MIiiiiiiiiiiii??? Ne.Andrew Dawn írta: aztán a Bayern féle tiki-takával világbajnok lett a német válogatott.
Bazzeg, még a végén az angolok VB esélyesnek lépnek elő Pep miatt idén.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 6., vasárnap 11:44
MIiiiiiiiiiiii??? Ne.Andrew Dawn írta: aztán a Bayern féle tiki-takával világbajnok lett a német válogatott.
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2018. május 6., vasárnap 11:41
Azért ez a nem nyerték szarrá magukat bőven relativ.Anthony írta:Hát nem vagyok azért maradéktalanul elégedett ezzel a cikkel.
Guardiola Barcája pl. mitől korszakos? Nem nyerték szarrá magukat, ráadásul volt egy saját stílusuk, de az nem terjedt el sehol a világfotballban, nem változtatta meg a focit. Voltak, és elmúltak, mint egy pattanás.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. május 6., vasárnap 11:41
Láttad azt az Ajaxot?El Sie7e írta:itt nem is a gyozelmekrol van szosebydani írta:Azért ne mondjuk már, hogy nem nyertek eleget.
hanem a sajat stilusrol, egy uj stilus megteremteserol.
es akar hogy nezem ez a barca csak az ajaxot masolta
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 6., vasárnap 11:37
De arról van szó, mert én pl. erre reagáltam kifejezetten hogy:El Sie7e írta: itt nem is a gyozelmekrol van szo
hanem a sajat stilusrol, egy uj stilus megteremteserol.
es akar hogy nezem ez a barca csak az ajaxot masolta
Az én véleményem szerint igenis szarrá nyerték, teletömték magukat trófeával.Guardiola Barcája pl. mitől korszakos? Nem nyerték szarrá magukat
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 6., vasárnap 11:30
itt nem is a gyozelmekrol van szosebydani írta:Azért ne mondjuk már, hogy nem nyertek eleget.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 6., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 6., vasárnap 11:28
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 6., vasárnap 11:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 6., vasárnap 10:54
en. minden egyes elcsalt barca meccs utan.ki beszél ma már arról,hogy a Barca 2009-ben hogy nyert a Stamford Bridge-n?
HozzászólásSzerző: chronic » 2018. május 6., vasárnap 10:08
Az idő szépíteni fogja a dolgokat, ki beszél ma már arról,hogy a Barca 2009-ben hogy nyert a Stamford Bridge-n? Senki. 10 év múlva velünk csak is az lesz,hogy a Real Madrid duplázott, esetleg triplázott a BL-ben.Remy írta:De a legszomorúbb, hogy ez a Real lényegében semmibe van nézve, az ehhez hasonló, értelmes írások, nyilatkozatok pedig elenyésző számban jelennek meg a közvéleményben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 6., vasárnap 10:03
Nem érdekes az ilyen cikk. Nincs hsz, nincs klikk és veszekedés.Remy írta:Azon amúgy pont agyaltam, hogy más sikercsapatok, pl az említett Bayern, vagy az Ajax, esetleg korábban az 5 BEK-es Real, vajon mennyi, úgymond bírói segítséget kapott? Vajon mennyire állt mellettük a szerencse? Csak, mert Koppányi alá is támasztotta, hogy bizony Mülleréknek is kellett anno a makk, hogy összejöjjön az a bravúr, amiről ma már csak magasztalva beszélnek.
A mádia hatás brutális, főleg így a 2000-es évektől kezdve. Barcánál is űrfociról beszélnek, holott nem kis szerencse és "bírói segítség" kellett ahhoz, hogy egyáltalán BL-t nyerjenek 2009-ben.
De a legszomorúbb, hogy ez a Real lényegében semmibe van nézve, az ehhez hasonló, értelmes írások, nyilatkozatok pedig elenyésző számban jelennek meg a közvéleményben.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. május 6., vasárnap 10:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 6., vasárnap 9:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 6., vasárnap 9:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. május 6., vasárnap 9:36
Most akartam én is linkelni, jó írás lett.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 6., vasárnap 9:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 5., szombat 12:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 16:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 14:55
Gondolom a multis kipróbálja a fejléceket Csak éles oldalon tesztelte. Vagy simán UefaPoolKAG írta:Realista24 írta:UEFA-nál megvan a győztes.
https://pbs.twimg.com/media/DcWdC4VUQAAdks5.jpg
Ezt mi alapján és hogyan?
szerk.:
Vagy csak balfaszkodnak?
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 4., péntek 14:49
Realista24 írta:UEFA-nál megvan a győztes.
https://pbs.twimg.com/media/DcWdC4VUQAAdks5.jpg
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem