RealAsensio írta:Donát írta:Kerlon; Oke, meg ehhez hozzajohet a sok idiota opcios feltetel, h Cou/Dembele 20 meccsen palyara lep, meg 4x keresztet vet, stb, de ezek mind feltetelezesek. Bevetelt is lehet majd feltetelezni. Persze siman lehet, h nincs igazam, eleve csak a TMbol indultam ki, csak igyekszem megfejteni ezt a storyt.
Es akkor meg palyaznak Griezmannra is 100-120 millaert. How?
Jo esellyel lesz tavozo is. Ha nyomott aron is, de mehetnek tobben, akar Gomes, Paco, Vidal, Rafinha, ha megszivjak, akkor Umtiti is pl. Elvileg 30 koruli bevetellel tarthatjak a -100t, ha Griezmann 100 lesz.
Mondjuk a brazil Arturt is mondogatjak 30 korul. Akkor megtobbet adnak el. Vagy nem tudom, de igazabol nem ertem, hogy miert ne lehetne ennyi penzuk, lassan 10+ eve folyamtosan top3 csapat sajnos. Amugy en a szponzori osszegeket nem ismerem, valaki irhatna valamit. Ott kiemelkedoek a top csapatokhoz kepest? Es mi? Az Adidasos szerzodessel lett vmi mostanaban? Azt szoktatok itt felhozni ha jol tudom.
A Neymar fele 25ert megy a pereskedes, nem? Mondjuk az nagyon durva lenne, ha ki kene fizetniuk..
Ez a Messi fele 75 komolyan valid informacio? Errol nem tudtam, az nagyon durva...
Erre nem tudok mit mondani, pedig engem is erdekelne amugy, hogy hanyadan allhatnak
Amugy Griez arat is varjuk meg meg, lehet, h akkora hiszti lesz vele, mint Dembelevel volt, es nem dobjak olyan konnyen oda azt a 100ast.