Persze... Ezt nem kérdőjeleztem meg kicsit sem, mert azért egy elég gyenge Milan ellen nem sok kellet, hogy kiessenek, de a Bayern elleni 7-0 viszont elég durva. A másik, hogy nem kell senkinek bemutatni a múlt szezon kezdést... Akkor is minden gól a hosszabbítás, hosszabbításában volt, vagy lesről született... Aztán tavasszal jöttek a pontvesztések ott is.Remy írta:attól, hogy tavaly megnyerték a bajnokságot, már akkor is kevés volt a barca. Már rég nem olyanok, mint a sok kupás szezonokban.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
attól, hogy tavaly megnyerték a bajnokságot, már akkor is kevés volt a barca. Már rég nem olyanok, mint a sok kupás szezonokban.Géci írta:de szerintem idén már érezni fogják
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az azért merész következtetés hogy "összetartja...."Az egész barca védelmet Piqué tartja össze...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Az nem Deulofeu, hanem Dulifuli
-
Majd lassan ők is rájönnek, hogy ez nem elég... Nem kell olyan sok idő, hogy ott is kiöregedjen az a nagy generáció, de szerintem idén már érezni fogják, ha majd 1-2 meccsen kidől Piqué és lesz 1 öreg és lassú Puyol, vagy Mascherano, vagy 1 tini Bartra vagy ki... Az egész barca védelmet Piqué tartja össze...Realista24 írta:A Real Madrid költéseiről kérdezték.
Nekik ott van egy egyedülálló generáció, és évente csak egy-egy játékost vettek (Ibra, Villa, Neymar). Nem igazoltak Bale, Illarramendit, Isco pakkot, csak azért mert egy évig nem nyertek semmit. És nincsenek olyan finanszírozási lehetőségeik, mint nekünk (banki háttére céloz)
Amúgy, ha annyira nagy becsben tartanák az egyedülálló generációjukat, akkor nem vettek volna Neymart és adták volna el Thiagót, vagy kölcsönbe Delufeot, vagy kit... Mind1 majd rájönnek. Ez csak 1 személyes vélemény volt erről a fantasztikus nyilatkozatról...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real Madrid költéseiről kérdezték.
Nekik ott van egy egyedülálló generáció, és évente csak egy-egy játékost vettek (Ibra, Villa, Neymar). Nem igazoltak Bale, Illarramendit, Isco pakkot, csak azért mert egy évig nem nyertek semmit. És nincsenek olyan finanszírozási lehetőségeik, mint nekünk (banki háttére céloz)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Mit mondott?Realista24 írta:Ennek a Piquének is folyamat pofázni kell valamit...szánalmas egy banda.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennek a Piquének is folyamat pofázni kell valamit...szánalmas egy banda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
én meg nem. ő a legnagyobb mod ott katalóniában.
Ja az más akkor...
Én nálam az egyértelműen nem volt az.Ezért nem is emlékeztem rá úgy konkrétan.
Én nálam az egyértelműen nem volt az.Ezért nem is emlékeztem rá úgy konkrétan.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
Szerintem Nacho kezezésre gondolt, ami 1 becsúszásnál a lábáról a kezére pattant... A nem szándékos kezezést meg nem szokás befújni, de persze van aki befújja, de ritka nagyon... Főleg az ilyen lábról oda pattant labdát becsúszás közben... Abban az esetben, ha egyből kézre megy akkor befújják, de így nem... Amúgy a spanyol lapok azzal foglalkoznak, hogy a barca nem érdemelte meg a 3 pontot, és ott is az x lett volna a reális eredmény...csabi87 írta:Ha arra az esetre gondolsz amikor Pepe elütötte a gyereket az már régen les volt,azért nem volt tizenegyes.
Ha arra az esetre gondolsz amikor Pepe elütötte a gyereket az már régen les volt,azért nem volt tizenegyes.Csakhogy egy friss példát említsek. A tegnapi meccsek. Barca vs Sevilla. Ti szinte csak arról beszéltek, hogy meg nem adott gól,arról már mondjuk nem esik szó, hogy az andalúzoknak 10 emberrel kellett volna kijönniük a második félidőre és egy szót sem szólhattak volna.
Villarr. vs Real: Elamaradt nálatok egy tizenegyes. Arról viszont nem szól a fáma, hogy ők is kaphattak volna egy büntetőt korábban. Ezt pedig egyetlen egy hozzászólásban láttam itt össz-vissz.
Csak a kommentátor annyira álmos volt már akkor,hogy nem vette észre azt,hogy lefújták les miatt.
Amúgy kajakra lehetett hallani a hangján,hogy alszik elfelé szinte.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0914_n.jpgmatador írta:A Sevilla gólját 1-0-nál mégis miért vették el?
Épp ésszel fel nem foghatom, de még ötletem sincs rá.
Valaki?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igazából alves bármekkora bohóc is, ilyen "a barátaimért mindent" típusú csupaszív tesónak tűnik, elhiszem, hogy igaz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem ez egy egészséges elfogultság, a legtöbbünkben benne van legalább ekkora mértékben.Csakhogy egy friss példát említsek. A tegnapi meccsek. Barca vs Sevilla. Ti szinte csak arról beszéltek, hogy meg nem adott gól,arról már mondjuk nem esik szó, hogy az andalúzoknak 10 emberrel kellett volna kijönniük a második félidőre és egy szót sem szólhattak volna.
Villarr. vs Real: Elamaradt nálatok egy tizenegyes. Arról viszont nem szól a fáma, hogy ők is kaphattak volna egy büntetőt korábban. Ezt pedig egyetlen egy hozzászólásban láttam itt össz-vissz.
én inkább azon lepődtem meg, hogy a 3. gólunk időpontján ennyien kiakadtak.
3 perces hosszabbítás volt, 93:08-nál rúgtuk a 3. gólt, de úgy, hogy a sevilla második gólja 89:46-kor esett, több, mint 1 perc elment a gólörömmel és a gyerek "sérülésével".
ilyenkor nem szokták szinte soha lefújni 93:00-kor, főleg, ha ebben a másodpercben a támadó csapat a 16-os előterében van.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Ezek a kommentátorok vs szurkolók téma szerintem teljesen meddő és felesleges. Attól, hogy Te azt mondod igazságtalan és szemét a média nem lesz jobb, legfeljebb magadat hergeled feleslegesen. Igen, idegesítő az ilyen, de ezzel nem csak ti vagytok így. foci98 szerintem arra gondolt, hogy Te már kicsit mániákusan (no offense) teszed ezt. Majd' minden hozzászólásodban valamilyen formában hangot adsz ennek. Fére ne érts, szíved joga, engem nem is zavar, sőt néha jót mosolygok rajta, csak néha túlliheged és olyat is belelátsz a dolgokba amik nincsenek ott.
Egy speakernek semleges esetben objektívnak kell lennie (ha már ez volt a téma), ez viszont sokszor egy-egy esetnél másképp csapódhat le. Van ilyen, és ez nem csak a Real ill. a Barca meccsein fordul elő.
A média pedig nagyon kényes téma. Sok mindent tudok róla, szerintem többet is Te, lévén újságíró vagyok, de ez egy olyan dolog, amiről napestig lehetne vitatkozni. Ráadásul egy szurkoló sokkal kényesebb erre, hidd el Te sem vagy minden esetben objektív. Sőt.
Csakhogy egy friss példát említsek. A tegnapi meccsek. Barca vs Sevilla. Ti szinte csak arról beszéltek, hogy meg nem adott gól,arról már mondjuk nem esik szó, hogy az andalúzoknak 10 emberrel kellett volna kijönniük a második félidőre és egy szót sem szólhattak volna.
Ezt a két példát csak azért írtam, hogy kicsit rávilágítsak, hogy a szurkoló ilyen. Sokkal kényesebb a saját kedvenceit érintő pozitív, de főleg a negatív megnyilvánulásokra és egyéb dolgokra, legyen az Real, Barca, Bayern vagy Kecskemét drukker.
Ne vedd személyeskedésnek nem csak neked szólt, azért emeltelek ki Téged, mert Nálad látom leggyakrabban ezt "tünetet".
Peace
Egy speakernek semleges esetben objektívnak kell lennie (ha már ez volt a téma), ez viszont sokszor egy-egy esetnél másképp csapódhat le. Van ilyen, és ez nem csak a Real ill. a Barca meccsein fordul elő.
A média pedig nagyon kényes téma. Sok mindent tudok róla, szerintem többet is Te, lévén újságíró vagyok, de ez egy olyan dolog, amiről napestig lehetne vitatkozni. Ráadásul egy szurkoló sokkal kényesebb erre, hidd el Te sem vagy minden esetben objektív. Sőt.
Csakhogy egy friss példát említsek. A tegnapi meccsek. Barca vs Sevilla. Ti szinte csak arról beszéltek, hogy meg nem adott gól,arról már mondjuk nem esik szó, hogy az andalúzoknak 10 emberrel kellett volna kijönniük a második félidőre és egy szót sem szólhattak volna.
Ezt a két példát csak azért írtam, hogy kicsit rávilágítsak, hogy a szurkoló ilyen. Sokkal kényesebb a saját kedvenceit érintő pozitív, de főleg a negatív megnyilvánulásokra és egyéb dolgokra, legyen az Real, Barca, Bayern vagy Kecskemét drukker.
Ne vedd személyeskedésnek nem csak neked szólt, azért emeltelek ki Téged, mert Nálad látom leggyakrabban ezt "tünetet".
Peace
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Erről nem is volt szó.Véleményem szerint ennek semmilyen szinten nincs közvetlen köze a játékhoz
Én ezt nem így tapasztalom,szerintem a realt szeretik negatívan(negatívabban) bemutatni,több a negatívitás, rossz ízű pletyka stb.....ellenben a barcát inkább fényezik,nem negatívkodnak messze sem annyit AMIT LEHETNE(amit velünk pl megtesznek). Hogy ez miért lehet? Talán mert a média ezt mutatja,és ez az ÁLTALÁNOSAN elfogadott jellemábrázolás már.Nekem érdekes módon feltűnik az is, hogy Ronaldot és a Realt is rendszeresen dícsérik a jó meccsek után vagy a Barca problémáit ugyanúgy kiecsetelik.
Ez mindenhol megtapasztalható,a politikában is pl.
Azért nem érthető ez bizonyos emberek számára,mert különbözőek vagyunk mi is emberek,vannak akik érzékenyebbek az igazságtalanságra,vannak akik közönyösebbek ezzel szemben.hogy miért kell ilyen mértékben, sőt egyáltalán miért kell ezzel foglalkozni?
A madridot lefelé kerekítik, másokat nem figyelnek ennyire,minket nagyítóval néznek,állandóan Ikert pásztázta a kamera egy éve hogyha gólt lőttünk hogy örül-e.....ronaldot mutatogatták ha gólt lő hogy örül-e,pepének minden szabálytalanságát 4x ismétlik(angliában durvábbak vannak,vissza sem játsszák sokszor),ha nálunk elengednek egy lest akkor a speaker ott dünnyög perceken át hogy az les volt....de fordított esetben néma levetne lesz,vagy megjegyzi esetleg hogy TALÁN...hányszor volt az hogy egyértelműen LÁTSZOTT hogy 11-es pl,de azt mondja HÁÁÁÁÁÁÁÁt,TALÁN,nem biztos....stb. Ezek tények,ha csak a barcát mérem össze velünk,akkor nyilván ott is vannak negativ cikkek,de sokkal kevesebb mint ami megtörténik,sok olyant olvasok ami történt vagy esetleg történhetett és sokat ÁT SEM VESZ A MÉDIA(lásd messi csuma részegen megcsinálta,semmi nem volt belőle.....ha ezt CR teszi meg,akkor ISTEN AZ ATYÁM TELIBE LENNE VERVE élete végéig a média ezzel)... ha a realra lehet ugrani,akkor már koncolják is őket.
Igen,ha akar valaki...és ezek BIZTOS hogy belülről jövő dolgok,akkor adhatja a néző alá a lovat...és meg is teszik velünk kapcsolatban.Tényként közlik, hogy Ronaldo sérülést akart okozni Balenek az edzésen, annyira tudtam, hogy ez lesz ebből is.
igy van..... max tagadja a többség hogy őt nem vezetik meg. OKé.....de én még is a meccsek után TÖMEGÉVEL hallom vissza a speaker negativitásait pl rólunk, ahogy a fociszerető ismerősöktől cseng vissza a negativ pletyka,az hogy les gól rúgtunk,holott nekünk is levettek egyet(ez csak példa) mert farkas norbi az ellenfél elvett góljánál percekig sajkózza,mig a miénknél könnyen továbbsiklik.. A legtobb szurkolo megnezi a meccset es ha azt hallja folyamatosan, hogy xy jol jatszik, akkor egy ido utan el is hiszi.
Igen,de a kommentátor nem fontos ebben,az életben vagyok ilyen,mindig az igazért álltam ki,akkor is ha nekem az nem volt annyira jó,mindig a gyengébb oldalán álltam,mindig köpködtem a hazudozó senkiket,a pitiket,akik valótlanságokat állítanak,becsapnak stb.......sajnos ez van. Ezzel nem vagyok túl népszerű egyébként,mert a legtöbb hamis,hantaboy..... a könnyebb és őszintétlenebb utakat járják be,és könnyebb is nekik.Te valamilyen kommentátor-érzékenységben vagy hasonló betegségben szenvedsz?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
A Sevilla gólját 1-0-nál mégis miért vették el?
Valaki?
Valaki?
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ez a kommentátor kérdés már nekem kínos, de komolyan.. Kit érdekel, hogy az adott szituációban ki mit mond. Tegnap alapból a 2 meccset 2 különböző kommentátor, személy közvetítette, mindkettőnek más így az adott szituációban a reakciója...
De tiszta felesleges ezzel foglalkozni, mert 2 éve is ez ment már és még ez is fog menni egy ideig, bár ha kitelik az időtökből, az jó akkor.
De tiszta felesleges ezzel foglalkozni, mert 2 éve is ez ment már és még ez is fog menni egy ideig, bár ha kitelik az időtökből, az jó akkor.
#happyshitting