Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Berti

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. május 13., vasárnap 9:56

Nekem teljesen az jött le tegnap, hogy a Kroos-Modric-Isco hármást muszáj jobban erőltetni, mert valami elképesztő milyen területeket játszanak be és mindegyik tud helyzeteket kialakítani. Mögöttük kell legyen egy biztos söprögető, ahova én inkább Kovat építeném be, de néha Casemiro hasznosabb lehet.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 13., vasárnap 9:42

Bélánk tegnap szerintem mezőnyben is jó volt.
Volt, hogy KH helyére sprintelt vissza, előről és szerelt.
Oldalváltások is ültek neki, pontos és erős labdákat lőtt át, illetve volt pár jó beindulása is.

Egy ilyen Gareth hiába inkompatibilis továbbra is és idegen test a csapatban, de nagy szükség van kb akárhol.
Jó taktikai fegyver lehetne.
De ugyebár az ára és az egoja azt követelné, hogy full alap kezdő legyen... Arra meg hát nem... legalábbis Madridban nem.

Kázmértól én rossz döntőre még nem emlékszem.
Arra valahogy mindig felszívta magát és odatette az extrát... emlékszem a döntők utáni HSZ.-ekre, hogy mindneki megbocsájtotta neki az egész éves benézéseket. :lol:
ZIDANE

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 13., vasárnap 9:39

realistahuni írta:
csalóka ez a béla teljesítmény, bejött 2 lövése (a 2. normális kapusnál fogható), meg egy csele, és volt területe futni.
Liverpool ellen is kell legyen terület, kérdés, hogy a szorításból ki tudjuk-e hozni a labdát.
azért az g.szomorú lenne, ha nem.

monnyuk ha kázmér játszik, eleve 0:2-ről indítom az eredményjelzőt :lol:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. május 13., vasárnap 9:24

csalóka ez a béla teljesítmény, bejött 2 lövése (a 2. normális kapusnál fogható), meg egy csele, és volt területe futni.
Liverpool ellen is kell legyen terület, kérdés, hogy a szorításból ki tudjuk-e hozni a labdát.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 13., vasárnap 8:30

továbbra sem érzem semmivel sem meghatározóbbnak a többieknél, emiatt ne legyen már kezdő, ha már évek óta kutyaszart nyújt, miközben céronaldo szintre számított mindenki, amikor a legdrágábbként leigazoltuk.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 13., vasárnap 0:00

Jol beverte Bale.

A pool ellen is nyomhatna ilyeneket, a pool a 60 percre ugyis kifullad a gégenyomástól.
Epp ezert nem lesz kezdo. Rajtunk nem lesz nyomas, jatszhatunk kivarasra is, a vegere mindig elfogy a Liverpool. Aztan johet Bale. Ha viszont kezdo lesz, akkor szet kell kontrazni a Liverpoolt, peldaul ezzel a Bale-lel lehetne... es meg CR is ott lesz, akiben biztos vagyok, hogy 100%-ot fog adni. Bl+bl golkiraly+bl dontoben egy gol, plusz Szuperkupa+klub vb, ujabb sansz a 6. aranylabdara. Es meg tolhat egy jo vb-t is... :)
:goat:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 9., szerda 21:26

Na ez marha jó lett! B-)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 21:06

https://pbs.twimg.com/media/DcxoDj9XkA0FJWn.jpg
:)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 7., hétfő 16:13

Igazi spanyolos rangadó volt, mindennel ami a spanyol focit jellemzi. Szerencsére tét nélküli volt, így mindkét oldal gyorsabban túlteheti rajta magát.

Igazából nem is az eredmény miatt sajnálom a bírói ténykedést (vár azért jó lett volna megcsapni a Barcát) hanem mert engedte, hogy a két csapat játékosai lealacsonyodjanak egy szint alá, sajnos minket sem kellett félteni (pl. Béla). És tudom, hogy nem mindenkinek a szíve csücske Messi, és nyilván nem szent, de azért normál esetben neki sem megy le így a roló. Véleményem szerint az Alba - Modric esetnél csúszott ki a kezéböl az irányítás, ott (tegyükj fel, hogy mérlegel és nem akar nagyon belenyúlni) egy sárgával talán megfoghatta volna, és akkor csapatok nem kezdenek el egymáson törleszteni.

A játékunk képe viszont tetszett, helyenként simán domináltuk a Barcát, 11-11 ellen még jobban is, mert ök lazáztak, 10 emberrel jobban kellet kicsit figyelniük, mi meg a védekezést felejtettük el.

/ezt egyébként mindig érdekes látni, hogy a Classicokon a 10 emberrel játszó csapat általában összeszedettebnek tünik mint a másik. Tavalyelött(?) mi is nyertünk 10 emberrel, amikor 3-2-re kaptunk ki akkor is mi támadtunk inkább a gyözelemért emberhátrányban. Talán az öszi Classico a kivétel mert ott nem tudtunk visszajönni a meccsbe.

Akik meg csak a bíróra fogják: 45 perc emberelönyben illet volna többet mutatni, mint ahogy kivételesen a Bayern játékosok sem a bíróra fogták. Emellett, más porondon az ilyenekböl rendre jobban jövünk ki. A sporik vakok, ez van, hozzá tartozik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. május 7., hétfő 11:21

Hát mi volt itt tegnap te!
Még jó hogy nem láttam,különben lehet már nem lennék itt az oldalon. :mrgreen:

Kabaré az egész és egyben szánalmas is. :roll:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 7., hétfő 10:01

Realista24 írta:
Tegnap - ahogy nekem lejött - a testi épség megóvása volt a cél, de győzni akartunk, azonban nem minden áron. Kikapni viszont nem akart, ezért amikor szükség volt, odatették magukat.

De előnyben is akkor állatok voltak, hogy nekem fajt egy ket belépő, mi lett volna hátrányban.

Nem mondom hogy tokeletes este volt, de jo volt. A tökéleteset május 26-an hozzák.
Nekem ez így teljesen megfelel.
Amit a bírók elvesznek tőlünk a Barca ellen, az visszajön a BL-ben. Karma :mrgreen:

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2018. május 7., hétfő 9:41

Igazából nem értettem a tegnapi frusztráltságot. A bíró meg sajna engedte a taposásokat. Azon mondjuk nevettem, hogy Nacho kapta az első sárgát, mert odalépett az embere mellé, de előtte már legalább volt két katalán taposás...

Nem éreztem a meccsben, hogy ekkora hentelést rendez a Barcelona, de ott a Suarez-Ramos vitánál elkattantak. Messit ki kellett volna szórni szerintem a törlesztésnél, ahogy Bale-t is. Mondjuk nem tudom eldönteni, hogy Bale direkt csinálta e, vagy ilyen béna, de ez nem változtat semmit.

Meglepődtem egyébként, hogy milyen jól működött a tavalyi gála csapatunk. Úgy látszik, hogy ha CR és Benzema is hasznára van csapatnak még mindig elbírjuk Bale-t is. Bár a stabilitáshoz lehet az is kellett, hogy Nacho volt a jobboldalon, ő nem ment előre annyit, mint Carvajal szokott.

Szerintem ez egy jó meccs volt, én élveztem. Látszik, hogy nagyon kell még egy gólvágó a csapatba Ronaldo mellé. Hiába játszott jól Benzema, arra a szerepre sajnos ő nem alkalmas. Feldobott, hogy végre mi voltunk emberelőnyben :D

Kovacic meg.... :salute: alig várom, hogy alapkezdő legyen a srác. Brutális megindulásai vannak.

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 7., hétfő 9:28

Nekem nagyon tetszett a meccs.
Nem számítottam rá, hogy ilyen lüktető lesz és túlfűtött. Volt itt minden ami kellhet .

Persze sajnálom, hogy nem gyaláztuk le őket odahaza, mert bőven benne volt ( lehetne ragozni napestig ), de már elmúlt......

Meg aztán külön öröm a barca piros. :smile:

Soha rosszabb Klasszikust, tét nélkülit....

Jól benéztem, cserecsapat, meg lazulás ésatöbbi...persze . :lol:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 7., hétfő 9:27

Kroos nagyon jó volt nálam, valóban kb mindent ő kezdett építeni, ami szép akció volt. Varane egész szezonban tanár, Ramos is.

Továbbra is az a problémám, ha Ronaldo kiesik, meg vagyunk lőve. Tele vagyunk építő emberekkel, színezőkkel, de nincs aki ezt gólba öntse. Bale egyet villant, de talán elvárható lenne egy ilyen kalibernek tartott alaktól, hogy lépjen elő, ha kiesik Ronaldo. De semmi. Benzema meg soha nem volt ez az alkat. Egyértelműen kell egy vezérülü még, legyen az MBappé vagy Salah, Neymart is ide lehet venni, attól függetlenül, hogy nem kedvelem a személyét.

Szélsővédő(k) kellenek, meg egy fasza arc előre, beérem ennyivel.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 7., hétfő 9:26

Anthony írta:Ronaldóval a második félidőben megkúrtuk volna őket, az 100%

De nem tudom mi történt ott a második félidőben, Zidane megint megkegyelmezett nekik, pedig jó lett volna kitömni őket. Mindig szeretem nézni, ahogy a barcások csapkodnak mérgükben.

Nagyon kapartak, és közel sem voltak jók, hihetetlen hogy a Bayern mindkét meccsen kb. 3x olyan jó volt, mint ez a Barca, a mai napig nem tudom eldönteni, hogy a bajorok voltak ennyire jók, vagy mi játszottunk kétszer is ennyire visszafogottan, az eredményt őrizve?
Tegnap - ahogy nekem lejött - a testi épség megóvása volt a cél, de győzni akartunk, azonban nem minden áron. Kikapni viszont nem akart, ezért amikor szükség volt, odatették magukat.

De előnyben is akkor állatok voltak, hogy nekem fajt egy ket belépő, mi lett volna hátrányban.

Nem mondom hogy tokeletes este volt, de jo volt. A tökéleteset május 26-an hozzák.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 7., hétfő 9:18

Ronaldóval a második félidőben megkúrtuk volna őket, az 100%

De nem tudom mi történt ott a második félidőben, Zidane megint megkegyelmezett nekik, pedig jó lett volna kitömni őket. Mindig szeretem nézni, ahogy a barcások csapkodnak mérgükben.

Nagyon kapartak, és közel sem voltak jók, hihetetlen hogy a Bayern mindkét meccsen kb. 3x olyan jó volt, mint ez a Barca, a mai napig nem tudom eldönteni, hogy a bajorok voltak ennyire jók, vagy mi játszottunk kétszer is ennyire visszafogottan, az eredményt őrizve?

Mickey

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 7., hétfő 9:10

Berti írta:Azért Casemirorol sem kéne megfeledkezni. Rengeteg szerelése volt és legtöbbször elég kényes szituban.
Kroos is rengeteget mozgott és az összes támadásunkat ő építette fel szinte. Az egyik legjobb meccse volt idén véleményem szerint.
Egy Carvajallal és egy jó meccset elkapó Marcelovan szerintem nagyon elkentük volna őket.

A bírózás szerintem felesleges. Nagyon nagy iramú meccs volt és kibaszott nehéz volt vezetni. A két benézett szituációnál biztos nem látta rendesen az esetet, mert abból kiindulva ahogy reagált a többi szitura, szerintem ezeknél is helyes döntést hozott volna.
Marcelo legalább annyit benne volt a támadásépítésben, nagyon sok akció azon az oldalon ment, rengeteget volt játékban, voltak is lehetőségek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 7., hétfő 8:47

Berti írta:Azért Casemirorol sem kéne megfeledkezni. Rengeteg szerelése volt és legtöbbször elég kényes szituban.
Kroos is rengeteget mozgott és az összes támadásunkat ő építette fel szinte. Az egyik legjobb meccse volt idén véleményem szerint.
Egy Carvajallal és egy jó meccset elkapó Marcelovan szerintem nagyon elkentük volna őket.

A bírózás szerintem felesleges. Nagyon nagy iramú meccs volt és kibaszott nehéz volt vezetni. A két benézett szituációnál biztos nem látta rendesen az esetet, mert abból kiindulva ahogy reagált a többi szitura, szerintem ezeknél is helyes döntést hozott volna.

Es Varane is jo volt.
Amúgy nem csak a játékosok frusztráltak, a nézők is. Most volt valami Mini liga ünneplés vagy a duplazas miatt vagy nem tudom, nem is értettük mert lesz meg hazai meccsuk. De nem az a lényeg, hanem hogy eleve rengeteg üres hely volt mar a meccs elején is, az ünneplésre, ha nevezhetjük annak meg félig kiürült a stadion :lol: :lol: Amikor Iniestat köszöntöttek a vegen, mar meg kevesebben voltak.
Először bántam hogy ezt vegignezetik velünk, de utólag jo, mert saját magukat tettek nevetségessé.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. május 7., hétfő 8:40

Azért Casemirorol sem kéne megfeledkezni. Rengeteg szerelése volt és legtöbbször elég kényes szituban.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. május 7., hétfő 8:17

Ronaldo gólja az egyik legszebb idei támadásunkból született, parádé volt.
Mikor Bale idejött, mindenki ilyen megoldásokat várt tőle, végre felfelé is strófolt az árán. (nem a taposására gondoltam)
Nálam Vasquez is kevés volt ma, ahogy Asensio, Kroos is.
CR sérülése remélem nem komoly.

A birói tevékenységről inkább nem beszélnék, már leírtátok többen. :roll: :|
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: