Sorozatok, TV műsorok
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Sorozatok, TV műsorok
Sleepy Hollow
A fejnélküli lovas a 21-dik században visszatér.
Ígéretesnek tűnik. Odaát fanoknak kötelező lesz belenézni.
A fejnélküli lovas a 21-dik században visszatér.
Ígéretesnek tűnik. Odaát fanoknak kötelező lesz belenézni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mindig a south park jut eszembe róla, akármekkora geci is vagyokTádám írta:hehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9840_n.jpg
Kicsit nehéz napja volt a srácnak, nézd el neki...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát igen, hank elutazott egy időre a gyarló emberi természetem kibaszottmód dörzsölte a tenyerét, amikor hank felesége kárörvendően bement a stupid bitch-hez, hogy állítólag hank elkapta waltot
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor WW felhívta a feleségét, az valami epic volt. Amit mondott neki. Ugyanezt tettem volna én is. Ugyanúgy azt mondtam volna, hogy hogy merészelted, te picsa. Rohadt erős jelenetek voltak szinte végig. Az egész rész fantasztikus volt. Még mindig a hatása alatt vagyok.Tádám írta:gyszerűen zseniális rész volt. Ebben a sorozatban a hangulat az, ami leginkább megfog... Valami ilyesminek kéne lenni az etalon záróévadnak.. most is csak néztem, pislogtam.. és vége volt a résznek, olyan feszültség, olyan dráma volt benne..
Merci Zizou!
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
hehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9840_n.jpg
Kicsit nehéz napja volt a srácnak, nézd el neki...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Vampire: tenyleg oktober 10 volt az eredeti datum, de magvaltoztattak oktober 3-rakelemen.istvan írta: Vampire: okt 10
Walking: okt 13
Da Vinci: - jövőre,kontkrét dátum még nincs
Bates: szintén zenész
azthiszem.
Walking dead spinoffhoz ki, mit szól?
- walking: okt 13
- da vinci's demons: aprilistol juniusig adtak le az elso evadot, masodik evad jovore. gondolom hasonlo idopontban
- bates motel: az elso evad angolul marcius kozepen kezdodott. a masodik evad konkret idopontja meg nincs meg (gondolom az is jovo marcius korul lesz). Magyarul viszont oktober 4-en kezdodik a viasat3-on.
- dexter: jovo heten jon az utolso resz
- walking dead: en megneztem, de annyira nem nyugozott le. az evad vegen megkapta tolem a kaszat. a teli szunet alatt meg eldontom, hogy erdemes-e folytatni vagy sem.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Há' nemToti írta:(valószínűleg réjzön lesz az..)
Vampire: okt 10
Walking: okt 13
Da Vinci: - jövőre,kontkrét dátum még nincs
Bates: szintén zenész
azthiszem.
Walking dead spinoffhoz ki, mit szól?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én csak a Walking dead-nak tudom az pedig október 13-án kezdődik.Toti írta:valaki akinek rengeteg szabadideje lesz adhatna egy listát, h ezen sorozatok aktuális azaz következő évadja mikor kezdődik: (valószínűleg réjzön lesz az..)
vampire diaries
walking dead
da vinci's demons
bates motel
illetve dexter utolsó évadja véget ért már? mert akkor ledarálom a hétvégén, bár van egy olyan érzésem, h majd hétfőn lesz az utolsó rész és pont jól időzítek, h marad 1 napom szarrá izgulni magam a hétvége után.
valaki akinek rengeteg szabadideje lesz adhatna egy listát, h ezen sorozatok aktuális azaz következő évadja mikor kezdődik: (valószínűleg réjzön lesz az..)
vampire diaries
walking dead
da vinci's demons
bates motel
illetve dexter utolsó évadja véget ért már? mert akkor ledarálom a hétvégén, bár van egy olyan érzésem, h majd hétfőn lesz az utolsó rész és pont jól időzítek, h marad 1 napom szarrá izgulni magam a hétvége után.
vampire diaries
walking dead
da vinci's demons
bates motel
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9840_n.jpg
- h3x0r
En meg csak a harmadik evadnal jarok, de annyi helyen olvasom, hogy milyen jo, hogy alig birom kivarni mig en is odaerek.Tádám írta:Egyszerűen zseniális rész volt. Ebben a sorozatban a hangulat az, ami leginkább megfog... Valami ilyesminek kéne lenni az etalon záróévadnak.. most is csak néztem, pislogtam.. és vége volt a résznek, olyan feszültség, olyan dráma volt benne..
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ericco írta:Legújabb Breaking Bad rész:
Nem gondoltam volna, hogy ennyire sokat ki tudnak még hozni a +1 évadból. Nagyon tetszik, ahogy továbbvitték a storyt, és be merték vállalni az elkerülhetetlen sorsot, amelyet egyes karakterfejlődések mutattak. Várom az utolsó két részt.
Egyszerűen zseniális rész volt. Ebben a sorozatban a hangulat az, ami leginkább megfog... Valami ilyesminek kéne lenni az etalon záróévadnak.. most is csak néztem, pislogtam.. és vége volt a résznek, olyan feszültség, olyan dráma volt benne..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze arra számítottam, hogy Hang meghal, és arra is, hogy Walt végül persze visszaadja Holly-t és lelép egy teljesen új személyazonossággal... Most már voltaképpen sehogy sem kaphatják el, mert Walter White már nem is létezik, raádásul a pénz sincs már ott bizonyítéknak.. úgyhogy sok elvarratlan szál már nincs. Egyedül Jessé, és persze a nácik.. nagyon várom a két záró részt. AWESOME!!!! :Đ
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Tegnap befejeztem a Scrubs 2. évadját is.
Nagyon jó, szerethető sorozat. Dr. Reid karakterét imádom
legjobb jelenet a 2. évadból
Nagyon jó, szerethető sorozat. Dr. Reid karakterét imádom
legjobb jelenet a 2. évadból
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ericco
- Kapcsolat:
Legújabb Breaking Bad rész:
Nem gondoltam volna, hogy ennyire sokat ki tudnak még hozni a +1 évadból. Nagyon tetszik, ahogy továbbvitték a storyt, és be merték vállalni az elkerülhetetlen sorsot, amelyet egyes karakterfejlődések mutattak. Várom az utolsó két részt.
Merci Zizou!
- h3x0r
Pont ma olvastam sorozatjunkien, hogy iden 3 reszben fog szerepelni, jovo osztol pedig az uj, sajat magarol szolo sorozatban.Remy írta:Nem tudom, hogy volt-e már, de Grant Gustin fogja majd játszani Flasht a Zöld Íjász 2. évadában.
Spartacus Saga: Uncut jöhet? Aki újra akarja darálni a sorozat, az még várjon egy kicsit, hiszen a Starz 10.26-tóé elkezdi a Spartacus 4 (3+1) évadjának “vágatlan” részeit leadni. Több szex és több brutalitás.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy volt-e már, de Grant Gustin fogja majd játszani Flasht a Zöld Íjász 2. évadában.
Lassan el kéne kezdenem ezt a sorozatot, de egyszerűen nem tudok leülni sorozat epizódokat nézni
Lassan el kéne kezdenem ezt a sorozatot, de egyszerűen nem tudok leülni sorozat epizódokat nézni
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ericco
- Kapcsolat:
Belevágtam. Igazad voltmatador írta:House of Cards. Kézhez kaptad.
Merci Zizou!
Nem véletlenül van egy napon ez a kettő, ugyanis a két sorozat egy közös résszel nyitja az új évadot.h3x0r írta:Nepszerubb sorozatok szeptemberi premierjei:
29 - Family Guy S12
29 - The Simpsons S25
Nagyon várom már, remélem nem okoz csalódást a rész
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
House of Cards. Kézhez kaptad.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Általában a sorozatokban nagyon rosszul kezelik a női karaktereket. Idegesítőre sikerülnek, akik csak megnehezítik a hős férfikarakterek dolgát. Alig várom, hogy legyen már egy fontos karakter valamelyik sorozatban, amelyik reálisan fogja bemutatni a férfi-nő kapcsolatot, azaz a nő lelki és érzelmi támaszt nyújt a nehéz helyzetben a hisztizés helyett. Talán Hannah McKay ilyen a Dexterből, őt bírom is, meg szúrnám is
Zseniális sorozat a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey valami frenetikus benne.
Szedjétek!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért a Walternek is kijutott egy hülye hisztis picsa a javából.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát messze a legirritálóbb, legnyomoroncabb picsa a sorozatok közül ez a ribanc, még a dexterből a tesóját tudnám ehhez hasonlítani. hányok tőlük
Fasza kis család az, na! Megnézném a muterjuk mit művel, ha egér van a házban. Vagy sör...
Sportfilozófia: Roger Federer
egész jó volt a boardwalk szezonnyitója. tipikus semmitmondó, de megalapozza a jövő történeteit.
- ericco
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Általában a sorozatokban nagyon rosszul kezelik a női karaktereket. Idegesítőre sikerülnek, akik csak megnehezítik a hős férfikarakterek dolgát. Alig várom, hogy legyen már egy fontos karakter valamelyik sorozatban, amelyik reálisan fogja bemutatni a férfi-nő kapcsolatot, azaz a nő lelki és érzelmi támaszt nyújt a nehéz helyzetben a hisztizés helyett. Talán Hannah McKay ilyen a Dexterből, őt bírom is, meg szúrnám ishehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát messze a legirritálóbb, legnyomoroncabb picsa a sorozatok közül ez a ribanc, még a dexterből a tesóját tudnám ehhez hasonlítani. hányok tőlük
Merci Zizou!