Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 10:26

babaking írta:
ziro4vr írta:Vannak sértett gyökyerek náluk, de amit kűzdöttek, szerintem megérdemlik a tiszteletet. Európa két legjobb csapata játszott tegnap szerintem, méltó párharc volt, ilyenből manapság nagyon kevés van, meg kell becsülni.

Bármikor inkább velük csapnék össze egy jó meccsen, mint egy psg-vel vagy atmával vagy mourinhoval.
Müller és Hummels is abszolút korrektül nyilatkozott a meccs után a német tv-nek (még a pálya szélén), ellentétben a múlt héten Kimmichhel. Meg sem említették a bírót. Azt mondták, hogy egy ilyen párharcbaban ennyi nagy hiba nem fér bele, és most ök követték el a nagyobb hibákat amelyek meghatározták a párharcot és egy kis szerencse is hiányzott nekik a kapu elött.
Müller: “Részben mi voltunk a hibásak, részben hiányzott a szerencse” http://madridom.hu/?p=119677
Szívesen :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 2., szerda 10:25

ziro4vr írta:Vannak sértett gyökyerek náluk, de amit kűzdöttek, szerintem megérdemlik a tiszteletet. Európa két legjobb csapata játszott tegnap szerintem, méltó párharc volt, ilyenből manapság nagyon kevés van, meg kell becsülni.

Bármikor inkább velük csapnék össze egy jó meccsen, mint egy psg-vel vagy atmával vagy mourinhoval.
Müller és Hummels is abszolút korrektül nyilatkozott a meccs után a német tv-nek (még a pálya szélén), ellentétben a múlt héten Kimmichhel. Meg sem említették a bírót. Azt mondták, hogy egy ilyen párharcbaban ennyi nagy hiba nem fér bele, és most ök követték el a nagyobb hibákat amelyek meghatározták a párharcot és egy kis szerencse is hiányzott nekik a kapu elött.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 10:02

Galacticos írta:nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha müller tegnap a 93. percben belekotor (és ezzel meglesz neki a párharcban az első értelmes megmozdulása) és kiesünk, akkor sem tudtam volna haragudni a csapatra. nem tudtam volna haragudni ramosra, az első gól miatt, navasra a párharc első gólja miatt, ronaldora a kihagyott helyzetei miatt, benzemára meg.. mert rá mindig haragszunk.
Aki erre a csapatra haragudni tud, az nem idevaló. A többit nem olvasom el, nincs benne tagolás :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. május 2., szerda 9:53

nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha müller tegnap a 93. percben belekotor (és ezzel meglesz neki a párharcban az első értelmes megmozdulása) és kiesünk, akkor sem tudtam volna haragudni a csapatra. nem tudtam volna haragudni ramosra, az első gól miatt, navasra a párharc első gólja miatt, ronaldora a kihagyott helyzetei miatt, benzemára meg.. mert rá mindig haragszunk.
ez a csapat basszus 3 éve (!!!!!!!) nem vesztett bl párharcot,11 bl párharcunk volt zidane óta és mindet megnyertük. ez felfoghatatlan. főleg azok után hogy előtte pár évvel még rajtunk röhögött mindenki hogy a 16 között boldog boldogtalan ki üt minket, jött perez, jöttek ronaldoék és egy lyon megint ki üt a 16 között.. de azzal a ramos fejessel nem csak az a meccs fordult át, ez az egész korszak, ezeknek a játékosoknak a megítélése és minden más. ha nincs az a fejes, ez a csapat már azóta szerintem legalább 2x újra épült volna, lehet azóta ronaldo már rég nem lenne itt és valahol üldözné úgy a 3. aranylabdáját.. vagy ramos lehet rég belefásult volna és átment volna manchesterbe ahová kb 10 éve hívják..
tavaly a cardiffi döntő előtt mindenki azt írta egy meccs a menyország, és a történelem. és erre rá egy évre megint ugyanott vagyunk, egy halál csoport után, egy talán valaha volt legnehezebb ágon a döntőben.
és mennyi nagy pillanat, a ramos gólok, keylor védései, ronaldo bődületes tavaszai, és benzema is minden évben a bl elődöntő visszavágóra szedi össze magát, vagy a kroos-modric duó..
egyetlen egyet fogok sajnálni ez a korszak után, (mert ez már az, ha nyerünk, ha veszítünk teljesen mindegy) hogy a barcelonával egyetlen egyszer sem játszottunk ez idő alatt a bl-ben. pedig az lett volna a csúcsderbi, és a pont az i-n.
nem baj nekik maradjon meg a valaha volt legtúlsztároltabb edző csapatának emlékei, amiket már lassan teljesen elfelejtetünk mindenkivel..

"gracias zz"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 2., szerda 9:49

Vannak sértett gyökyerek náluk, de amit kűzdöttek, szerintem megérdemlik a tiszteletet. Európa két legjobb csapata játszott tegnap szerintem, méltó párharc volt, ilyenből manapság nagyon kevés van, meg kell becsülni.

Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 9:48

Szar lehet nektek, hogy a továbbjutás sikerének élvezése helyett mások véleményével foglalkoztok, sőt, páran direkt keresitek is.

#APORLA13
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2018. május 2., szerda 9:45

Hát nem igazán vagyok oda a divat drukkerekért de remélem hogy ezeknek a gyerkőcöknek tényleg lesz szemük és belátják hogy nem arra kell hallgatni amit az antimadrid média pofázik, hanem amit a realmadrid csapat focizik. So csak nyugodtan termelődjenek az életre szóló madridisták...
És tényleg szörnyű h egy ilyen meccs után már a hirado.hu app-omon is ilyen sport hír szerepel a cím lapon ma reggel hogy forrás: "Megmagyarázhatatlan gólhoz segítette a Bayern a Realt" és h "Lewandowsky elesett, Marcelo kezezett, a játékvezető nem fújt" és ennyiből áll a Real sikere :-@ :-@ Arról egy árva kukkot nem szól senki h a benzemát is kézzel rásegítve felöklelték a 16oson belül és h Bale-t is lelesezték tiszta ziccerben holott nem volt az, nem beszélve a sok elmaradt Bayernos sárgákról (amiért mi viszont kaptunk sárgát).
Btw, az h ilyen béna volt a helyzet kihasználása a Münchennek arról senki más nem tehet....
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. május 2., szerda 9:05

Ja, és vajon hány kisdedóvós gyerkőcből lesz madridista az elmúlt évek hatására?
1-2 év és jönnek a fórumra rmcf pótlására. :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 2., szerda 9:03

Azert azt se felejtsuk el, hogy harom olyan erossegu parharcon vagyunk tul, ami maskor egy BL kiirasban jo ha egyszer jon, max ketszer. A Bayernnek ez volt az elso iden. Szerintem kicsit megfaradt a csapat mint fizikalisan, mind fejben es ezt lathattuk a palyan. De kikapartak, es ez hatalmas dolog harom ilyen csapatot kiverni ket meccsen. :salute:

Egyebkent jovore szvsz nem csak elore kell valaki, hanem a kp-ra is kene valami combos igazolas aki megteremti a versenyhelyzetet. Talan most Kantet elhozzuk igy hogy a Chelsea lemarad a BLrol.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. május 2., szerda 8:39

Nekem idáig tökmindegy volt meddig jutunk, pláne ilyen ágon... de az a helyzet, hogy döntőt bukni szar dolog, szóval innentől már tessék megnyerni azt a bögrét.
Kiváncsian várom ki lesz az ellenfelünk.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. május 2., szerda 8:33

Zizu-nak sok munkája lesz a döntőre. 4 vagy 5 középpályással álljunk-e fel. Ez esetben ki legyen a csatár. A védelmet rendbe tenni. Marcelo-nak megmondani hogy koncentráljon a védekezésre.

Remélem nem az ő oldalán fog mindig elrobogni Salah (már ha a Pool jut be).

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 2., szerda 7:46

Realista24 írta:Ilyen egy igazi vesztes
http://elbernabeu.elespanol.com/media/e ... 657952.jpg
szimpatikus fickó, valaki arcbataposhatná

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 7:13

Sztem ennek semmi köze Guardiolahoz. Egyszerűen hatékonyabbak es szerencsésebbek voltunk. Ok meg a jobbak. Jupp nagy edző. Reméljük a későbbi nyilatkozataival sem teszi magát tönkre mont Carlo.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 2., szerda 7:05

Most, hogy biztossa valt, hogy ott leszunk Kijevben, nagyon jo erzes, hogy nem adjuk konnyen a bl cimunket. Mindenkinek vert kell izzadnia ellenunk, nekunk is, es meg az is keves az ellenfelnek, ha jobban jatszanak. Nem adjuk oda a cimunket csak ugy... es most, hogy ott vagyunk a dontoben, nyerjuk meg! Ha nem is jon ossze, es a Liverpool elhoditja tolunk, akkor is jo erzessel tolt el, ha erre a szezonra gondolok majd, hiszen nagyon nagyon kemenyen kuzdottunk es mindent megtettek a jatekosok. Szamomra ez a szezon nem kudarc. Nem lehet az. Ez a csapat mar nagyon a veget jarja, az utolso tartalekokat adjak bele, szivszorito, hogy a legfontosabb jatekosaink 30 folottiek. Elkepeszto. Egy szavam nem lesz rajuk, ha iden nem nyerunk kupat, de rajtam sem fog mulni, hogy kiszurkoljam nekik a gyozelmet, mindent bele fognak adni, es megprobalnak ujra tortenelmet irni. Hala Madrid! :sziv:
:goat:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 2., szerda 6:54

Amúgy igen, elképesztő, hogy a németek mekkora öngólt rúgtak, mikor 2013-ban Juppot elengedték, Guardiolát meg kinevezték a Bayeren élére. Az a Bayern szerintem anno rettentő erős volt, szépen és eredményesen is játszottak. Igazi németként... erre odament egy Pep és totál szétszedte azt, amit addig felépítettek. Ha anno Jupp marad, szerintem teljesen más lett volna a BL 2013 után, de hát sírni nem fogok, mert tudjuk mi történt azóta. :shifty:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 2., szerda 6:05

Fc what if bayern :D

Majd ha kiheverték teljesen a guàrdiolá érát kicsit visszatérhetnének a hagyományos német vonalra.Fut-lő-gól.Ez a mi domináltuk a meccset meg több helyzetünk volt téma már az inter-barca meccs óta vér ciki.A 2 meccsen jobban játszottak de a jobb CSAPAT a Real Madrid volt.Mert a labdarugás a gólokról szól,nem helyzetekről meg alternatív mi lett volna ha történetekről.

Azt se felejtsük el azért,hogy kb 15 percig nem álltunk továbbjutásra a 2 meccsen.Nyilván szarul játszottunk összességében,de nem nekünk kellett támadni.Eredményt tartottunk kb marcelo gólja óta,az megint más kérdés ,hogy ezt botrányosan csináljuk de lehoztuk akarattal meg rutinnal.

Az meg,hogy elmadaradt nekik a tizi... én szóltam,semmit nem fognak befújni senkinek a 2 meccsen ,annyit kassaiztak.Kiállítás se lett volna bármit csinálnak vagy csinálunk.szerencsére a futballban van igazság így saját magukat szivatták meg(bár szerintem akkor is tovább megyünk).Majd legközelebb kicsit több tisztelettel kéne belemenni a párharcba.

Juppnak kellemes nyugdíjas éveket kivánok és alig várom a bayern következő korszakos csapatát mert a 2001es és 13as bl győzelmüket is faszán körbetűzdeltük bl trófeákkal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. május 2., szerda 1:35

flori írta:Most komolyan, miért megy a bírózás? Talán-talán Marceloét vissza lehetne nézni, de ott is a keze a teste előtt volt.
Hagyjad, a legviccesebb, hogy a katalánok a leghangosabbak 11eseket tekintve azt 1-2 évig 11est nem ítéltek ellenük a bajnokságban és összességében is alig....
Tisztelet a kivételnek.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 2., szerda 0:31

Igazi luzer, fejben gyenge.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 0:27

RealAsensio írta:
Jol ertem? Patkanyok vagyunk?
Síííííííííííííí
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 2., szerda 0:26

Jol ertem? Patkanyok vagyunk?

Vissza: