Senki nem írta,hogy mennek az El-be,de a jelenlegi világ top 5-6ot szerintem bukják.bajnokságban nyilván ott lesznek.MyStiQ írta:Velünk mi lesz Marcelo, Ramos, Modric, Cé után? Sokszor írjuk ezt, hogy Messi nélkül mennek az EL-be, de azért nálunk is vannak olyan kulcsfigurák, akik nélkül jelenleg el sem tudom képzelni a Real Madridot, a pótlásuk meg még nem megoldott.Ja és nemtudom mi lesz velük messi után
Abban meg fogadhatunk is,hogy a barszelona nem bírja majd azt az életritmust és elvárásokat amit a Real évtizedek óta.Megfogták az isten lábát dinhoval és messivel és így belelehetett magyarázni nem létező dolgokat a klub imázsába.
Nálunk meg egyértelmű mi lesz,az mint mindig,megvesszük a világ legjobbjait,kinevelünk 1-2 spanyolt és várunk amíg megint összeérik egy korszakos csapat.
A lényeg,hogy a Real Madrid nagyon régóta szembesül ezekkel az elvárásokkal,míg a barszat nem lattuk hasonló cipőben messi vagy ronaldinho nélkül.Szerintem látva a vezetőségük eddigi ténykedéseit meg ugy összességében a klub hozzáállását nem fognak elbírni vele.