Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

___Samy___

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 18., szerda 11:47

Még mindig Özil apja és Perez sunyisága volt itt a fő távozási tényező.
meg amit már ancelotti és zidane is lenyilatkozott, hogy nem akart küzdeni
meg szerintem ez az 50 milla egyáltalán nem lehúzás, mert nem ér ennyit az emberünk, olyan 40 millió a reális ár érte
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 18., szerda 11:24

nekem csak egy kérdésem van: ha özil állítólag olyan nagyon jó és itt madridban is akkora tanár volt, akkor hogy lehet, hogy az eligazolása után nem lett szarabb a csapat? hogy lehet, hogy egy fiatal spanyol gyerek többet tesz hozzá mind játékban, mind statisztikában a real játékához, mint özil valaha is tett?
Na az ilyen kijelentésekkel egyelőre szerintem várjunk még (a magam részéről én továbbra sem vagyok teljesen nyugodt); majd egy teljes szezon után ítélkezzünk inkább! Ami pedig Iscot illeti tényleg nagyon ott van a gyerek; technikás, robbanékony, gólerős, a hozzáállása is példaértékű, ettől függetlenül szerintem ne keverjük a szezont a fazonnal, mert a kis spanyol teljesen más játékstílust (posztot) képvisel (más típusú játékos), mint Özil (és itt most ugye elsősorban nem a "vesztes, győztes" mentalitásra kell gondolni)!
csak kérem felejtsük már el a picsába ezt a senkiházi vesztest. már hálistennek nem itt játszik.
Véleményem szerint is itt lenne már az ideje befejezni a sírást, mint ahogy a fikázása is teljesen felesleges már B-) , hisz elment az emberünk! :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 18., szerda 10:53

CS0ki írta:
Azt ugye érzékeli mindenki , hogy amig Özil itt madridban varázsolt( ), addig semleges média észre se vette, lese szarták, amióta eligazolt meg úgy írnak róla mintha 10 bl-t nyert volna a madridnak...
Hát én nem ezt vettem észre...Özil-t sokkal jobban elismerték máshol, mint mondjuk itt a fórumon. Valszeg mert nem látták minden meccsen végig játszani. :D
De nem voltak cikkek, blogbejegyzések arról, hogy micsoda világklasszis, labda nélküli irányító :mrgreen:
A hozzászólásod második felét adom, a semleges drukkerek nem látták azt a sok hiányosságát. Bár azokkal magukkal nem lett volna baj, ha 3 év alatt fokozatosan legalább a felét eltünteti.
Merci Zizou!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 18., szerda 10:41

nekem csak egy kérdésem van: ha özil állítólag olyan nagyon jó és itt madridban is akkora tanár volt, akkor hogy lehet, hogy az eligazolása után nem lett szarabb a csapat? hogy lehet, hogy egy fiatal spanyol gyerek többet tesz hozzá mind játékban, mind statisztikában a real játékához, mint özil valaha is tett?

ja bocs ez 2 kérdés.
csak kérem felejtsük már el a picsába ezt a senkiházi vesztest. már hálistennek nem itt játszik.
Kép
Kép
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 18., szerda 10:27

Azt ugye érzékeli mindenki , hogy amig Özil itt madridban varázsolt( ), addig semleges média észre se vette, lese szarták, amióta eligazolt meg úgy írnak róla mintha 10 bl-t nyert volna a madridnak...
Hát én nem ezt vettem észre...Özil-t sokkal jobban elismerték máshol, mint mondjuk itt a fórumon. Valszeg mert nem látták minden meccsen végig játszani. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 17., kedd 20:31

dzsihad91 írta:Azt ugye érzékeli mindenki , hogy amig Özil itt madridban varázsolt( :mrgreen: ), addig semleges média észre se vette, lese szarták, amióta eligazolt meg úgy írnak róla mintha 10 bl-t nyert volna a madridnak...

Nyilván,aki nem veszi észre hogy a média mennyire a real ellen hangol(nem feltétlen direkt,lehet ez egy szokás is,vagy egyfajta igény az olvasó részéről), az vak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 17., kedd 20:11

Azt ugye érzékeli mindenki , hogy amig Özil itt madridban varázsolt( :mrgreen: ), addig semleges média észre se vette, lese szarták, amióta eligazolt meg úgy írnak róla mintha 10 bl-t nyert volna a madridnak...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 17., kedd 19:54

én sem bánom, h padon kezd.

majd a 60.percben bejön aztán 35ről állóhelyzetből kiveri a ficakot a vadló. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 17., kedd 19:49

Toti írta:bale a padon kezd. :hmmm:
nem nagy meglepetés, kelleni fog a sok meló DíMariától a jobbosra, Bale még pár hétig kevés egész meccsre oda.

a német meg középre most jó döntés
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 17., kedd 19:47

bale a padon kezd. :hmmm:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 17., kedd 18:33

persze..távozás előtt azt nyilatkozta hogy küzdeni fog...csak azt nem említette hogy máshol...kb ennyire lehet hinni a nyilatkozatoknak, Carlo is most árulta el h ő már márciusban döntött...majd Özil ír egy önéletrajzi könyvet és minden kiderül, sztem téma lezárva :D

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 17., kedd 18:26

Még mindig Özil apja és Perez sunyisága volt itt a fő távozási tényező.
Meg Özil gyávasága. Ott volt a lehetőség, hogy bizonyítsa, hogy nélkülözhetetlen. Ahelyett hogy tepert volna, felvette volna a kesztyűt, pikk-pakk lelécelt, pedig volt 3 évnyi előnye Iscóval szemben. Ha itt akart volna maradni most is itt lenne. A könnyebb utat választotta. Nem érezte a bizalmat...3 bajnokiból kettőn kezdett...de ezt már Zizou és Carlo is elmondta.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 17., kedd 18:03

50 felett senki nem adott volna érte, és őt már most kiakarták tenni, a pályán kívüli életmódja miatt, padra nem kellett.
Linkeld már be, hogy kinyilatkozott ilyeneket. :lol: Wenger ezért is engedte el Songot, gondolom vett volna még egy kutyaütőt... Arról nem is beszélve, hogy szeretett klubunk cáfolta a megjelent híreket. Még mindig Özil apja és Perez sunyisága volt itt a fő távozási tényező.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 17., kedd 17:51

Kerlon írta:Hát elmondom nektek, ha mi akartuk volna most leigazolni Mesutot 60-70 alatt nem úsztuk volna meg a bulit. Nem azt mondom, hogy ennyit ér, mert nem ér, valahol az 50 a Realáis ár nekem csak az volt a meglepő, hogy mi képesek vagyunk valakit, aki meghatározza a jelenkor fociját normál áron eladni. Mi nem lehúzni szoktunk, mi adakozni. A taktikai elemzés meg tökéletes.

[url]Ramos: “Természetesen Gareth Bale volt a nyár legnagyobb igazolása, és nagyon örülünk, hogy itt van velünk. Az igazság az, hogy mivel olyan csapatban játszott Angliában, amely nem volt érdekelt a Bajnokok Ligájában, így nem tudunk róla sokat. Tudtuk, hogy az edző akarta, de nem voltunk rá felkészülve, hogy mennyire különleges. Csak néhány edzésen láttuk, de alig akartunk hinni a szemünknek. Hihetetlenül gyors és trükkös, és ami ijesztő, hogy még nincs 100%-os állapotban.”[/url] No, reméljük e szép szavak után lassan meglátjuk, hogy pörög 100%-on Gareth. Már a Villareal ellen is látszott, hogy különbség megteremtő játékos lehet - lesz is.
50 felett senki nem adott volna érte, és őt már most kiakarták tenni, a pályán kívüli életmódja miatt, padra nem kellett.

A Villareal ellen volt egy nagyon szép testcsele, a labda érintése nélkül tette el a védőt és ment tovább egy lefordulással. Ilyeneket várok tőle, Se CR se DM nem csinálna ilyent, az egyik megállna, néhány bicikli csel aztán tovább robogna (ezzel már lassul a támadás, hiába eredményes, HA eredményes, Dm meg fogja vagy leadja vagy belevezeti

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 17., kedd 17:46

Hát elmondom nektek, ha mi akartuk volna most leigazolni Mesutot 60-70 alatt nem úsztuk volna meg a bulit. Nem azt mondom, hogy ennyit ér, mert nem ér, valahol az 50 a Realáis ár nekem csak az volt a meglepő, hogy mi képesek vagyunk valakit, aki meghatározza a jelenkor fociját normál áron eladni. Mi nem lehúzni szoktunk, mi adakozni. A taktikai elemzés meg tökéletes.

[url]Ramos: “Természetesen Gareth Bale volt a nyár legnagyobb igazolása, és nagyon örülünk, hogy itt van velünk. Az igazság az, hogy mivel olyan csapatban játszott Angliában, amely nem volt érdekelt a Bajnokok Ligájában, így nem tudunk róla sokat. Tudtuk, hogy az edző akarta, de nem voltunk rá felkészülve, hogy mennyire különleges. Csak néhány edzésen láttuk, de alig akartunk hinni a szemünknek. Hihetetlenül gyors és trükkös, és ami ijesztő, hogy még nincs 100%-os állapotban.”[/url] No, reméljük e szép szavak után lassan meglátjuk, hogy pörög 100%-on Gareth. Már a Villareal ellen is látszott, hogy különbség megteremtő játékos lehet - lesz is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 17., kedd 17:39

Mike írta:a lényeg h itt páran sosem fogják elismerni és kákán is csomót keresik, miközben az egész futballvilág csodálja. Kitudja, lehet h nekik van igazuk...
El ne ájulj már ezektől a nagy csodálóktól. Ha mondjuk most igazoltuk volna le Özilt ugyanennyiért az Arsenaltól, akkor ezek a nagy csodálók egytől-egyig köpködnék, hogy mennyire túl van értékelve

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 17., kedd 17:34

hagyjuk már Özilt, elment, kész vége...törődjenek vele az Arsenal drukkerek, jó játékos, az egyik kedvencem, de van rá másik topic, ott még talán nem járt le a savazása

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 17., kedd 17:22

az egész futballvilág csodálja
látjuk miből áll és mennyit ér manapság "az egész futballvilág" és mivé lett az egész futball :lol:
Kitudja, lehet h nekik van igazuk...
igen, az arsenalnak mindenütt nagyobb esélye van nyerni vmit, mint a real madridnak. jól döntött :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 17., kedd 17:19

Anthony írta:aztán halkan mejegyezték, hogy 60-70 perc után elfogyott szegény, de ez szerintük érthető. Mondom mivan, érthető??? Végigcsinálta a teljes előszezont, játszott több meccset is, pont megfelelő kondiban kellett legyen, mitől érthető??
mondjuk amiért pl az egész Real fásult volt legutóbb? :|

a lényeg h itt páran sosem fogják elismerni és kákán is csomót keresik, miközben az egész futballvilág csodálja. Kitudja, lehet h nekik van igazuk...

na off vége
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 17., kedd 17:12

hehe írta:pélóarcú török barátunk egy fogpiszkálót sem volt hajlandó arrébbtenni, hogy fejlődjön madridban, mindent megkapott, és még többet is, az első nehezebb helyzetben lelépett a rákba. innentől kezdve lehet ő akármilyen nagyszerű csoda - nem az - kutyát nem érdekel, hogy mit csinál, mit nyilatkozik és hogy játszik. nyerni egy trófeát se fog.

miért van laza 50 millió bale, céronaldo, illetve özil értéke között? mert az utóbbi egy gyenge, gyáva vesztes.
és szerencsére múlt idő.
és azt se értem mi a rákért kell ide belinkelni a vele foglalkozó cikket, ennyi erővel egy vietnámi negyedosztályú meccsösszefoglalót is betehettek, ugyanannyit ér; főleg ezzel az erőltetett szakmázással, ami megmagyarázza, hogy hogy lesz istencsászár valaki és a csapata is labda nélkül, fél lábbal, gyenge fizikummal, kiszámítható repertoárral, átlagos tudással.
El tudom képzelni azt a pillanatot az életedben, amikor értesültél a hírről, hogy az Arsenal megvette :lol:

A jelenséget amugy én sem értem minek ilyen cikkeket linkelni, mondom pl. a gól.com is egyre nagyobb hulladék mostanában, ma is 2-3 olyan cikket rettyintettek, hogy csak pislogtam. Özilről meg a múltkor egy meccs után megállapították, hogy mekkora király, de aztán halkan mejegyezték, hogy 60-70 perc után elfogyott szegény, de ez szerintük érthető. Mondom mivan, érthető??? Végigcsinálta a teljes előszezont, játszott több meccset is, pont megfelelő kondiban kellett legyen, mitől érthető??

Vissza: