HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 16., hétfő 15:36
Tetszett a meccs,jó volt! Az ilyenekért érdemes leülni esténként, bár ebben a Villarreálnak talán még nagyobb szerepe volt, mint nekünk. Mindig is bírtam a sárgákat, meg a stadionjukat, hiányzott már az El Madrigal.
Véletlenül pont láttam az előző meccsüket, akkor már tudtam, hogy lesznek itt bajok. Nagyon gyros, technikás támadóik vannak, meg egy Cani, aki parádésan osztogat. A mi védelmünkben meg lesérült két nagyon gyors játékos, így várható volt, hogy be fognak fűzni párszor minket. Jó lenne már, ha visszatérne Varane, Ramos-szal jól működik a kettősük. Carvajalnál ki is jött a sebességbeli előny, jó meccset hozott le.
Marelo és Varane-nal kiegészítve szerintem az elméletil "álomkezdőnket" láthattuk tegnap, nem túl jó formában. Illarra hosszú ,kihagyás után tért vissza, nehéz még megítélni mit tud, jobbra-balra passz, labdabiztosság, valószínűleg ezt várhatjuk tőle. Ennyi pénzért nagyon magas szinten kell majd úznie a dolgot.
Benzema nagyon hulladék volt, a legnagyobb probléma vele, hogy nincs dinamika, nincs sebesség. Ha az nem jön vissza, akkor kuka. Az előző, és a mostani meccsen is volt egy olyan jelent, amikor kapott egy jó kiugratást, de simán beérte a védő, és vége is volt a támadásnak. Sosem volt villámléptű, de ennél azért jóval dinamikusabb volt. ez erőcsatár sebesség, ahhoz viszont nincs meg az ereje, az erőszakossága. Valószínűleg most húztak egy strigulát a januári csatárvásárlás mellett a vezetők. Annyi szól mentségére, hogy sosem volt az a típus, aki egyedül húzza a csapatot, ő arra alkalmas, hogy amikor a többieknek jól megy, akkor még jobbá teszi az egész játékot, de egyedül nem fogja felhúzni a támadójátékunkat. A franciáknál is látszik ez, egy szedett-vetett , gyengén összerakott válogatottban nem tud jó lenni, nálunk is akkor villog, amikor az egész csapatnak jól megy.
Ha CR, Bale, Isco, stb. tartósan jól tud teljesíteni, akkor Benzemábval sem lesz gond, de ha olyan csatár kell, akinek gyakran kell egyénileg megoldani a dolgokat, akkor be kell kopogtatni rengeteg pénzzel Suarezért.
Bale még sehol nincs, de majd talán...viszont többet kell majd távolról próbálkoznia, a lövése nagyon jó volt, és ez az egyik ok, amiért megvettük nem kevés pénzért.
Lopez meg parádé!