Realista24 írta:Mármint a Barcának, nem?
Olyan ez kicsit mint a sex. Ha már a nő nem akarja, akkor végül is csinálhatod egyedül is, csak mégsem az igazi. Same same but different.
Kiegészítő információ, ha még egyszer lepitiánerezed Zidane-t, akkor az volt itt az utolsó hszed.
[/quote]
Ne haragudj, hogy nem vagyok túl jártas a spanyol liga tradícióit illetően, de én még leragadtam azon, hogy ha egy csapat a bajnokság vége előtt nyer, akkor a következő meccses ellenfél sorfalat áll nekik. Az, hogy a klub VB-n mi volt, tudtommal nem "sorfalköteles".
Az ESPN-ről idézem, tavaly decemberből: "Cristiano Ronaldo said last week in Abu Dhabi that he thought it would be a "nice" gesture, but the 'pasillo' is not mandatory".
Amikor a barca nyert, ők kaptak sorfalat? Azon kívül, hogy volt egy kis ceremónia, amikor kipakolták a kupát, nem hinném. Ez a két dolog nem egy kategória.
A fenyegetésedhez meg csak gratulálni tudok. Nem Zidane-t pitiánerezem le, hanem a gesztust (vagy annak hiányát). Ám, ha a szabad véleménynyilvánítással vagy esetlegesen a veled szemben álló véleménnyel van akkora problémád, hogy ki kell hogy tilts, nem akadályozhatom meg.