Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 14., hétfő 7:41

remélem :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 14., hétfő 7:37

pique tenyleg sirt a meccs utan? :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 14., hétfő 7:31

Kerlon írta:Amúgy csak jelzem, hogy úgy tudtak 4-et rúgni, hogy 2 megpattant, 1 lecsorgott Coutinho elé és egy 11-es. Ennyi szerencse nem volt nekik elég.
Piros lap hiánya. Más nem lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 14., hétfő 7:21

Amúgy csak jelzem, hogy úgy tudtak 4-et rúgni, hogy 2 megpattant, 1 lecsorgott Coutinho elé és egy 11-es. Ennyi szerencse nem volt nekik elég.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 14., hétfő 7:19

El Sie7e írta:
dzsi91 írta:Hát így,hogy véget ért a barsza szezonja úgy gondolom,hogy hasonlóan zajlott mint az előző években.Talán a világ legtúlfújtabb csapata(azért a psg meg a szity szorosan ott van). Minden évben kikiáltják őket a világmindenség legjobb cspatának aztán a lényeges kérdéseknél jön a pofára esés.

Ettől függetlenül szerintem boldogok lehetnek a barszások,ilyen gyenge teljesítménnyel duplázni azért kemény,márpedig ugyanannyit ér mint a többi cím.

A rossz hír,hogy mi még mindig nem nyertünk semmit és bár aranykupájuk( :lol: )nem lesz önmagukhoz képest jó szezont hoztak amit mi egy rémálommá tehetünk kievben.

Valverde remélem marad jövőre is,szerintem iszonyat szar.Valószinűleg ha mi nem kamikazezunk ősszel és a seggükben vagyunk végig nem bírta volna megfelelően tűzben tartani őket.

Ja és nemtudom mi lesz velük messi után de azért hihetetlen mennyire lelketlen csapatuk van,mennek becsülettel ha szopó van de kb semmi csapatszellemet nem látok.Az a psg fordítás is úgy jött össze,hogy a 88ik percig egy db játékos sem hitt benne,számomra azért volt különösen vicces,amit bizonyít hogy utána elmentek torinóba is pucsítani.

Álldom az eget a mi kis fgy brigádunkért.Be se fér az arcuk a stadionba de amikor ég a ház vért pisálnak.
mi ez az aranykupa mizéria? :D
Veretlen bajnoki címre mondják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 14., hétfő 6:44

dzsi91 írta:Hát így,hogy véget ért a barsza szezonja úgy gondolom,hogy hasonlóan zajlott mint az előző években.Talán a világ legtúlfújtabb csapata(azért a psg meg a szity szorosan ott van). Minden évben kikiáltják őket a világmindenség legjobb cspatának aztán a lényeges kérdéseknél jön a pofára esés.

Ettől függetlenül szerintem boldogok lehetnek a barszások,ilyen gyenge teljesítménnyel duplázni azért kemény,márpedig ugyanannyit ér mint a többi cím.

A rossz hír,hogy mi még mindig nem nyertünk semmit és bár aranykupájuk( :lol: )nem lesz önmagukhoz képest jó szezont hoztak amit mi egy rémálommá tehetünk kievben.

Valverde remélem marad jövőre is,szerintem iszonyat szar.Valószinűleg ha mi nem kamikazezunk ősszel és a seggükben vagyunk végig nem bírta volna megfelelően tűzben tartani őket.

Ja és nemtudom mi lesz velük messi után de azért hihetetlen mennyire lelketlen csapatuk van,mennek becsülettel ha szopó van de kb semmi csapatszellemet nem látok.Az a psg fordítás is úgy jött össze,hogy a 88ik percig egy db játékos sem hitt benne,számomra azért volt különösen vicces,amit bizonyít hogy utána elmentek torinóba is pucsítani.

Álldom az eget a mi kis fgy brigádunkért.Be se fér az arcuk a stadionba de amikor ég a ház vért pisálnak.
mi ez az aranykupa mizéria? :D
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 13., vasárnap 23:39

MyStiQ írta:
Ja és nemtudom mi lesz velük messi után
Velünk mi lesz Marcelo, Ramos, Modric, Cé után? :) Sokszor írjuk ezt, hogy Messi nélkül mennek az EL-be, de azért nálunk is vannak olyan kulcsfigurák, akik nélkül jelenleg el sem tudom képzelni a Real Madridot, a pótlásuk meg még nem megoldott.
Senki nem írta,hogy mennek az El-be,de a jelenlegi világ top 5-6ot szerintem bukják.bajnokságban nyilván ott lesznek.

Abban meg fogadhatunk is,hogy a barszelona nem bírja majd azt az életritmust és elvárásokat amit a Real évtizedek óta.Megfogták az isten lábát dinhoval és messivel és így belelehetett magyarázni nem létező dolgokat a klub imázsába.

Nálunk meg egyértelmű mi lesz,az mint mindig,megvesszük a világ legjobbjait,kinevelünk 1-2 spanyolt és várunk amíg megint összeérik egy korszakos csapat.

A lényeg,hogy a Real Madrid nagyon régóta szembesül ezekkel az elvárásokkal,míg a barszat nem lattuk hasonló cipőben messi vagy ronaldinho nélkül.Szerintem látva a vezetőségük eddigi ténykedéseit meg ugy összességében a klub hozzáállását nem fognak elbírni vele.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. május 13., vasárnap 23:14

misztik+1

Kicsit nagy az arc, 15 pontos különbséggel, hazai 0:3-as klasszikus után idén inkább maradjunk csendben.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2018. május 13., vasárnap 23:05

Ja és nemtudom mi lesz velük messi után
Velünk mi lesz Marcelo, Ramos, Modric, Cé után? :) Sokszor írjuk ezt, hogy Messi nélkül mennek az EL-be, de azért nálunk is vannak olyan kulcsfigurák, akik nélkül jelenleg el sem tudom képzelni a Real Madridot, a pótlásuk meg még nem megoldott.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 13., vasárnap 22:56

Hát így,hogy véget ért a barsza szezonja úgy gondolom,hogy hasonlóan zajlott mint az előző években.Talán a világ legtúlfújtabb csapata(azért a psg meg a szity szorosan ott van). Minden évben kikiáltják őket a világmindenség legjobb cspatának aztán a lényeges kérdéseknél jön a pofára esés.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. május 13., vasárnap 22:44

illgner írta: Barca-szurkolók mind elégedetlenek vele, nem tetszik ez a semmilyen foci, amit játszat a csapattal. Nagy dilemma lesz nekik, mert durva lenne őt kirúgni, miközben mindenki látja, hogy nem neki való ez a csapat.
nem fogják kitenni egy dupla után, de egy gyenge ősz betehet neki.
a mi vezetőségünk elég tutyimutyi ezekben a kérdésekben sajna.

amúgy felmerült itt, hogy veretlen bajnokság vs pontrekord, mind kettő kuriózum, nem hiszem, hogy el lehetne dönteni hogy melyik értékesebb, mind kettő az.

mondjuk én a 99 pontos csapatunkat (asszem annyi volt egyik évben) jóval többre tartottam, mint a mostanit, ha veretlenek lettek volna akkor is.

5 gólt tudtunk kapni egy Levantétől, szerintem egymás ellenin nem rúgnak edzésen ennyit, nekünk sikerült, ráadásul mindegyik szép akció volt, vagy egyéni villanás, teljesen megérdemelték.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 13., vasárnap 22:37

Evek ota az egyetlen kiemelkedo cselekedetuk lehetett volna, erre kapnak 5ot. Parade :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 13., vasárnap 22:37

azért így eldobni a szezon végén ez baromi ciki. senki nem szól semmit ha nem veretlen vki de utolsó előtti fordulóban így ez blre hajaz ciki mértékben. szerintem kiteszik Valverdét.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. május 13., vasárnap 22:37

Levante előtt le a kalappal, elképesztő meccset játszottak.
Ezt hívják helyzetkihasználásnak, lehetne tanulni, mert ez kell a Barca ellen.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 13., vasárnap 22:36

Piqué hogy sírt. :lol: nem tud tweetelni. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2018. május 13., vasárnap 22:36

piké te majom :lol: :lol: invincibles, aranykupa :lol: :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 13., vasárnap 22:36

5 gól
vége
veretlenség
még mit nem
:lol:

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. május 13., vasárnap 22:22

RaúlCF írta:
BlancoMark írta:Valverde sorsa erdekes lehet egyebkent a nyaron. Semmilyen fejlodest nem mutat a csapata osz ota jatekban, az uj embereket meg szerintem nagyon rosszul menedzseli.
hozott egy duplát az mindenképp megsüvegelendő de szerintem mellé ment az ő kinevezése. az eredmények megvoltak de nézhetetlen játékkal, a blben orbitális bukással, és a keret menedzselése is gyenge volt. ha Barcás lennék én szeretnék egy új edzőt, de persze eredmények beszélnek.
Barca-szurkolók mind elégedetlenek vele, nem tetszik ez a semmilyen foci, amit játszat a csapattal. Nagy dilemma lesz nekik, mert durva lenne őt kirúgni, miközben mindenki látja, hogy nem neki való ez a csapat.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 13., vasárnap 22:20

BlancoMark írta:Valverde sorsa erdekes lehet egyebkent a nyaron. Semmilyen fejlodest nem mutat a csapata osz ota jatekban, az uj embereket meg szerintem nagyon rosszul menedzseli.
hozott egy duplát az mindenképp megsüvegelendő de szerintem mellé ment az ő kinevezése. az eredmények megvoltak de nézhetetlen játékkal, a blben orbitális bukással, és a keret menedzselése is gyenge volt. ha Barcás lennék én szeretnék egy új edzőt, de persze eredmények beszélnek.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 13., vasárnap 22:18

addig jó, amig marad.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Vissza: