Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 17., kedd 23:06

egy kicsit vegyük elő most Mourinhot,és játszuk le vele a második félidőt... :D kinek mennyi jött ki?
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 17., kedd 23:06

Benzema MoM... ezt nem részletezem. Nagy meccset játszott.

Carvajal szintén jól nyomta. Mondtam én, hogy jó lesz, csak idő kell neki B-) Isco szintén jó volt.

A védelemben vannak még hibák, de ha az kijavul Varane visszatérésével, és a balbekkek felépülésével, akkor nem lesz baj.

CR nem volt jó, de azért hintett egy triplát. Viszont játékban ettől több kel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 17., kedd 23:04

Az a hùzás volt szép, hogy Iscot hozta le és betette oda DM-et, hogy Bruma gyorsaságát ne tudja Isco mellet kamatoztatni, plusz gyorsak voltak a kontrák...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 17., kedd 23:03

Na végre egy meccs amit nagy mosollyal az arcomon nézhettem. A 6 gólhoz nagyon kellett a galata gyenge védelme, a villareal sokkal keményebb ellenfél volt, tőlük is többet vártam. Az az 1 gól meg szerintem annak köszönhető hogy a végén nagyon leengedtek Ramosék.
Iker gyors sérüléséhez nem tudok mit hozzá szólni, és szerintem mielőtt elkezd valaki jobbnál-jobb elméleteket gyártani várjuk ki a hivatalos álláspontot.
Diego valami hihetetlen. Egy tiszta helyzetben is képes olyan védést bemutatni, hogy csak lesek...kell ő a csapatnak mint egy falat kenyér.
Carvajal egyre jobb formában van, sem Drogba sem pedig Bruma nem ment vele sokra. Arbeola is összekapja magát legalább, ők ketten hajtani fogják egymást a kezdőbe jutásért, de amíg nincs Marcelo vagy Coentrao ő legyen a baloson, mert Nachonal ezerszer jobb.
Ramos-Pepe a meccs elején voltak gondok, de szerintem Ramost kicsit megzavarta a Casillasos ütközés, utána viszont jól lehozták a meccset, a kapott gólt sajnálom.
Modric abszolút elengedhetetlen a csapatnak, jól támad, jól védekezik. Khedira sem volt ma olyan gyenge mint szokott, bár a támadás továbbra sem lesz az ő asztala (nem baj nem is ezért van ott). Illara, hát szerintem már most látszik hogy vele és Modrical stabil középpályája lesz a csapatnak, a pontosságon javítani kell, de ez idő kérdése.
Isco rossz szavunk nem lehet rá az biztos, megjelenik a védekezésnél, támadásnál olyan Ronaldosan mindig ott terem ahol kell.
DM-nek egy baja van, a jobb lába, ha azzal barátságot tudna kötni, ugyan ez igaz Bale-re is, csak DM-el ellentétben ő megtudja lepni a védőket, és olyan gyors, hogy képes legyorsulni a védőt, DM meg kicsit kiismerhető.
CR nagyon rosszul kezdett. Passzolni nem akart, igazából futni se nagyon. A 2. félidőre mikor inkább kontrákkal mentek sokkal jobban ment neki is és Karimnak is. Aztán persze durrantott 3-at, ahol bár kettőt nem volt nehéz, de ott is ott kellett lennie, az utolsó meg nagyon szép volt.
Benzema ma megmutatta, harcolt a labdákért, mutatta magát és lőtt kettőt. Szerintem úgy, hogy egy Isco van mögötte, egy CR/DM/Bale mellette a széleken, ennél többet nem lehet elvárni tőle...nagyon kellett az a fodrász :mrgreen:

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 17., kedd 22:59

Bale pedig... :roll: na, majd lesz jobb is
bocs, de nem értem mit vársz tőle ennyi idő után. ez volt a második meccse, az elsőn gólt lőtt, most pedig 20 perc alatt benne volt egy gólunkban, de talán CR utoló góljánál is ő szerezte meg a labdát.
Lópezt életemben először elismerem mint a Real Madrid elsőszámú kapusa
:roll:
But he is a good boy...

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2013. szeptember 17., kedd 22:57

miVida írta:VÁRHIDI A STUDIÓBAN!! HÁT VIGYÉK MÁR KI ONNAN??? MIÉRT NYOMJA A BARCÁS DUMÁJÁT MÁÁR???
"A Barcaba Neymar lepasszolta volna Messinek" - HIHETETLEN!!! meg egy dicsérő szó nem hagyná el a száját, csak oltja a Realt!! persze a Real nem játszott jól egyáltalán csak a Galata használt öngyilkos taktikát!!!
inkább figyelni kéne, hogy épp ki beszél és mit mond :roll: Hajdú Attila ezzel éppen Messiéket oltotta...

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 17., kedd 22:57

miVida írta:NAgyon nagyon tetszett a mai Real játéka
írjál már nekünk arról pár sort, hogy mi volt olyan tetszetős a mai játékunkban, igazán érdekelne.
miVida írta:Lópezt életemben először elismerem mint a Real Madrid elsőszámú kapusa
és ezt most hogyan? miért pont most, 25 percet kellett melóznia, utána nyaralhatott.

:hmmm: :hmmm: érdekes vagy.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 17., kedd 22:54

VÁRHIDI A STUDIÓBAN!! HÁT VIGYÉK MÁR KI ONNAN??? MIÉRT NYOMJA A BARCÁS DUMÁJÁT MÁÁR??? :-@
"A Barcaba Neymar lepasszolta volna Messinek" - HIHETETLEN!!! meg egy dicsérő szó nem hagyná el a száját, csak oltja a Realt!! :vivo: :-@ persze a Real nem játszott jól egyáltalán csak a Galata használt öngyilkos taktikát!!! :lol:

NAgyon nagyon tetszett a mai Real játéka, Lópezt életemben először elismerem mint a Real Madrid elsőszámú kapusa, Carvajal is nagyon jó volt, Benzema a MoM, Ronaldo lőtt 3at de ennél SOKKAL több váratik el tőle. Bale pedig... :roll: na, majd lesz jobb is
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 17., kedd 22:54

sztem ez Ancelotti meccse volt.
Feltolta a csapatot, közben a törökök elfáradtak, aztán ennyi lett a vége. Ez ma az olasz meccse volt :)
Szerintem!

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 17., kedd 22:53

Fatih Terim: “Le fogjuk győzni a Real Madridot

erre csak ennyit mondanék:

http://media.tumblr.com/218dac3b4e2668c ... qz4rgp.jpg

Sima meccs volt. Aminek örülök h Benz remek meccset hozott, de Isco is a jobbik arcát vette elő, csakúgy mint DM. Balenek még szoknia kell a közeget, de abszolút megnyugtat a jelenléte, mert eddig mindkét meccsen mutatott villantásokat a tudásából, és biztosra veszem, ha beilleszkedik akkor nagy hasznára lesz a csapatnak. A társak is keresik labdákkal, szerintem remek páros lesz CR-rel és Benzzel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára primrose 2013. szeptember 17., kedd 22:54-kor.
But he is a good boy...

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 17., kedd 22:51

Na ez már tetszett. Mondjuk az első félidőben se Modric se Isco nem játszott annyira ól, de másadik félidőben beindult a gépezet, amihez valjuk be az is kellett, hogy a Galatanak elment a kedve 2 után, 3 után meg már minden kedve elment.
De ez is benne van és ilyen eredményeknél mindig ez történik.

De öszeségében jó volt, a meccs, mikor kiélezett volt is (értsd 1-0-ig) akkor is tetszett a játékunk. Jól döntött Carlo, hogy azz összeszokott csapatot küldte pályára Carvajallal (aki egyébként jól játszott), meg Iscoval.

Ezen az útun kell továbbhaladni és jönni fognak az eredmények!

Ja meg a Casillas vs Lopez: Casillasnak egyszer kellett védjen egy nagyot és meg is tette. Szerintem jól játszott volna, de vicc ami vele történik. Lopez hozta a szokásosat szerencsére :D
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. szeptember 17., kedd 22:48

Hát a mai meccset összefoglalva:

A Real Madrid játékosai nem tudtak megbirkózni a török pokollal, ezért a második félidőben inkább kiürítették a stadiont. :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 17., kedd 18:17

1998-as BL döntőben Illgner végig védte a meccset, Casillas a keretben sem volt.
Nem mondtam hogy Casillas benn vokt a keretbe,azt mondtam hogy Ilgner védett a BL döntőbe '98-ban.
Aztán a német megsérült.Aztán a többi úgy igaz ahogy írtad.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2013. szeptember 17., kedd 16:24

1998-as BL döntőben Illgner végig védte a meccset, Casillas a keretben sem volt.
2000-es BL döntőben kezdő volt Casillas, a csere pedig Illgner.
És 2002-ben állt be César helyére Casillas a 2. félidőben.
Azt hiszem így a helyes. ;)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 17., kedd 15:05

Mondjuk a cserekapus előtte Illgnert már egyszer kiszorította. :mrgreen: 
Na meg César Sánchez spanyol volt, nem brazil.
Na akkor tegyük ezt tisztába. :)
Az úriember neve Santjago Cañizares,ő szorította ki Ilgnert,aki visszaszerezte a helyét,a '98-as BL döntőn ismét ő védett,majd megsérült,és jött Casillas,aki zseniális teljesítménnyel bebetonozta magát a kapuba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 17., kedd 8:49

Pipita írta:Na meg César Sánchez spanyol volt, nem brazil.
Félig meddig csak jól emlékeztem :D ...

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. szeptember 17., kedd 8:44

Kicsit amúgy elgondolkozol akkor nagyon hajaz az egész pont az ő történetére. Első számú kapus lesérül, beáll a cserekapus és kivédi a szemét az ellenfélnek... :roll: Halványak az emlékeim, de mintha akkor a brazil César védett volna nálunk :kivagyhe:
Mondjuk a cserekapus előtte Illgnert már egyszer kiszorította. :mrgreen:
Na meg César Sánchez spanyol volt, nem brazil.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 17., kedd 8:38

Eddig ez engem nem zavart, de már unalmas, hogy állandóan ezt a dumát nyomod..
Unalmas vagy nem, tartsd tiszteletben a véleményét. :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 17., kedd 8:34

miVida írta: csak mert régen láttad védeni az nem azt jelenti, hogy nem tud. Ma este meglátod
Nagyon jól tudom, hogy védett... Kicsit amúgy elgondolkozol akkor nagyon hajaz az egész pont az ő történetére. Első számú kapus lesérül, beáll a cserekapus és kivédi a szemét az ellenfélnek... :roll: Halványak az emlékeim, de mintha akkor a brazil César védett volna nálunk :kivagyhe: . A lényeg, hogy az utóbbi 2-3 évben közel nem véd úgy mint fénykorában. A konf kupán is voltak szép hibái... :coffee:
miVida írta:btw, megmeri vajon húzni ugyanazt a felállást Ancelotti? Carvajal-Ramos-Pepe-Nacho, Illara-Modric, CR-Isco-Bale, Benzema?
Ha olvastad a tegnapi nyilatkozatot akkor ezt nem kérdeznéd meg...

A kezdőről: „Nagyjából az lesz a kezdő, mint a Villarreal ellen, Alvaro viszont felépült, és majd meglátjuk, hogyan teljesít az edzésen. Bale-el nagyon óvatosnak kell lennünk, mert játszott 60 percet a Villarreal ellen, egy igen nehéz előszezon után. Nem volt semmi problémája a meccs után, de mindig előre kell gondolkoznunk, mielőtt a pályára küldenénk. Meglátjuk majd kedden.”
miVida írta:aha már csak egy Vidal kéne Illara helyére

Eddig ez engem nem zavart, de már unalmas, hogy állandóan ezt a dumát nyomod... Egyébként pár napja nyilatkozta le, hogy nem akar elmenni sehova, mert tudja, hogy a Juvéval megnyeri a BL-t... :roll:
A másik, hogy ezt úgy mondod, hogy Illarra eddig 60 percet játszott...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 17., kedd 8:29

btw, megmeri vajon húzni ugyanazt a felállást Ancelotti? Carvajal-Ramos-Pepe-Nacho, Illara-Modric, CR-Isco-Bale, Benzema?
Szvsz Nacho többet nem lesz kezdő. Arbeloa lesz szerintem a baloson, és érzésem szerint Khedira is kezdő lesz. Fel kell vernie az árát, ha télen vinni akarja Wenger apó :Đ

Amúgy meg, mindenképpen győzni kell, 1 milliót ér egy győzelem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: