta:
akadj már le a Vidal témáról most lett vége az átigazolási szezonnak
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Így van, jövőre egy százasért vihetőwZoLee7 írta:
akadj már le a Vidal témáról most lett vége az átigazolási szezonnak
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
akadj már le a Vidal témáról most lett vége az átigazolási szezonnakmiVida írta:yeee szándéj mirrör nekem mindegy, ha jön egy Vidal helyetteSunday Mirror szerint, Khedirához közel álló források egybehangzóan azt állítják, hogy a német játékos szeretné követni Özilt az Arsenalhoz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják az okosok, hogy Valdano egyre közelebb van a Barcelonához, és nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan alkalmazásba fog kerülni katalánéknál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
perec kétszer szélesebb, mint a kis csoffadt hipszter:
http://kepfeltoltes.hu/130916/c_www.kep ... es.hu_.jpg
amúgy 40 millás éves fizuról írnak, ami 21 nettó.
korrekt.
http://kepfeltoltes.hu/130916/c_www.kep ... es.hu_.jpg
amúgy 40 millás éves fizuról írnak, ami 21 nettó.
korrekt.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
yeee szándéj mirrör nekem mindegy, ha jön egy Vidal helyetteSunday Mirror szerint, Khedirához közel álló források egybehangzóan azt állítják, hogy a német játékos szeretné követni Özilt az Arsenalhoz.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
nyugi van. 30 a vége. legkésőbb év végén szerintem visszaigénylik az a fent maradó 9 milliót. de mindegy is mert legalább a sajtó azon csámcsoghat hogy 40-ért vettünk a KP-ra egy cserét.ezt az áfát vissza lehet igényelni, ugye? vagy hogy is van ez?
mert borzasztó, hogy egyszer 30, aztán 32 és végül 38.....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pérezék elmondták, hogy nem 38 volt Illarra ára, hanem 30. Így vagy csak annyit fizettek, vagy áfa okosság van.ezt az áfát vissza lehet igényelni, ugye? vagy hogy is van ez?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ugye volt ez a nyilatkozat:hehe írta:lehet hogy sok a 38 miller érte
ezt az áfát vissza lehet igényelni, ugye? vagy hogy is van ez?Jokin Aperribay (a baszk csapat elnöke) élőben a Real Sociedad sajtótájékoztatójáról: “A Real Madrid letétbe helyezett a Spanyol Labdarúgó Szövetségnél 30 millió eurót és további 8,9 millió járulékos költséget (ÁFA), Illarramendi a következő szezontól a Real Madrid játékosa.”
A végösszeg 38 949 900 euró volt.
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
és ki helyett játszik majd isco vagy modric?
Talán meg lehetne próbálni csatár helyett elől mondjuk iscot és akkor befér.de egyébként nem hinném...
Talán meg lehetne próbálni csatár helyett elől mondjuk iscot és akkor befér.de egyébként nem hinném...
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Mondjuk, ha tényleg Modric 2.0 akkor elég komoly szükségünk lenne rá.Gündogan meg modric 2.0. akkor most tényleg szükségünk lett volna rájuk?
Mint tudjuk nem az, ettől függetlenül remek lesz a lóarcú herceg helyett jövőre a dervis.
Sportfilozófia: Roger Federer
- ganjaman89
Nincs az az őrült aki erre a transferre rábólíntana
- hehe
jövőre kedira helyett jön gündogan, ezt mindenki tudjaganjaman89 írta:Hala!
Szerintem jól jártunk akik idén jöttek középpályára. Az megy itt,hogy Gündogan jobb mint Isco,meg Pogba az mekkora jatékos Vidal-nak meg már külön vallása van a fórumon. Hát szerintem Vidal meg Pogba sincs ott fejben a franciát láttam válogatott meccsen utolsó 5 percben állt be és kiállította magát két sárgával zseni. Vidal se egy észlény. Gündogan meg modric 2.0. akkor most tényleg szükségünk lett volna rájuk?
- ganjaman89
Hala!
Szerintem jól jártunk akik idén jöttek középpályára. Az megy itt,hogy Gündogan jobb mint Isco,meg Pogba az mekkora jatékos Vidal-nak meg már külön vallása van a fórumon. Hát szerintem Vidal meg Pogba sincs ott fejben a franciát láttam válogatott meccsen utolsó 5 percben állt be és kiállította magát két sárgával zseni. Vidal se egy észlény. Gündogan meg modric 2.0. akkor most tényleg szükségünk lett volna rájuk?
- Norbey
- Kedvenc játékosaid: Karim, Cristiano, Luka, Raphael, Sergio, Isco
Igen, én is nagy vonalakban erre jöttem rá! Köszi a választ, nekem is tetszene ez a fajta játékstílus amit képvisel, reméljük nagy hasznára lesz a csapatunknak! Most már csak Carlonak össze kell pakolnia a csapatot, legfőképpen fejben, meg, hogy ne álljunk le 20 perccel a vége előtt mint tegnap, aztán durranjunk... hatalmas lehetőségek rejlenek a csapatban, több poszton is, több rendszerhez alkalmazkodva, oda kell tenni, nincs mese.hehe írta:tömören a lényeg:Esetleg lefordíthatná valaki ezt nekünk valaki "szuper angolos", vagy írhatna belőle egy cikket, szerintem lenne még rajtam kívül olyan ember akit érdekel a cikk mondanivalója, valamint, hogy többet megtudjunk Asierről. Elvégre a mai fociban, az Ő posztja az egyik legérdekesebb és legfontosabb. Köszi!
hősünk 32-vel több labdát szerzett tavaly, mint akármelyik realjátékos (összesen 121 db).
isco, carvajal és illarra leigazolásával új irányt vett a madrid, fiatal spanyol tehetségeket igazolunk.
egyértelműen xabi utódjának szánjuk, mivel kezd öregedni az ember, sérülések is utolérték.
a sociedad motorja volt tavaly, amikor ő nem volt a pályán fejetlenség uralkodott, ő rakta össze a játékukat.
hasonló stílus és fizimiska xabihoz, de mégis különböző, mert gyorsabb és direktebb, lényegretörőbb játékot mutat.
a legnagyobb értéke, hogy szinte mindig optimális megoldást választ, tudja mikor kell piciben megoldani, mikor kell átforgatni vagy visszafogni a dolgokat, ezzel összefogja az egész csapata mozgását.
a mellékelt táblázat alapján minden fontos mutatóban első vagy második az egész ligában.
nála több előrepasszt csak 4-en nyomtak, illetve látszik a hőtérképen, hogy bejátssza az egész közepet széltében.
hatalmas munkabírás, rengeteg futás jellemzi, viszont xabinál gyorsabb és robbanékonyabb.
lehet hogy sok a 38 miller érte, de a jövőt vettük meg vele, aki fazont szab a játékunknak.
én szurkolok neki, ha összeszokunk borzasztó jó focit fogunk nyomni.
- hehe
tömören a lényeg:Esetleg lefordíthatná valaki ezt nekünk valaki "szuper angolos", vagy írhatna belőle egy cikket, szerintem lenne még rajtam kívül olyan ember akit érdekel a cikk mondanivalója, valamint, hogy többet megtudjunk Asierről. Elvégre a mai fociban, az Ő posztja az egyik legérdekesebb és legfontosabb. Köszi!
hősünk 32-vel több labdát szerzett tavaly, mint akármelyik realjátékos (összesen 121 db).
isco, carvajal és illarra leigazolásával új irányt vett a madrid, fiatal spanyol tehetségeket igazolunk.
egyértelműen xabi utódjának szánjuk, mivel kezd öregedni az ember, sérülések is utolérték.
a sociedad motorja volt tavaly, amikor ő nem volt a pályán fejetlenség uralkodott, ő rakta össze a játékukat.
hasonló stílus és fizimiska xabihoz, de mégis különböző, mert gyorsabb és direktebb, lényegretörőbb játékot mutat.
a legnagyobb értéke, hogy szinte mindig optimális megoldást választ, tudja mikor kell piciben megoldani, mikor kell átforgatni vagy visszafogni a dolgokat, ezzel összefogja az egész csapata mozgását.
a mellékelt táblázat alapján minden fontos mutatóban első vagy második az egész ligában.
nála több előrepasszt csak 4-en nyomtak, illetve látszik a hőtérképen, hogy bejátssza az egész közepet széltében.
hatalmas munkabírás, rengeteg futás jellemzi, viszont xabinál gyorsabb és robbanékonyabb.
lehet hogy sok a 38 miller érte, de a jövőt vettük meg vele, aki fazont szab a játékunknak.
én szurkolok neki, ha összeszokunk borzasztó jó focit fogunk nyomni.
- Norbey
- Kedvenc játékosaid: Karim, Cristiano, Luka, Raphael, Sergio, Isco
Esetleg lefordíthatná valaki ezt nekünk valaki "szuper angolos", vagy írhatna belőle egy cikket, szerintem lenne még rajtam kívül olyan ember akit érdekel a cikk mondanivalója, valamint, hogy többet megtudjunk Asierről. Elvégre a mai fociban, az Ő posztja az egyik legérdekesebb és legfontosabb. Köszi!hehe írta: