ziro4vr írta:Tuchellel nem lesz előrébb a psg szerintem.
Bappét ki kell menteni.
Idén Neymar, jövőre Bappe
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 16., szerda 11:03
ziro4vr írta:Tuchellel nem lesz előrébb a psg szerintem.
Bappét ki kell menteni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 16., szerda 9:33
Ha nem csak francia kupat akar nyerni a Les Herbiers ellen, meg francia bajnoksagot nyerni novemberben, akkor hozzank igazol. Hu de gaz volt ezt leirni, de ezek megtortentek.Donát írta:Kozben Tuchel hivatalos, akkor eldolt Neymar sorsa is...
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 15., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 14., hétfő 19:43
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 14., hétfő 18:48
Amennyiben jön, legyen igazad. Nagyot lehetne nyerni vele, de nála én nagyobb kockázatot érzek, mint Bappénál. Épp ezért, ha választani kéne, utóbbit hoznám bármi áron.H.E.H.E. írta:mikor volt olyan a real madridban, hogy egy nagy sztár nem csuklott és nyelt nagyot, amikor bemutatták az edzőt, és körbevezették a trófeateremben.
aztán robicarlos és ronaldo nyomja a kezébe az új mezét és 80ezer ember elé fut ki dekázni...
ramos meg céronaldo amugy is összevernék vmi fadarabbal, ha kisköcsögöt játszana.
nem aggódom emiatt, psg-ben kutyák vannak, egy cavanit és se nézek semmibe, de itt magukat rommá nyerő legendák vannak már most is.
És tényleg.H.E.H.E. írta: más: bazzeg hogy beszartam hogy bappét leigazolta a barca, nike honlap
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:42
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 18:40
Ja, ezt olvastam, de ez total komolytalan, tenyleg semmi. Sot valaminek kell lennie, mert amugy egyenesen cafolna, ha tenyleg unja, es nem mellebeszelne.H.E.H.E. írta:neymar nyilatkozta, hogy unja már az eligazolási pletykákat. mondjuk ez nem cáfolat, ez semmi...
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:35
neymar nyilatkozta, hogy unja már az eligazolási pletykákat. mondjuk ez nem cáfolat, ez semmi...Donát írta:Mi alapjan nez ugy ki? Egyertelmuen meg csak a PSG vezetes cafolta, tudtommal a brazil oldalarol senki. Amugy jo esellyel egesz nyaron megy majd a kattintasvadaszat vele es MBappeval.Yazid írta:A vitátok most már tényleg érdektelenné válik, mert úgy néz ki maradni fog, bappével együtt. Nekem sem a szívem csücske, de szerintem előrébb lettünk volna vele jövőre
mikor volt olyan a real madridban, hogy egy nagy sztár nem csuklott és nyelt nagyot, amikor bemutatták az edzőt, és körbevezették a trófeateremben.DE, a brazilnál igenis fel kell hozni, hogy képes-e beállni a sorba, képes-e megdögleni a mezért a necces szituációkban, illetve mennyire tudja tisztelni, mind a klubot, mind pedig Zidane-t, Perezt, és azokat, akik már évek óta itt fociznak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 14., hétfő 18:33
neymart sehogy se lehet a földön tartani.Berti írta:Tuchel?
Egy olyan ember kell oda, aki ezeket a beképzelt és túlfizetett játékosokat a földön tudja tartani. Ez kéne legyen a prioritás.
Tuchel nem játszott komolyabb játékosokkal és nem is edzett soha egyet.
Nem tartom rossz edzőnek, de egy mostani PSG-ben bukásra van itélve.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 14., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 18:28
Mi alapjan nez ugy ki? Egyertelmuen meg csak a PSG vezetes cafolta, tudtommal a brazil oldalarol senki. Amugy jo esellyel egesz nyaron megy majd a kattintasvadaszat vele es MBappeval.Yazid írta:A vitátok most már tényleg érdektelenné válik, mert úgy néz ki maradni fog, bappével együtt. Nekem sem a szívem csücske, de szerintem előrébb lettünk volna vele jövőre
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:28
egyik nap ez a hír, másik nap az.Yazid írta:A vitátok most már tényleg érdektelenné válik, mert úgy néz ki maradni fog, bappével együtt. Nekem sem a szívem csücske, de szerintem előrébb lettünk volna vele jövőre
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. május 14., hétfő 18:25
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:22
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. május 14., hétfő 18:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 14., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 17:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 14., hétfő 17:46
MBappe jo oda is meg kozepre is ugyebarKerlon írta:szerintem meg kell egy gyors, lendületes szélső is.wZoLee7 írta:Hat azert tamado kp s ne jojjon mert aki itt van azt se tudjuk rendesen hasznalni. Kapust sem kell vennunk. Ami kell az egy gollovo tamado, a ket szelre vedo es kesz is. Ket igazolas is boven eleg lehet iden nyaron
Lucas túl sablon, hamar kiismerhető, a jobb napjain tud előre is pluszt adni, nem szabad komolyan ráépíteni.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 16:59
#1; Mintha ettol fuggne az erkezese.. Amugy siman benne van, hogy annyi tekintelye lesz, mint Emerynek volt. Gondolom a tavalyi BL blama elott sem volt sok, bar Tuchel annyival azert elonyosebb helyzetbol indul, hogy ilyen elmenyt nem okozott.Realista24 írta:Tuchelnek megígérték, hogy marad Neymar a PSG-ben.
Atma évi 20 milliót adna Griezmannak, hogy maradjon.
Guardiola meg meglepő módon sok sikert kíván Kloppnak a BL döntőben
Jelenlévő fórumozók: 135 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem