Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 16., szerda 11:03

ziro4vr írta:Tuchellel nem lesz előrébb a psg szerintem.

Bappét ki kell menteni.

Idén Neymar, jövőre Bappe :rock:
ZIDANE

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 16., szerda 9:33

Olvastam, hogy Messi es a Barca szurkolok mennyire kiborulnanak Neymar Madridba valo igazolasatol. Na gyerekek, most mar en is tamogatom a leigazolasat, ha ennyire kiakadnak ettol a katalanok, am legyen. :D :lol: a vergodesuk minden penzt meger. Egyebkent kar, hogy lehetetlen kuldetes a Mbappe-CR-Neymar trio osszeallitasa.
Donát írta:Kozben Tuchel hivatalos, akkor eldolt Neymar sorsa is... :smile:
Ha nem csak francia kupat akar nyerni a Les Herbiers ellen, meg francia bajnoksagot nyerni novemberben, akkor hozzank igazol. Hu de gaz volt ezt leirni, de ezek megtortentek. :mrgreen:
:goat:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 15., kedd 23:18

Amugy Neymar miert beszelget Messivel egy esetleges Realba valo igazolasrol? Vagy Messi miert erzi szuksegesseget annak, hogy felhivja arra Neymar figyelmet, hogy mennyire rosszul esne ez nekik? :D

Itt tenyleg van valami a levegoben. :shifty:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 14., hétfő 19:43

Tuchellel nem lesz előrébb a psg szerintem.

Bappét ki kell menteni.
Nem illik.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:52

nyilván bappe az álom, a tökéletes.
ez az egy ember nálam felérne a céronaldo-benz-kaká csomaggal, amit anno kaptunk.

idegbeteg módon keresem ronaldo utódját, patoban megvolt a szikra és a tudás a sérüléséig, de aztán fejben nem bírta el.

bappe mindenben top.

ezt meg csak azért, hogy ha idén nem, akkor jövőre tuti jön neymar:
"He has 11 players he works with intensively. He does not like players who question things or give their opinions. He has his favorite players, who adapted well. That's how it appears to me anyway." :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 14., hétfő 18:48

H.E.H.E. írta:mikor volt olyan a real madridban, hogy egy nagy sztár nem csuklott és nyelt nagyot, amikor bemutatták az edzőt, és körbevezették a trófeateremben.
aztán robicarlos és ronaldo nyomja a kezébe az új mezét és 80ezer ember elé fut ki dekázni...

ramos meg céronaldo amugy is összevernék vmi fadarabbal, ha kisköcsögöt játszana.
nem aggódom emiatt, psg-ben kutyák vannak, egy cavanit és se nézek semmibe, de itt magukat rommá nyerő legendák vannak már most is.
Amennyiben jön, legyen igazad. Nagyot lehetne nyerni vele, de nála én nagyobb kockázatot érzek, mint Bappénál. Épp ezért, ha választani kéne, utóbbit hoznám bármi áron.
H.E.H.E. írta: más: bazzeg hogy beszartam hogy bappét leigazolta a barca, nike honlap :lol: :cens: :cens: :cens:
És tényleg. :lol: :lol: :|
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:42

nyilván céronaldo helyett bappét akartam írni, hogy csak vébé után hozzuk, ha egyáltalán :mrgreen:

más: bazzeg hogy beszartam hogy bappét leigazolta a barca, nike honlap :lol: :cens: :cens: :cens:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 18:40

H.E.H.E. írta:neymar nyilatkozta, hogy unja már az eligazolási pletykákat. mondjuk ez nem cáfolat, ez semmi...
Ja, ezt olvastam, de ez total komolytalan, tenyleg semmi. Sot valaminek kell lennie, mert amugy egyenesen cafolna, ha tenyleg unja, es nem mellebeszelne.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:35

Donát írta:
Yazid írta:A vitátok most már tényleg érdektelenné válik, mert úgy néz ki maradni fog, bappével együtt. Nekem sem a szívem csücske, de szerintem előrébb lettünk volna vele jövőre
Mi alapjan nez ugy ki? Egyertelmuen meg csak a PSG vezetes cafolta, tudtommal a brazil oldalarol senki. Amugy jo esellyel egesz nyaron megy majd a kattintasvadaszat vele es MBappeval.
neymar nyilatkozta, hogy unja már az eligazolási pletykákat. mondjuk ez nem cáfolat, ez semmi...

mindegy, vébé jön, értelmes játékost, aki kell is, nem fogunk venni, csak vébé után (neymar, céronaldo, ha védőket akarunk is megvárja a csapatuk, hátha a vébé miatt emelhetik az árakat)
DE, a brazilnál igenis fel kell hozni, hogy képes-e beállni a sorba, képes-e megdögleni a mezért a necces szituációkban, illetve mennyire tudja tisztelni, mind a klubot, mind pedig Zidane-t, Perezt, és azokat, akik már évek óta itt fociznak.
mikor volt olyan a real madridban, hogy egy nagy sztár nem csuklott és nyelt nagyot, amikor bemutatták az edzőt, és körbevezették a trófeateremben.
aztán robicarlos és ronaldo nyomja a kezébe az új mezét és 80ezer ember elé fut ki dekázni...

ramos meg céronaldo amugy is összevernék vmi fadarabbal, ha kisköcsögöt játszana.
nem aggódom emiatt, psg-ben kutyák vannak, egy cavanit és se nézek semmibe, de itt magukat rommá nyerő legendák vannak már most is.

patotomadrid2019jan

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 14., hétfő 18:33

Berti írta:Tuchel? :ozil:
Egy olyan ember kell oda, aki ezeket a beképzelt és túlfizetett játékosokat a földön tudja tartani. Ez kéne legyen a prioritás.
Tuchel nem játszott komolyabb játékosokkal és nem is edzett soha egyet.
Nem tartom rossz edzőnek, de egy mostani PSG-ben bukásra van itélve.
neymart sehogy se lehet a földön tartani. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 14., hétfő 18:32

Ha csak a focit nézzük, nyilvánvalóan Neymarral hatalmasat lépnénk előre. Bappe mellett ő a másik, akivel a legnagyobbat nyerhetne a csapat, ha csak és kizárólag a focit nézzük.

DE, a brazilnál igenis fel kell hozni, hogy képes-e beállni a sorba, képes-e megdögleni a mezért a necces szituációkban, illetve mennyire tudja tisztelni, mind a klubot, mind pedig Zidane-t, Perezt, és azokat, akik már évek óta itt fociznak.

Mert láthattuk, hogy kiskirályt akart játszani a franciáknál, szarba se nézte Cavanit, aki évek óta ott rúgja a bőrt és akit a szurkolók szeretnek. Ez a hozzáállás itt nem pálya.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 18:28

Yazid írta:A vitátok most már tényleg érdektelenné válik, mert úgy néz ki maradni fog, bappével együtt. Nekem sem a szívem csücske, de szerintem előrébb lettünk volna vele jövőre
Mi alapjan nez ugy ki? Egyertelmuen meg csak a PSG vezetes cafolta, tudtommal a brazil oldalarol senki. Amugy jo esellyel egesz nyaron megy majd a kattintasvadaszat vele es MBappeval.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:28

egyik nap ez a hír, másik nap az.
meglátjuk szept 1-jén.

viszont ha pogbát vagy mást is vinnének nyáron, akkor hogy akarják bappét véglegesíteni?
kutyaszarba se nézik az ffp-t sztem, komolytalan ez így.

bappéra rá kéne menni, jövőre a psg-t is kinövi teljesen sztem.
nem kéne megvárni, hogy x sérülés és y km után horror összegért elhozzuk, amikor már fél a belépőktől és kifele megy

patotomadrid2019jan

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. május 14., hétfő 18:25

A vitátok most már tényleg érdektelenné válik, mert úgy néz ki maradni fog, bappével együtt. Nekem sem a szívem csücske, de szerintem előrébb lettünk volna vele jövőre

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:22

kicsit vicces ez a nagy neymar utálat, amikor iscokat és asensiokat soroltok elé, minden objektivitás nélkül.
ne a highlight videókat nézzétek, hanem egy teljes csak róla készült meccsösszefoglalót, amiben minden megmozdulása benn van. nem kell a francia ligát nézni, ha ezzel jöttök, mert a legnagyobb, legnehezebb ligában is megcsinálta évről évre ugyanazt. meg lehet nézni hány alibi visszapassz megy nála, milyen hatékonysággal veri meg a védőket, milyen hatékonysággal és mennyi helyzetet alakít ki magának vagy másnak.
ezek alapján aki kutyázza, az max az ellenszenv, de hogy nem a sportteljesítményét nézi objektíven, az is biztos.
akiket itt elismertek messin és céronaldon kívül, az mind kisebb tudású, képességű és teljesítményű neymarnál (támadókról beszélek ,még mielőtt... :fpalm: ).
aki azt mondja, hogy csak ősszel 2-3 meccsig rak le értelmes dolgot, az nyugodtan keresse ki a youtube-on, amit fent említettem. neymar vs xy
mi lesz veletek, ha tényleg idejön, még most menjetek szurkolni gyorsan más csapatnak :lol:

csuda jó dolgotok van mert szarrá nyerjük magunkat...

patotomadrid2019jan

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. május 14., hétfő 18:03

Tuchel? :ozil:
Egy olyan ember kell oda, aki ezeket a beképzelt és túlfizetett játékosokat a földön tudja tartani. Ez kéne legyen a prioritás.
Tuchel nem játszott komolyabb játékosokkal és nem is edzett soha egyet.
Nem tartom rossz edzőnek, de egy mostani PSG-ben bukásra van itélve.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 14., hétfő 18:00

Mbappet mindenhova! #mbappetmindenhova
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 17:56

Kozben Tuchel hivatalos, akkor eldolt Neymar sorsa is... :smile:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 14., hétfő 17:46

Kerlon írta:
wZoLee7 írta:Hat azert tamado kp s ne jojjon mert aki itt van azt se tudjuk rendesen hasznalni. Kapust sem kell vennunk. Ami kell az egy gollovo tamado, a ket szelre vedo es kesz is. Ket igazolas is boven eleg lehet iden nyaron
szerintem meg kell egy gyors, lendületes szélső is.

Lucas túl sablon, hamar kiismerhető, a jobb napjain tud előre is pluszt adni, nem szabad komolyan ráépíteni.
MBappe jo oda is meg kozepre is ugyebar :mrgreen:

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 16:59

Realista24 írta:Tuchelnek megígérték, hogy marad Neymar a PSG-ben.

Atma évi 20 milliót adna Griezmannak, hogy maradjon.

Guardiola meg meglepő módon sok sikert kíván Kloppnak a BL döntőben :mrgreen:
#1; Mintha ettol fuggne az erkezese.. :D Amugy siman benne van, hogy annyi tekintelye lesz, mint Emerynek volt. Gondolom a tavalyi BL blama elott sem volt sok, bar Tuchel annyival azert elonyosebb helyzetbol indul, hogy ilyen elmenyt nem okozott.

#2; Az viszont kemeny, ha igaz, ugy tunik a Tico is tudja emelni a tetet, es gazdasagilag is erosodik a sikeres idoszakban. Simeone az o Messi-juk!

Vissza: