Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. május 26., szombat 22:39

Gratulálok a fiúknak. Bacca meg még mindig Európa tetején :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 20., vasárnap 9:30

Kerlon írta:Nagyon durva. Itt meg 5000es stadionok panganak 50ezr+a varosokban
Ráadásul ez ez tét nélküli meccs volt. Szégyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. május 20., vasárnap 9:20

Furcsa, hogy mennyivel máshogy látjuk. Az első félidőben olyan élesek voltunk, hogy vágni lehetett volna Modricékkal. Pedig nem egy kutyaütő csapat a Villarreal. Engem inkább megnyugtatott összességébe a meccs. A Pool ellen hozni kell 60 perc ilyen focit és akkor meg lesz az.
dzsi91 írta:Akármennyire mondjuk,hogy nekünk mennyire labdabiztos középpályánk van én ezt idén nem így látom.Rengeteg eladott labdája van még modricnak is és ugye ő a legjobb.
Pedig amit tegnap is lenyomott a Kroos-Modric-Isco hármas, az valami zseniális. Imádom a focijukat, hogy ennyire kötetlenül nyomják, mindegyik feltűnik mindenhol. És mennyire érzik egymást... :agree: Ezt kéne nyomni a Pool ellen is, remélhetőleg egy extra Benzemaval társulva és akkor futkározhatnak Hendersonék, majd tolhatják az oxigént meccs közbe.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 20., vasárnap 8:52

Nagyon durva. Itt meg 5000es stadionok panganak 50ezr+a varosokban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 20., vasárnap 8:50

Összességében elégedett vagyok a tegnapi meccs után.Amit az első félidőben nyomtunk az elég megygyőző volt.A meccs vége meg ha másra nem is,egy utolsó fogyelmeztetésre jó volt főleg marcelonak.

Nagyon elkerűlhetetlennek tűnik de én bale-t semmiképp sem játszatnám,vannak szép megmozdulásai a gólok is jönnek már,de egyszerűen mezőnyben kevés és Cr sem él úgy mellette mint benzema mellett.

Tartok a döntőtől,mert közel sem vagyunk már olyan verhetetlenek mint tavaly,ugyanakkor ha mindenki maxon pörög nehéz elképzelni,hogy ne húzzuk be,egyszerűen rutinból ezt valahogy lekell hozni,aztán kapjat mindenki szobrot(Ramos egy mikrofont) és lehet mindenkit visszavonultatni fokozatosan.

Carvajal és Cr szerintem jól tértek vissza,a kis Zizu meg mehet valahova kölcsönbe,nem volt rossz amit tegnap nyomott.

Nagyon érdekes lesz a döntő,leginkább attól,hogy mi mit szeretnénk majd mert a liverpool csak egy dolgot tud és baromság lenne tőlük a döntőben mást játszani.

Esélytelen,hogy ez legyen szombaton,de én beállnék kontrára és átadnám nekik a kezdeményezést.Akármennyire mondjuk,hogy nekünk mennyire labdabiztos középpályánk van én ezt idén nem így látom.Rengeteg eladott labdája van még modricnak is és ugye ő a legjobb.Szóval én nem ülnék fel a szity vonatra és játszanék a liverpool alá ezzel a labdabiztossággal.Idén nem akkora erősségünk a kp,hogy mindenképpen ezt erőltessük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 20., vasárnap 7:47

h3x0r írta:
BBeno írta:19ezren sem voltak kint a stadionban. nem tudom mennyi szokott lenni a villarrealnak de ez nagyon otvar.
Mit varsz el egy 50 ezres varostol? Eleve 25 ezer alatti a stadionjuk, 16700 volt az alag, 21000 a max. link
:lol: :-( :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2018. május 19., szombat 23:18

Just Beno things.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. május 19., szombat 23:15

BBeno írta:19ezren sem voltak kint a stadionban. nem tudom mennyi szokott lenni a villarrealnak de ez nagyon otvar.
Mit varsz el egy 50 ezres varostol? Eleve 25 ezer alatti a stadionjuk, 16700 volt az alag, 21000 a max. link

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 19., szombat 23:04

19ezren sem voltak kint a stadionban. nem tudom mennyi szokott lenni a villarrealnak de ez nagyon otvar.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 19., szombat 22:59

Én tartom, hogy a 2.ra tudatosan vettünk vissza (leszámítva az utolsó 10 percet, mert az káosz volt)
Ha meg is szereztük a vezetést, nem szabad tudatosan visszaülni és kontrázni, mert az fixen kapott góllal jár.

Sajnos ezt csak úgy lehet jövőhéten megnyerni, ha végig mi tudunk dominálni és kontrollálni a játékot.
Kérdés, hogy ehhez a liverpoolnak mennyire lesz 1-2 szava.

Érdekes mérkőzés lesz nagyon.
Én 60-40 re továbbra is magunkat mondom.
ZIDANE

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 19., szombat 22:50

Ha Zidane nem tudja fejben ot osszerakni egy dontore es Marcelo maga sem ismeri fel hogy oda ez keves lesz, akkor rohadt nagy baj van

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. május 19., szombat 22:48

sonic írta:
hunmadridista írta:Hát nem tudom, ez a 2. félidő nem nyugtatott meg...egy rém gyenge Villareal ellen sikerült majdnem elhasalni...Marcelo iszonyat gyenge védekezésben...ha van esze Kloppnak, azon az oldalon nyerik a meccset ellenünk...
Ehhez sok esz se kell. Adja magat. Ott van a legnagyobb erosseguk ahol nekunk a legnagyobb gyengenk. Csak azt kell csinalniuk amit szoktak.

Valami ultraextra kell Marcelotol a dontoben mert a felallasunk gyanithato hogy nagyjabol ez lesz.

Es tobbet rugni mint ok... :D
Nagyon remélem, hogy Marcelo visszább vesz az arcból, mert nagyon észnél kell lennie, hogy nehogy az ő oldalán bukjuk el a kupát majd.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. május 19., szombat 22:43

hunmadridista írta:Hát nem tudom, ez a 2. félidő nem nyugtatott meg...egy rém gyenge Villareal ellen sikerült majdnem elhasalni...Marcelo iszonyat gyenge védekezésben...ha van esze Kloppnak, azon az oldalon nyerik a meccset ellenünk...
Ehhez sok esz se kell. Adja magat. Ott van a legnagyobb erosseguk ahol nekunk a legnagyobb gyengenk. Csak azt kell csinalniuk amit szoktak.

Valami ultraextra kell Marcelotol a dontoben mert a felallasunk gyanithato hogy nagyjabol ez lesz.

Es tobbet rugni mint ok... :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. május 19., szombat 22:39

Hát nem tudom, ez a 2. félidő nem nyugtatott meg...egy rém gyenge Villareal ellen sikerült majdnem elhasalni...Marcelo iszonyat gyenge védekezésben...ha van esze Kloppnak, azon az oldalon nyerik a meccset ellenünk...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 15., kedd 16:40

istimester írta:Én a legfontosabb pillanatokban Modriccsal állnék fel jövőre is, de folyamatosan csökkenteni kell a meccsszámát. És 19 nyarán fajsúlyos játékossal kell pótolni.
Úgy érted bajusz súlyossal. :shifty:
Nem illik.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 15., kedd 16:08

Én a legfontosabb pillanatokban Modriccsal állnék fel jövőre is, de folyamatosan csökkenteni kell a meccsszámát. És 19 nyarán fajsúlyos játékossal kell pótolni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 13., vasárnap 10:44

RaúlCF írta:nekem a tegnapi meccsen az volt nagyon feltűnő hogy Modric mennyire visszaesett. így is top de egyre több a labdavesztés utáni csapkodás, nem rögtön indul vissza, egyszerűen nem bírja azt amit eddig letett ami természetes. el kell gondolkodni hogy Kova kinek a helyére épül be ha beépül és Modric utód is kell a pályára mert akármilyen király Kroos, Modric az igazi vezér a kp-n.
Ezzel nem ertek egyet, Modric jatekstilusa latvanyosabb, illetve tobb a ritmus valtasa, de nem kisebb vezer Kroos se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 13., vasárnap 10:23

nem csak ezen a meccsen volt ilyen csak tegnap is látszott. igen 32 ezért mondtam hogy jó lenne előretervezni mert azt amit ad igencsak nehéz pótolni. a döntőben biztos hogy kaparni fog amíg bírja ebben biztos vagyok de kövi évben tuti hogy kevesebbet kell játszatni mert nem fogja bírni, amit nagyon sajnálok mert hihetetlen amit lerak az asztalra.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 13., vasárnap 10:06

32 éves és egy tét nélküli meccsről van szó.
majd ha a BL döntőben is ezt csinálja akkor lehet felhozni ellene szerintem.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 13., vasárnap 10:03

nekem a tegnapi meccsen az volt nagyon feltűnő hogy Modric mennyire visszaesett. így is top de egyre több a labdavesztés utáni csapkodás, nem rögtön indul vissza, egyszerűen nem bírja azt amit eddig letett ami természetes. el kell gondolkodni hogy Kova kinek a helyére épül be ha beépül és Modric utód is kell a pályára mert akármilyen király Kroos, Modric az igazi vezér a kp-n.

Vissza: