Kínából szerintem tudsz gyors postát is kérni és még olcsóbb is lesz, mint 15k.kapor_89 írta:Sziasztok! BL döntőre vennék Real mezt, de ha kínából rendelem, a szállítási idő kb 3-4 hét, ami nem nagyon fér már bele. Tudnátok segíteni és mondani egy olyan oldalt, ahol nem 30e HUF egy Real mez? A 15e HUF-ot még ki is adnám érte, cserébe, hogy balf@sz módjára az utolsó héten akarom kb. beszerezni a mezemet.
Köszi a segítséget!
OFF
Re: OFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Sziasztok! BL döntőre vennék Real mezt, de ha kínából rendelem, a szállítási idő kb 3-4 hét, ami nem nagyon fér már bele. Tudnátok segíteni és mondani egy olyan oldalt, ahol nem 30e HUF egy Real mez? A 15e HUF-ot még ki is adnám érte, cserébe, hogy balf@sz módjára az utolsó héten akarom kb. beszerezni a mezemet.
Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget!
- mocsok
El Sie7e írta:https://index.hu/kulfold/2018/05/03/gig ... szallason/
fake news, kamu ez is
biztos szegény kis togói gyerek adebayor fia volt, és amúgy sem volt még 23, kiskorú volt csak a csúnya németek 23-nak hazudták
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://index.hu/kulfold/2018/05/03/gig ... szallason/
fake news, kamu ez is
biztos szegény kis togói gyerek adebayor fia volt, és amúgy sem volt még 23, kiskorú volt csak a csúnya németek 23-nak hazudták
fake news, kamu ez is
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
te vagy az Tamás a gumidoktortól?KAG írta:Kocsira remdeltem 4 uj hankook gumit, boltbol.
A 4 kozul 3 magyar 1 kinai gyartmany.
Gond lehet, hogy mas orszagban csinaltak oket?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
meg kell nézni mikor készült, ne legyen túl öreg.KAG írta:Kocsira remdeltem 4 uj hankook gumit, boltbol.
sztem nincs jelentősége, hogy hol merre csinálják
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kocsira remdeltem 4 uj hankook gumit, boltbol.
ZIDANE
Akkor még egy kérdés Rómához.
Melyik jegyet érdemes előre neten megvásárolni, ha esetleg tudtok küldeni linket, megköszönném.
Melyik jegyet érdemes előre neten megvásárolni, ha esetleg tudtok küldeni linket, megköszönném.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Vatikánba, ha akartok menni, előre foglaljatok jegyet neten. Mikor mi voltunk, minden tele volt rizsával, és kilométeres sorok voltak, így meg csak bementünk mellettüktubatibi írta: Egyébként belváros közeli (Colosseumtól pár száz méterre található a szállás), lesz egy teljes napunk és akkor néznénk meg a várost.
Szóval tegnap nagyon meccs volt, de most mehet a tippáradat.
Amúgy érdemes gyalog menni, szinte minden közel van egymáshoz, de ha elfáradtok, akkor a tömegközlekedés is jól használható.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
tubatibi írta:
Na látom már elkezdődött a Majmok fikázása.
Egyébként belváros közeli (Colosseumtól pár száz méterre található a szállás), lesz egy teljes napunk és akkor néznénk meg a várost.
Ha a Colosseum mellett vagytok, akkor aznap este kintről is must see kategória. A 48 órás Roma Pass egy helyre enged free belépést valamint a vonat kivételével minden tömegközlekedés ingyenes az első használattól 48 órán át. Vatikánba nem jó. 30 euró, ha jól tudom. Szerintem nem éri meg.
Első este trevi kút és környéke. Másnap lehet kezdeni Colosseummal, majd Capitolium, át a Spanyol lépcső felé, Piazza Navonán keresztül az Angyalvárat érintve a Vatikánhoz. Ha ezt gyalog toljátok akkor offosak lesztek estére
Nem olyan vészes amúgy. 6-7 km gyaloglás kezdéstől Vatikánig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Utazómajmot hagyjuk.tubatibi írta:Üdv!
Rómát egy nap alatt hogyan érdemes bejárni? Péntek este érünk oda, akkor szerintem kinézünk a Trevi kúthoz, hátha nem lesz akkora tömeg, viszont Szombaton egész nap ráérünk, reggel korán kelnénk és nyakunkba vennénk a várost.
Ötletek, tanácsok, vélemények? (Nyugi, az utazómajmot ismerem. )
Hova érdemes előre neten megvenni a jegyet? Roma passt érdemes vásárolni?
Ha nem akartok idegbajt kapni és hullán a gépre esni, akkor ne akarjatok mindent látni. Egyébként nagy kérdés, hogy hol lesz a szállásotok. De majd holnap térjünk vissza rá, most nagyon meccs van.
Na látom már elkezdődött a Majmok fikázása.
Egyébként belváros közeli (Colosseumtól pár száz méterre található a szállás), lesz egy teljes napunk és akkor néznénk meg a várost.
utazomajmot en is hideolom mar altalaban. olyan 9ezer kovetonel nyomtam a lajkot azota mar idegesit hogy mindenki koveti. akkor meg exkluziv volt. mara tucat. mindenki szervezze maganak es forditson ra idot. ne ilyen kozvetitoket majmoljon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
KAG írta:Utazomajmos engem is érdekelne.
Először is, az utazómajom nagyon jól észrevett egy piaci rést. Ezt elismerem. A külföldi utazós oldalakat és bejegyzéseket követve rájött, hogy a magyaroknál csak egy valaki csinálja, az is rosszul. Ő kvázi felhúzott rá egy "startup"-ot és meglovagolta, hogy egyszer bejött neki egy párezres amerikai repjegye. Azóta is szinte minden bejegyzése vagy - nevezzük - fordításnak vagy olvasói bejegyzés.Petr írta: Hozzászólás Szerző: Petr » 2018.05.01. 20:38
Sok-sok éve, úgy 15-20 már találkozni lehetett azokkal az anyagokkal, amiket ő pénzért ad, pénzért előadáson elmond, de mindezt szépen, újnak csomagolva eladja, a nép meg kajálja. Persze ez nem őt minősíti, még egyszer hangsúlyozom, bár én kezdtem volna bele. Mert minden oldalt, ahonnan szedi az infót, ismerem, bizonyítja ezt, hogy előbb látom az ajánlatokat, mint ahogy ő kiteszi, mert ugye neki idő amíg lefordítja.
A repjegyei sokszor jók, de még többször szarok.
Néhány "hiba":
Hosszú időtartamú utak, mert úgy olcsó a repjegy, sokszor csak kattintás után veszed észre,
sok átszállás,
nem pesti indulás, ezt csak kattintás után veszed észre,
keverednek a légitársaságok, így mások a poggyászszabályok, csak kattintás után veszed észre,
lehetetlen átszállási időkkel operál sok esetben, és a fapadosknál nincs átszállási garancia, azaz, ha késés van és lekésed a másik gépet, buktál mindent, nincs kártérítés,
az oldalán több a reklám, mint teletippnél fénykorában, és persze felháborodik az adblockon,
a szállások sok esetben olyanok, hogy hátizsákos utazóként még okés, de párral, családdal eszedbe sem jutna foglalni egy 6-os ratinggel rendelkező szállást,
sok egzotikus útnál olcsó a repjegy ugyan, meg még a szállás is, persze azt már nem minden esetben írja oda, hogy ja, csak azért mert az esős évszakba mennél bele.
Igen, az egész egy kattintásgenerátor gépezet lett, amely most már profitszerzésre épül. Emlékszem anno felhívták Balázsék, hogy valakinek segítsen repjegyet szerezni, mert kintragadtak dél-amerikában, várták a nagy okosságot, az meg megnyitotta a kayak-ot vagy momondót és előadta, mint valami XXI. századi csodát és kajálták. Majdnem lementem az autópályáról
30-60 perc netezéssel nagyjából minden forrás az ember rendelkezésére állna, csak hát lusta az ember, a magyar meg főleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Holnap leírom ezt is.Petr írta:Van rola rossz tapasztalatod? En eddig jokat hallottam rola es baratnom is idorol idore feldob toluk egy utat, de meg nem probaltuk.Realista24 írta:Utazómajmot hagyjuk.
Kicsit bennem van a felsz veluk kapcsolatban es kivancsi lennek egy esetleges negativ velemenyre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Van roluk rossz tapasztalatod? En eddig jokat hallottam es baratnom is idorol idore feldob toluk egy utat, de meg nem probaltuk.Realista24 írta:Utazómajmot hagyjuk.
Kicsit bennem van a felsz veluk kapcsolatban es kivancsi lennek egy esetleges negativ velemenyre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2018. május 1., kedd 20:38-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Utazómajmot hagyjuk.tubatibi írta:Üdv!
Rómát egy nap alatt hogyan érdemes bejárni? Péntek este érünk oda, akkor szerintem kinézünk a Trevi kúthoz, hátha nem lesz akkora tömeg, viszont Szombaton egész nap ráérünk, reggel korán kelnénk és nyakunkba vennénk a várost.
Ha nem akartok idegbajt kapni és hullán a gépre esni, akkor ne akarjatok mindent látni. Egyébként nagy kérdés, hogy hol lesz a szállásotok. De majd holnap térjünk vissza rá, most nagyon meccs van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Üdv!
Néztem egy kombinált jegye pl a Colosseum, Forum Romanum, Platie kombóval 4600 Ft/koponya, de azért körbeérdeklődnék még, hogy hátha tudtok valami jó kis kajáldát, megoldásokat.
Néztem egy kombinált jegye pl a Colosseum, Forum Romanum, Platie kombóval 4600 Ft/koponya, de azért körbeérdeklődnék még, hogy hátha tudtok valami jó kis kajáldát, megoldásokat.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
rs6ot nem kapsz ennyiért.
mármint a v8-ast, ami 2013-tól van.
az előtte v10 az szar volt, nem lehet vele kanyarodni.
mármint a v8-ast, ami 2013-tól van.
az előtte v10 az szar volt, nem lehet vele kanyarodni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan