Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 14:24

istimester írta:
BBeno írta:oriasi vicc lesz ha nem rotal a hetvegen.
Miért? Hova rotáljon.
Kapus adott.
Védelemben Varane és Carvajal regenerál, a többiek extra terheltség nélkül elérhetőek. Ramos elbírja, Marcelo max. sétálgat. Középpályán vagyunk elegen, elöl pedig mehet Benz és Bale is, nem voltak agyonhajtva.
Lemegy a meccs és lesz 2,5 hét pihenő. Hirtelen szakadás meg bármikor, így edzésen is lehet.
Végre valaki... :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 4., péntek 14:23

BBeno írta:oriasi vicc lesz ha nem rotal a hetvegen.
Miért? Hova rotáljon.
Kapus adott.
Védelemben Varane és Carvajal regenerál, a többiek extra terheltség nélkül elérhetőek. Ramos elbírja, Marcelo max. sétálgat. Középpályán vagyunk elegen, elöl pedig mehet Benz és Bale is, nem voltak agyonhajtva.
Lemegy a meccs és lesz 2,5 hét pihenő. Hirtelen szakadás meg bármikor, így edzésen is lehet.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 4., péntek 11:32

Poén kedvéért is megnézném a cserecsapatot...meg a fejeket hozzá, szakértőbáéktól.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 4., péntek 11:21

oriasi vicc lesz ha nem rotal a hetvegen.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 10:51

Mickey írta:Majd a sztúdijóban jól felokítják a népet....már látom, hogy ebből is mi kerülünk ki erkölcsileg toprongyként.

Kotsg Real, semmibe veszi a hagyományokat, és van pofájuk egy ilyen meccsen csere garnitúrával felmenni a fűre. :lol:
Nem tisztelünk se Istent, se embert.
A klasszikus elhomályosítja a BL döntőt...stb!

Egyébként, remélem vért izzadnak katalányék!
Korábban már szóltam, most újra megteszem, utoljára. Normális hsz, normális szavakkal, ennyi csak a kérésem. Nem sztúdijó, kotsg, meg katalányék.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 10:50

Zidane will start the Clásico with a similar lineup to the one that played against Bayern. He will start dosing off minutes in the next league match against Sevilla. Casemiro could enter the lineup in Kovacic’s place and Bale in Benzema’s partnering with Cristiano.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 3., csütörtök 15:43

Majd a sztúdijóban jól felokítják a népet....már látom, hogy ebből is mi kerülünk ki erkölcsileg toprongyként.

Kotsg Real, semmibe veszi a hagyományokat, és van pofájuk egy ilyen meccsen csere garnitúrával felmenni a fűre. :lol:
Nem tisztelünk se Istent, se embert.
A klasszikus elhomályosítja a BL döntőt...stb!

Egyébként, remélem vért izzadnak katalányék!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 3., csütörtök 15:09

jatszanak a nullpercesek. lassak mennyire vesszuk komolyan a bajnokit. ha mar novemberben odaadtuk nekik a bajnoksagot decemberben meg megalaztuk magunkat akkor ne most akarjuk megmutatni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2018. május 3., csütörtök 15:06

Ceballos meg csak a 3. gól előtt fog beállni.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 3., csütörtök 15:05

belefér

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 3., csütörtök 15:04

RaúlCF írta:Navas-Nacho-Vallejo-Ramos-Marcelo-Kovacic-Casemiro-Ceballos-Asensio-Benzema-Lucas és meglepi lesz. Varane-CR-Modric fix pihi, Kroos kérdéses. amúgy egy ilyen csikó kezdő simán üthetné is őket amolyan tavalyi b csapat feeling-el
Bale fix kezdő lesz szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 3., csütörtök 14:58

Navas-Nacho-Vallejo-Ramos-Marcelo-Kovacic-Casemiro-Ceballos-Asensio-Benzema-Lucas és meglepi lesz. Varane-CR-Modric fix pihi, Kroos kérdéses. amúgy egy ilyen csikó kezdő simán üthetné is őket amolyan tavalyi b csapat feeling-el

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 3., csütörtök 14:57

Calma, Ceballos elrak kettőt.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 3., csütörtök 14:53

dzsi91 írta:Ezt most részben be kell áldozni.Ronaldot és Modric-ot a keretben sem akarom látni, vigyázni kell a 2 öregre mint a hímes tojásra. Aki meg sérült/fáradt alapból pihenjen inkább. Akik még bírnak mozogni menjenek és focizzanak egy jót, presztízs meg minden de ezt most el kell engedni, nem fér bele semmilyen sérülés és akármennyire nincs tét a barszának ez az utolsó nagy meccse a szezonban, belefognak vinni minket egy intenzív meccsbe,hogy mentsék a veretlenségüket és a szezonjukat. A szimpla kárörömön kívül sokat nem nyerünk ezzel a meccsel arra meg nekem nincs szükségem most, ezt a ligát elbuktuk már rég, azóta haknizni járunk, ne 3 héttel a bl döntő előtt kezdjünk el vérre menni a bajnokságban.Aki utazik az nyomjon egy jó meccset lesz ami lesz alapon,de kockázatot ne vállaljunk.

Egyébként a keret állapotát figyelembe véve én így állnék ki:
Navas
Achraf/Nacho(attól függ mennyire egészséges)-Vallejo-Ramos-Marcelo
Kroos-Casemiro-Kovacic
Bale-Benzema-isco

Amúgy a liga megint elmehet a picsába,értem én,hogy a barsza nem szokott bl elődöntőzni mostanában de mi igen.Ha most szoros lenne,márpedig erre volt a nagyobb esély amikor sorsoltak erre rámehetett volna a bajnoki cím.Ha meg mind2 csapat elődöntőzött volna az ugyanúgy szar mert két kifacsart csapat játszana.Nem tudom,hogy a bl időpontok mikor derülnek ki a liga számára de azért ez nem tűnik egy összeegyeztethetetlen dolognak, még is rengetegszer szívta már meg ezt a két csapat.
Zidane to consult with the players on whether to rest them or play el Clásico. Modric, Kroos, Marcelo and Varane are favorites to take a break, leaving Ramos and Cristiano as a last minute decision.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 3., csütörtök 14:49

Ezt most részben be kell áldozni.Ronaldot és Modric-ot a keretben sem akarom látni, vigyázni kell a 2 öregre mint a hímes tojásra. Aki meg sérült/fáradt alapból pihenjen inkább. Akik még bírnak mozogni menjenek és focizzanak egy jót, presztízs meg minden de ezt most el kell engedni, nem fér bele semmilyen sérülés és akármennyire nincs tét a barszának ez az utolsó nagy meccse a szezonban, belefognak vinni minket egy intenzív meccsbe,hogy mentsék a veretlenségüket és a szezonjukat. A szimpla kárörömön kívül sokat nem nyerünk ezzel a meccsel arra meg nekem nincs szükségem most, ezt a ligát elbuktuk már rég, azóta haknizni járunk, ne 3 héttel a bl döntő előtt kezdjünk el vérre menni a bajnokságban.Aki utazik az nyomjon egy jó meccset lesz ami lesz alapon,de kockázatot ne vállaljunk.

Egyébként a keret állapotát figyelembe véve én így állnék ki:
Navas
Achraf/Nacho(attól függ mennyire egészséges)-Vallejo-Ramos-Marcelo
Kroos-Casemiro-Kovacic
Bale-Benzema-isco

Amúgy a liga megint elmehet a picsába,értem én,hogy a barsza nem szokott bl elődöntőzni mostanában de mi igen.Ha most szoros lenne,márpedig erre volt a nagyobb esély amikor sorsoltak erre rámehetett volna a bajnoki cím.Ha meg mind2 csapat elődöntőzött volna az ugyanúgy szar mert két kifacsart csapat játszana.Nem tudom,hogy a bl időpontok mikor derülnek ki a liga számára de azért ez nem tűnik egy összeegyeztethetetlen dolognak, még is rengetegszer szívta már meg ezt a két csapat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 3., csütörtök 14:23

Nem sok erdektelenebb Clasico volt az elmult evekben. Igazabol, ha a nagyaranyu vereseget elkeruljuk, akkor en mar nem leszek szomoru. Persze jo lenne, ha nem veretlenul lennenek bajnokok, de egy ilyen BL meccs utan nem tudom milyen formaban lesz a csapat.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 3., csütörtök 14:19

Realista24 írta:Úgy fest, hogy nem lesz Varane a hétvégén.
nem gond, Nacho a jobb oldalt, Vallejo a közepét oldja meg
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 3., csütörtök 14:16

Úgy fest, hogy nem lesz Varane a hétvégén.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 3., csütörtök 12:33

CR középen egyedül nem működőképes ezt bizonyította sok meccs, kell mellé ember. bár marha jó Lucas mert megdöglik a pályán azért én nem vele képzelném el a kezdőt. Kovát be kell építeni az fix de hogy Modric jövőre is alap lesz az is. Casemiro is kezdő lesz.

Theo nem vált be oda kell egy csere, Achraf szerintem jó volt neki 1 év kölcsön príma lenne vagy spanyolban vagy németbe, viszont így oda is kéne a padra ember. Mariano jó lehetne cserének de mennyi lenne opció nélkül, lehet annyiért már más jobban megéri meg minek jönne fix csere szerepre. a cserepadunk nem rossz de állott a keret biztos hogy frissíteni kell. Bale elmegy ez eddig rendben is van de 1 pótolni kell 2 a cserepad összetétele sem az igazi. kp kb fullos de a támadó és védő szekcióban lehet alkotni.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 3., csütörtök 11:41

Csak ugy lesz eselyunk az elitben, illetve a spanyol bajnoksagban is versenyben maradni, ha Kovacic beepul a csapatba a kozeppalyan. Valoszinuleg Modric helyet veszi az, az oreg horvat pedig atveszi Kova helyet, o lesz a tehermentesito emberke.
Asensio---------CR----------Lucas
------------------Isco
-------Kovacic----------Kroos
Marcelo--Ramos--Varane--Carvajal
-----------------Navas

Benzema, Mariano
1 uj szelso tamado (Hazard pl)
Modric, Casemiro, Ceballos, Llorente
1 uj szelsohatved, Nacho, Vallejo, Hakimi
Casilla

Valami ilyesmi lenne az irany. Benzema es CR rotalasban jatszhatnanak elol, szerkezettoo fuggoen akar egyutt is, ha megkivanja a helyzet.
Marianot sok jatekperccel be lehet epiteni a csapatba hosszabb tavra, megugrotta a szintet, lenne helye a csapatban, mivel se Mbappe, se Salah erkezese sem realis.
Hazard talan nem lenne veszesen draga, es jo frissites lenne a csapatnak.
Szelsohatvedet kene talalni, mert Marcelo ezt nem birja mar, Theo meg nem opcio. Masik oldalon Hakimi maradhat. Mayoral nem szint.
Bale tavozasa meg szinte biztos.

Minden posztra jut 2 ember.
:goat:

Vissza: