HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. május 2., szerda 9:53
nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha müller tegnap a 93. percben belekotor (és ezzel meglesz neki a párharcban az első értelmes megmozdulása) és kiesünk, akkor sem tudtam volna haragudni a csapatra. nem tudtam volna haragudni ramosra, az első gól miatt, navasra a párharc első gólja miatt, ronaldora a kihagyott helyzetei miatt, benzemára meg.. mert rá mindig haragszunk.
ez a csapat basszus 3 éve (!!!!!!!) nem vesztett bl párharcot,11 bl párharcunk volt zidane óta és mindet megnyertük. ez felfoghatatlan. főleg azok után hogy előtte pár évvel még rajtunk röhögött mindenki hogy a 16 között boldog boldogtalan ki üt minket, jött perez, jöttek ronaldoék és egy lyon megint ki üt a 16 között.. de azzal a ramos fejessel nem csak az a meccs fordult át, ez az egész korszak, ezeknek a játékosoknak a megítélése és minden más. ha nincs az a fejes, ez a csapat már azóta szerintem legalább 2x újra épült volna, lehet azóta ronaldo már rég nem lenne itt és valahol üldözné úgy a 3. aranylabdáját.. vagy ramos lehet rég belefásult volna és átment volna manchesterbe ahová kb 10 éve hívják..
tavaly a cardiffi döntő előtt mindenki azt írta egy meccs a menyország, és a történelem. és erre rá egy évre megint ugyanott vagyunk, egy halál csoport után, egy talán valaha volt legnehezebb ágon a döntőben.
és mennyi nagy pillanat, a ramos gólok, keylor védései, ronaldo bődületes tavaszai, és benzema is minden évben a bl elődöntő visszavágóra szedi össze magát, vagy a kroos-modric duó..
egyetlen egyet fogok sajnálni ez a korszak után, (mert ez már az, ha nyerünk, ha veszítünk teljesen mindegy) hogy a barcelonával egyetlen egyszer sem játszottunk ez idő alatt a bl-ben. pedig az lett volna a csúcsderbi, és a pont az i-n.
nem baj nekik maradjon meg a valaha volt legtúlsztároltabb edző csapatának emlékei, amiket már lassan teljesen elfelejtetünk mindenkivel..
"gracias zz"