Egyébként 8-9 év után most voltam először igazán közel, hogy ne Iphonet vegyek.H.E.H.E. írta:ahelyett hogy vettél volna egy telefont, amin nincs notch a tetején, mert az apple nem tudta megoldani anélkülSteve írta:Jó két hete használom már Iphone X-met. Gondoltam leírom a véleményemet itt.
Fantasztikus telefon. 8-9 éve csak Iphone-t használok, de bátan állíthatom, ez az egyik legjobban megcsinált darab.
Pont tökéletes a mérete. Az anyaghasználat minőségi. Üveg, fék keverék. Brutálisan gyors és a kijelzője valami eszméletlen szép. Azt hittem zavarni fog a home gomb hiánya, de nem. Ahogy azt hittem fent a szenzorok helye is zavarni fog, de nem. Az Iphone 4 és 5-ös telefonok voltak a kedvenceim. Itt uazt az érzést kapom csak még pont nem zavaróan nagy kijelzővel.
Jól összerakott cucc.![]()
ráadásul a sok tulok meg követi, ez az új hype, hogy van felül biszbasz, közben használhatatlan és idegesítő, pláne egy olyan telefon után, ahol nincs semmi ilyesmi zavaró
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
(Samsung S9 és Huawei 20 pro volt még az esélyes ezek tetszettek külsőre még, plusz tartalomra)
De minden cuccom is almás, így a köztük lévő kommunikáció miatt is maradtam az Applenél.
Plusz ez az ezüst+króm szín kombó nagyon bejött. Nem zavaró a tetején amúgy a cucc. A mindennapi használatnál abszolút nem zavar, a film nézésnél meg észre sem veszem.
Kárpótolja a dolgot a kinelző minősége. Szerintem fantasztikus képe van.