Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
ELÉG!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Lehet elég lenne pár perc isGT37 írta:Na persze, aztán én shutterrel együtt repülnék innen pár óra leforgása alatt.Kerlon írta:Legalább azt vezessétek be, hogy Petíció (mondjuk 50 fórumozó aláírja) indítható legyen bárki ellen.
Hála Istennek. trololoGT37 írta:Na persze, aztán én shutterrel együtt repülnék innen pár óra leforgása alatt.Kerlon írta:Legalább azt vezessétek be, hogy Petíció (mondjuk 50 fórumozó aláírja) indítható legyen bárki ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Na persze, aztán én shutterrel együtt repülnék innen pár óra leforgása alatt.Kerlon írta:Legalább azt vezessétek be, hogy Petíció (mondjuk 50 fórumozó aláírja) indítható legyen bárki ellen.
Legalább azt vezessétek be, hogy Petíció (mondjuk 50 fórumozó aláírja) indítható legyen bárki ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
és ez tényleg nem olyan téma, mint az Özil vagy a Benzemás... egy olyan embert szid bakker, aki nem is tudom hány bravúrt mutatott be amióta itt van és most is szidta hétvégén, miközben csak rajta múlt, hogy nem 3-0 volt már a Villarrealnak...Kerlon írta:Nem lehet javasolni idegesítő személyek hűvösre tételét?
Végül is értünk vagytok, szóval engedjetek nekünk és napi egy agyvérzéssel kevesebb lesz.
K
K
- Galacticos
támogatom én is az illető offolását. már ha egyre gondolunk kerlon.
Nem lehet javasolni idegesítő személyek hűvösre tételét?
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Az adatbázisunk béte körüli verzióban van. Ez azt jelenti, van, létezik, de nem két sort kell felvinni bele, ráadásul még funghi alakítgat is rajta. Jönni fog, ahogy a galéria és minden más, csak ki kell várnotok.
készA másik, hogy a szomorú smile-nak kéne : ( -nek lennie, nem ennek: , mert így most mindkettőnek ez a kombinációja, de ha simán beírod, akkor a bólogatósat írja be:
- h3x0r
A mai "Ronaldo csak a testsulyaval mulja felul Neymart" es a multkori "Jordi Alba jobb mint Roberto Carlos" nyilatkozatok utan jutott eszembe, hogy kene egy topik, ahol ezeket a gyongyszemeket tarolnank. Mert lesz meg beloluk boven.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy-egy cikk van, hogy több kategóriához is tartozik (egy mérkőzés előtti nyilatkozat, vagy utáni, pont ilyen lesz). Van, hogy mind a háromhoz odaillik, van amikor majd csak a legfrissebbnél fog megjelenni. Nem akkora probléma ez.A főképen ott van jelenleg Ancelotti (mondjuk ez mozog), aztán ott virít rögtön alatta a Spanyol Bajnokság résznél, majd ezalatt egyből a Nyilatkozatnál is és ezt megfejelve még rögtön a Nyilatkozatok alatt a Legfrissebeknél is....
pöppet sok ez és nem is néz ki túl jól.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt megtudjátok oldani, hogy amikor még nem vagyok bejelentkezve, de rámegyek hogy új hozzászólás majd bejelentkezés, akkor ne a fórumfőoldalára dobjon vissza? Mert régi fórumnál egyből az új hozzászólás írásához ugrott, és már lehetett is pötyögni, itt meg vissza megy a főoldalra. Ez kicsit zavaró, remélem értitek mire gondolok!
A másik, hogy a szomorú smile-nak kéne : ( -nek lennie, nem ennek: , mert így most mindkettőnek ez a kombinációja, de ha simán beírod, akkor a bólogatósat írja be:
A másik, hogy a szomorú smile-nak kéne : ( -nek lennie, nem ennek: , mert így most mindkettőnek ez a kombinációja, de ha simán beírod, akkor a bólogatósat írja be:
Sanitasos és a góllövőlistás doboz örülök, hogy feljebb került.
viszont ezeknél a híreknél bakker...
A főképen ott van jelenleg Ancelotti (mondjuk ez mozog), aztán ott virít rögtön alatta a Spanyol Bajnokság résznél, majd ezalatt egyből a Nyilatkozatnál is és ezt megfejelve még rögtön a Nyilatkozatok alatt a Legfrissebeknél is....
viszont ezeknél a híreknél bakker...
A főképen ott van jelenleg Ancelotti (mondjuk ez mozog), aztán ott virít rögtön alatta a Spanyol Bajnokság résznél, majd ezalatt egyből a Nyilatkozatnál is és ezt megfejelve még rögtön a Nyilatkozatok alatt a Legfrissebeknél is....
- h3x0r
A Sanitas-hoz Arbeloa nem kene bekeruljon? Ancelotti nyilatkozata szerint megserult a valogatottban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem tudom mikor újítottatok a kezdőoldalon de nekem bejön
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lesz minden, türelem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Vagy nem lehetne olyat, hogy a kovetkezo 3 merkozest irjatok ki?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tényleg jó lenne, ha egy naptárral együtt érkezne/mûködne majd az adatbázis.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Üdv.
Lehet, hogy én vagyok teljesen vak, de nem találok naptárat és azon belül az elkövetkezendő mérkőzéseket. Mindig a "régi" oldalra kell elmennem, vagy a neten szemezgetnem, hogy mikor, hol, kivel játszunk a szezonban.
Lehet, hogy én vagyok teljesen vak, de nem találok naptárat és azon belül az elkövetkezendő mérkőzéseket. Mindig a "régi" oldalra kell elmennem, vagy a neten szemezgetnem, hogy mikor, hol, kivel játszunk a szezonban.