Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 6., vasárnap 11:36

én csak amiatt vagyok ideges hogy ne legyen egy db realos sérülés sem a meccsen.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2018. május 6., vasárnap 11:24

Csak nekem van a mai meccsel kapcsolatban olyan érzésem, hogy jó Barca-Real, de valahogy nem mozgat meg és nem is vagyok idegbe miatta? Mintha a Levante ellen nyomnánk, totál tét nélkül.

Mondjuk engem idén már csak 1 foglalkoztat, ezt meg azt hiszem nem kell kifejtenem. :mrgreen:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. május 6., vasárnap 6:58

rivals, but not enemies :agree: :taps:

Nagy kár, hogy Puyol távozásával ez a szellem a Barcából teljesen kihalt, mert azóta még a gyepmester is megkínál minket egy-két kedves szóval... felültek a piqué/barto/alba és bandája által generált gennyvonatra.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. május 5., szombat 22:50

dannen írta:
Realista24 írta: Zidane: Why there’s no pasillo for Barça? After we won the Club World Cup they didn’t care much to do one for us and some say it’s because they weren’t in the same competition but that’s a lie. You have to win the Champions League to win the CWC & Barça were part of the CL.
na erre mondom, hogy nalam nem erv, hogy mit csinalt a barca, ez gyerekes. eddig sem azert csinaltuk, mert a barca is csinalta, hanem mert van egy hagyomany. toluk ez parasztsag volt, de az o egyeni dontesuk, hogy ezt felrugjak, azt bizhattuk volna az o lelkiismeretukre. nekunk ezzel foglalkoznunk sem kellett volna es most oda kellett volna allni. igy ugyanolyanok vagyunk, szerintem, csak mondhatjuk, hogy ok kezdtek.

ahogy olvasom sokan nem igy latjak, en mindenesetre kicsit csalodott vagyok, de elengedem.
Én abszolút megértelek Téged Dannen, csak nem értek most egyet.

Ha valaki felrúg egy hagyományt, ankor azt a hagyományt nem kell tovább vinni. Szomorú vagy sem, de az idők változnak. Számomra pedig fontosabb, hogy ne csináljanak bohócot a klubból. Ez nem gyerekesség, ez reakció egy másik cselekvésre. Innentől nincs jelentősége ennek a hagyománynak. El lehet felejteni ezt a hagyományt.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 5., szombat 22:03

Igy is jo, de azzal tudok a legjobban azonosulni, aki azt irta, hogy ZZ-nek azt kellett volna mondania, hogy "ENNEK" a Barcelonanak nem allunk sorfalat. Igy helyes igazan. Ezek nem erdemelnek lofaszt se. A Ronaldinho vagy Puyol fele Barca megerdemelte volna, de ezek nem. Az elnokuk is egy balhere. Pfej.
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 5., szombat 21:42

En egyetértek vele.
Ha mi sorfalat állnánk, kb le is hajolhatunk a szappanert, amikor csak füttyentenek.
Grande ZZ.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 5., szombat 21:18

Kerlon írta:
H.E.H.E. írta:itt csak a világ balfasz fele picsog, zidane 1 mondatot fecsérelt erre a témára, már mindenki túllépett rajta szerencsére.
Plusuegy. Uncsi
Zidane: Why there’s no pasillo for Barça? After we won the Club World Cup they didn’t care much to do one for us and some say it’s because they weren’t in the same competition but that’s a lie. You have to win the Champions League to win the CWC & Barça were part of the CL.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 5., szombat 12:33

Pedig jó Iniesta pótlás lenne, de ők tudják.

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2018. május 5., szombat 12:22

Anthony írta:Visszaveszik Thiagot? Vannak ilyen hírek.
Tényleg vannak, hogy Thiago szívesen visszatérne, de a legtöbb forrás szerint nem szeretné visszahozni a vezetőség.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 5., szombat 12:17

Anthony írta:Visszaveszik Thiagot? Vannak ilyen hírek.
Kerlon írta:Lionel Messi: "Thiago (kisfia) doesn't quite understand yet. Sometimes he sees me at home and calls me Messi like the fans do." :lol: :lol:
:lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 5., szombat 12:11

Visszaveszik Thiagot? Vannak ilyen hírek.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 5., szombat 8:51

Lionel Messi: "Thiago (kisfia) doesn't quite understand yet. Sometimes he sees me at home and calls me Messi like the fans do." :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. május 5., szombat 8:36

___Samy___ írta:ZZ állítólag nem tervez nagy rotálást, és full komolyan veszik a meccset. Sevilla ellen pedig nem utazik majd Ronaldo.
Hát talán erre a meccsre még megéri, már csak azért is, mert El Clasícó ... de a többin tényleg érdemes lenne rotálni és tesztelnia játékosokat, hogy a legjobb formációban mehessünk fel a pályára a döntőben, ne csak egy "gálakezdő" legyen Iscoval, Bale helyett.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 5., szombat 0:02

ZZ állítólag nem tervez nagy rotálást, és full komolyan veszik a meccset. Sevilla ellen pedig nem utazik majd Ronaldo.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 4., péntek 22:58

Hagyjuk már ezt az egészet,2009ig viszonylag normálisan zajlott a rivalizálás.2009ig.Véletlen lenne? Ronaldinhot tapsolta a bernabeu miután feltörölte velünk a padlót,majd Ronaldinho barcája állt sorfalat nekünk.2008ban.

Rohadt érdekes,hogy pont 2009 óta áll a bál a 2 klub között,semmi köze az egésznek ahhoz,hogy 110 év után szemmagasságba kerültek velünk 3-4 évre és akkor bizony minden szaros komplexusukat kiélte a klub összes életben maradt tagja,tökmind1 hogy szertáros vagy elnök,mindenkinek belekellett fűzni a Real-t a mondanivalójába.Nem is megyek bele a részletekbe,tudja mindenki,de kurvára nem a Real miatt tartunk itt,2009ig minden korrektül zajlott.

Majd miután lecsengett ez a korszak és ugyanott fognak tartani mint előtte (mert ott fognak) rendeződni fog a két klub viszonya.

Zizu-nak ki kellett volna hangsúlyozni ,hogy ENNEK a barszának nem állunk sorfalat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. május 4., péntek 22:32

Ezt most én sem értem ezt a síránkozást.

Volt egy hagyomány. Nem kötelező dolog, csak egy hagyomány, amibe a barca jelzés értékűen beleszart. Ezzel felrúgva a tendenciát. Ezek után érthető, hogy mi nem megyünk le kutyába, ha szarnak bele nem fontos nekik a hagyomány, akkor nekünk sem.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 4., péntek 21:58

H.E.H.E. írta:itt csak a világ balfasz fele picsog, zidane 1 mondatot fecsérelt erre a témára, már mindenki túllépett rajta szerencsére.
Plusuegy. Uncsi
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 4., péntek 21:44

Szerintem semmilyen bizonyíték nem kell, hogy különbek vagyunk. De lehet csak én vagyok elfogult.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 4., péntek 21:30

itt csak a világ balfasz fele picsog, zidane 1 mondatot fecsérelt erre a témára, már mindenki túllépett rajta szerencsére.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. május 4., péntek 21:28

dannen írta:szerintem is itt lett volna a lehetőség, hogy megmutassuk, hogy mi nem óvodások vagyunk, mint ők. ehelyett leállunk picsogni, hogy ha ők sem álltak oda akkor mi sem. csalódtam.

Hagyd már. Az lett volna, hogy nagyon helyes, hogy sorfalat állunk, nekik meg amúgy se kellett volna decemberben vagy augusztusban.

Vissza: