Egyébként 8-9 év után most voltam először igazán közel, hogy ne Iphonet vegyek.H.E.H.E. írta:ahelyett hogy vettél volna egy telefont, amin nincs notch a tetején, mert az apple nem tudta megoldani anélkülSteve írta:Jó két hete használom már Iphone X-met. Gondoltam leírom a véleményemet itt.
Fantasztikus telefon. 8-9 éve csak Iphone-t használok, de bátan állíthatom, ez az egyik legjobban megcsinált darab.
Pont tökéletes a mérete. Az anyaghasználat minőségi. Üveg, fék keverék. Brutálisan gyors és a kijelzője valami eszméletlen szép. Azt hittem zavarni fog a home gomb hiánya, de nem. Ahogy azt hittem fent a szenzorok helye is zavarni fog, de nem. Az Iphone 4 és 5-ös telefonok voltak a kedvenceim. Itt uazt az érzést kapom csak még pont nem zavaróan nagy kijelzővel.
Jól összerakott cucc.
ráadásul a sok tulok meg követi, ez az új hype, hogy van felül biszbasz, közben használhatatlan és idegesítő, pláne egy olyan telefon után, ahol nincs semmi ilyesmi zavaró
(Samsung S9 és Huawei 20 pro volt még az esélyes ezek tetszettek külsőre még, plusz tartalomra)
De minden cuccom is almás, így a köztük lévő kommunikáció miatt is maradtam az Applenél.
Plusz ez az ezüst+króm szín kombó nagyon bejött. Nem zavaró a tetején amúgy a cucc. A mindennapi használatnál abszolút nem zavar, a film nézésnél meg észre sem veszem.
Kárpótolja a dolgot a kinelző minősége. Szerintem fantasztikus képe van.