Football Fantasy
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Football Fantasy
65 pontom lett tegnap, ma még remélem hozok párat, aztán kicsit feljebb csúszok, bár ez a 6. hely sem rossz..
CR nagyon megérte csapatkapitányként, csak ő hozott 38 pontot.
CR nagyon megérte csapatkapitányként, csak ő hozott 38 pontot.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Zsíííír! Berivel megosztva második helyen van a csapatom!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jól kezdődik ez, két emberem hozott összesen 51 pontot. És ma jön még Messi, Draxler, Courtois, Mangala, Cahill, Jackson Martínez és Reus.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
francois írta:meccsek közben semmi nem lesz, mert akkor usem tudsz semmin állítani.Tádám írta:Már csak 50 percig lehet változtatni a csapatokon... És már most rohad az UEFA szervere... mi lesz meccsek közben?
várható volt h fagy a rendszer, hát még akkor mekkora káosz lesz ha a kezdőket is kihirdetik
Azt vágom, de én azért a latest points-ban szeretem nyomon követni a pontjaim alakulását..
CSak nem tetszik így... de hát nincs megoldás szerintem.GT37 írta:Az elég érdekes, én át tudtam itt állítani. Na mindegy, majd körülnézek még egyszer, hátha megtalálom a megoldást.Tádám írta:Ez nem kóser, mert ott Tádám van, de a bajnokságban pedig ugyanaz a manager nevem, mint a csapatnév: RaúlBlanco_7
És public-ra is van állítva, szóval nem vágom; ez a beállítás nem a manager nevet állítja...
De mindegy amúgy, nem a menedzsernév a lényeg, hanem az, hogy milyen csapatod van.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
meccsek közben semmi nem lesz, mert akkor usem tudsz semmin állítani.Tádám írta:Már csak 50 percig lehet változtatni a csapatokon... És már most rohad az UEFA szervere... mi lesz meccsek közben?
várható volt h fagy a rendszer, hát még akkor mekkora káosz lesz ha a kezdőket is kihirdetik
- GT37
Az elég érdekes, én át tudtam itt állítani. Na mindegy, majd körülnézek még egyszer, hátha megtalálom a megoldást.Tádám írta:Ez nem kóser, mert ott Tádám van, de a bajnokságban pedig ugyanaz a manager nevem, mint a csapatnév: RaúlBlanco_7
És public-ra is van állítva, szóval nem vágom; ez a beállítás nem a manager nevet állítja...
De mindegy amúgy, nem a menedzsernév a lényeg, hanem az, hogy milyen csapatod van.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
GT37 írta:Lejjebb írtam már, te kis figyelmetlen.Tádám írta:(Azt nem tudja valaki, hogy a manager nevet, hol a rákban lehet átállítani?????? )
GT37 írta:Jobb felső sarok account settings profile choose your screen name
Ez nem kóser, mert ott Tádám van, de a bajnokságban pedig ugyanaz a manager nevem, mint a csapatnév: RaúlBlanco_7
VARANE
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, CR7, Varane, Isco, Zidane, Raúl, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocsi :ĐBLaZE írta:Meik vót amelyik letaszított a BPL első helyről?
Isco-Illarra-Casemiro-Carvajal-Bale
- GT37
Lejjebb írtam már, te kis figyelmetlen.Tádám írta:(Azt nem tudja valaki, hogy a manager nevet, hol a rákban lehet átállítani?????? )
GT37 írta:Jobb felső sarok account settings profile choose your screen name
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Már csak 50 percig lehet változtatni a csapatokon... És már most rohad az UEFA szervere... mi lesz meccsek közben?
Amúgy nekem is bent van CR és Messi, és teljesen jó csapatot lehet köréjük is építeni...
(Azt nem tudja valaki, hogy a manager nevet, hol a rákban lehet átállítani?????? )
Amúgy nekem is bent van CR és Messi, és teljesen jó csapatot lehet köréjük is építeni...
(Azt nem tudja valaki, hogy a manager nevet, hol a rákban lehet átállítani?????? )
VARANE
VARANE
- GT37
Nem olyan rosszak amúgy, csak a kispad gyenge.NathanBarley írta:Jézus, milyen lehet a többi játékosod
Aztán maximum kihasználom a wildcardot pár forduló után, ha nem néz ki nyerőnek ez a stratégia.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
pár napja szerintem linkelt egy képet a felállásról.NathanBarley írta: Jézus, milyen lehet a többi játékosod
Nekem is bent van CR, bár megpróbáltam Messit is betenni mellé, de lehetetlenség normálisan úgy hogy a kispad is képviseljen valami erőt. főleg ahogy előttem írták a két meccsnap miatt.
Amúgy a felállás megnézése mellett jobbra vannak ASSISTANT MANAGER tippek, pont ilyen esetekre, hogy xy első napon játszik míg aki nekem kezdőben van csak a másodikon, és felajánlja hogy cseréld ki őket. (meg is tettem)
Vidal, Reus, CR, Jackson Martinez, Isco, Ferreyra (Sahtar) támadó(bb)sor elég jól néz ki azért így is (nálam)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na csatlakoztam én is. Győzelemre fel
Szalai nálam is van,remélem jobban játszik majd, mint a válogatott meccseken.
Szalai nálam is van,remélem jobban játszik majd, mint a válogatott meccseken.
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jézus, milyen lehet a többi játékosodGT37 írta:Én meg akartam, de nem fért be Messi és Ronaldo mellé.Remy írta:Valaki megvette Szalait?
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Kösz. Be kell tennem Varane helyett úgy néz ki, remélem meghálálja a bizalmamat.GT37 írta:Alba sérülése miatt szerintem elég valószínű, hogy igen.Acewill írta:Barcás kollégák: Adriano fog játszani a BL-ben ? mármint kezdő lesz szerdán ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár lehet, hogy Tata megszívat téged, és berakja Montoyát balbekkbe.
- GT37
Alba sérülése miatt szerintem elég valószínű, hogy igen.Acewill írta:Barcás kollégák: Adriano fog játszani a BL-ben ? mármint kezdő lesz szerdán ?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár lehet, hogy Tata megszívat téged, és berakja Montoyát balbekkbe.
- Acewill
Acewill írta:1 ponttal vagyok lemaradva tőled ebben a fordulóban, és nekem meg egy Pablo Hernández-em van mára. Kíváncsi vagyok ki kerül ki győztesen a párharcból.Galacticos írta:pénteken 33. voltam, most 14.
max pontszám a fordulóban. és még holnap van egy coutinhom, hát igen.
- Acewill
1 ponttal vagyok lemaradva tőled ebben a fordulóban, és nekem meg egy Pablo Hernández-em van mára. Kíváncsi vagyok ki kerül ki győztesen a párharcból.Galacticos írta:pénteken 33. voltam, most 14.
max pontszám a fordulóban. és még holnap van egy coutinhom, hát igen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Acewill 2013. szeptember 16., hétfő 20:22-kor.
- Acewill
Barcás kollégák: Adriano fog játszani a BL-ben ? mármint kezdő lesz szerdán ?