Na es ez alapjan miert kovetkeztetsz erre?BBeno írta:cadena ser szerint griezmanm 3 társának is azt mondta az atma meccs előtt hogy marad.
ebből arra következtetek hogy szinte biztos megy.
Spanyol bajnokság
- BlancoMark
Re: Spanyol bajnokság
cadena ser szerint griezmanm 3 társának is azt mondta az atma meccs előtt hogy marad.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát de ha nincs tv-ben olyan csatorna akkor nehezen mondjuk volt hogy kocsmában néztem meccset, nekem bent már gól volt, a kintieknek még várniuk kellett 10 mp-tRemy írta:Főleg az a része, mikor hallod, hogy a másik szobából ordítanak, hogy gól, aztán nálad még a középpályán zajlik a játék...wZoLee7 írta:Engem nem érdekel kinél lesznek a meccsek, jó eséllyel úgy sincs olyan csatorna itthon, marad a netes stream, ami sokszor még jobb is
Ezzel teljesen egyetértek. A Digi Sport jelenleg a legszínvonalasabb hazai sportcsatorna-család. Műsorvezetők, "szakértők", képminőség tekintetében is.dzsi91 írta:Mondjuk ja a digi is ugyanúgy savazva volt mint most a spíler, aztán magyar viszonylatokhoz képest egy teljesen jó minőséget tudtak hozni mind műsoraikban és képminőségben is.Ha jól emlékszem ők közvetítettek előszőr hd adásokban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Főleg az a része, mikor hallod, hogy a másik szobából ordítanak, hogy gól, aztán nálad még a középpályán zajlik a játék...wZoLee7 írta:Engem nem érdekel kinél lesznek a meccsek, jó eséllyel úgy sincs olyan csatorna itthon, marad a netes stream, ami sokszor még jobb is
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem nem érdekel kinél lesznek a meccsek, jó eséllyel úgy sincs olyan csatorna itthon, marad a netes stream, ami sokszor még jobb is
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezt en sem ertem. Hiszen mindket esetben az allam torzitja a piacot, es ez hosszutavon megoli a versenykepesseget, lasd magyar foci. Ahol a huseg az elso szempont, nem a konstruktiv kritikaval jaro szakmaisag, ott egeszseges modellt nem lehet felelepiteni. Amint elzarul a penzcsap, megy minden a levesbe, a PSG, a SpilerTV, a Felcsut, Meszaros, mindenki, mert inkubatorban, mestersegesen, versenyt elkerulve hoztak oket letre, legtobbszor csupan propaganda celjabol.Realista24 írta:Érdekes hogy a PSG szerinted frankon dolgozik, ügyeskedik, es meg tapsolsz is hozza. Bezzeg Vajna egy gengszter.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
dzsi91 írta:Mondjuk ja a digi is ugyanúgy savazva volt mint most a spíler, aztán magyar viszonylatokhoz képest egy teljesen jó minőséget tudtak hozni mind műsoraikban és képminőségben is.Ha jól emlékszem ők közvetítettek előszőr hd adásokban.
Persze van spílerem és eddig elég ótvar szarnak néz ki amit a pl-el csinálnak, de hátha elkezdenek költeni rá,ha már szinte minden licenszet megszereztek.Mondjuk a legalja még mindig az m4 akik szerencsétlen hajdú b.-vel beutaztatják egész európát ,hogy 10 perceket közvetítsen a meccsekből
Múltkor egy géppel mentunk meccsre Hajduval. Real Dortmund. Kérdeztük ki fog nyerni szerinte. Mint aki életet megunta, nekem annyira mindegy, válaszolta
A fejére volt írva minden, mar megint korán keltem, sokáig ébren leszek, holnap reggel meg utazhatok is vissza vagy egy masik városba es a faxom ki van vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze. El is vághatja az ember magát örökre, meg gondolkodhat hosszútávon is. Sosem volt másképpen, mindig a pénz diktált, igy lesz ez a jövőben is.BBeno írta:ez nem elborultság. ők is kimondanák ha nem tv-ben lennének. valszeg kapták volna a büntit is az NMHH-tól ha elmondják a véleményüket. közben a vajna meg évek óta nem fizeti a licenszeket és ez senkit sem zavar természetesen. off ki.
Érdekes hogy a PSG szerinted frankon dolgozik, ügyeskedik, es meg tapsolsz is hozza. Bezzeg Vajna egy gengszter.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk ja a digi is ugyanúgy savazva volt mint most a spíler, aztán magyar viszonylatokhoz képest egy teljesen jó minőséget tudtak hozni mind műsoraikban és képminőségben is.Ha jól emlékszem ők közvetítettek előszőr hd adásokban.
Persze van spílerem és eddig elég ótvar szarnak néz ki amit a pl-el csinálnak, de hátha elkezdenek költeni rá,ha már szinte minden licenszet megszereztek.Mondjuk a legalja még mindig az m4 akik szerencsétlen hajdú b.-vel beutaztatják egész európát ,hogy 10 perceket közvetítsen a meccsekből
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Annak idején minden frissen megjelenő sportcsatorna ezt csinálta akár a Digi, akár a többi. Eurosport 2-n is volt még angol bajnoki aztán jóformán egy háztartásban sem volt még az elején.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Anno a Digi is ezt csinalta, mikor elindototta a sportcsatornait. Majdnem a duplajaval raigert a tobbi ajanlatra, es vittek a PL-t. Itt Szlivakiaban mar szinte minden bajnoksagot + a BL-t ok adjak.
Nem titok, mi a velemenyem a narancsosok unortodox gazdasagpolitikajarol, de ezt konkretan nem ok kezdtek.
Nem titok, mi a velemenyem a narancsosok unortodox gazdasagpolitikajarol, de ezt konkretan nem ok kezdtek.
Merci Zizou!
ez nem elborultság. ők is kimondanák ha nem tv-ben lennének. valszeg kapták volna a büntit is az NMHH-tól ha elmondják a véleményüket. közben a vajna meg évek óta nem fizeti a licenszeket és ez senkit sem zavar természetesen. off ki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mindenki gondolkodik ilyen elborult módon szerencsére.BBeno írta:volt asszem 3 ev amikor az rtl szerezte meg a licenszet. emlekszem mikor sneijder ide igazolt. elso meccsunk az atma ellen volt. es a kaszinos vilagi peti a meccs kezdete elott 2 perccel bemondta hogy kitudja meddig nem lesz meccs mert a spanyolok szarakodnak. amugy tenyleg ok voltak a hunyok. kozvetitesi jogokkal valami gebasz volt alig latta valaki a meccseket spanyolon kivul.
farkas norbi meg siman attud menni a spilerre. mashoz sem ert csak a spanyol focihoz. kar hogy barcas.
diginel sem lesz ugye az olasz foci. megkoszontek az elmult 7 evet es kesz. en azert vartam hogy beszolnak a vajnanak hogy a kozpenz ellen nem tudtak versenyezni ezert nem lesz tobbet olasz foci naluk de sajnos elmaradt ...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Korábban hallani lehetett arról, a TV2 csoporthoz tartozó adók a riválisoktól erősítenek, állítólag szóba került, hogy Fülöp László és a spanyol labdarúgás szakértője, Farkas Norbert is a Spílerhez tart. Információink szerint ez a forgatókönyv lekerült a napirendről, úgy tudni, a Bajnokok Ligáját is közvetítő Spíler Tv sok fiatal, egyelőre ismeretlen kommentátort akar bevetni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
volt asszem 3 ev amikor az rtl szerezte meg a licenszet. emlekszem mikor sneijder ide igazolt. elso meccsunk az atma ellen volt. es a kaszinos vilagi peti a meccs kezdete elott 2 perccel bemondta hogy kitudja meddig nem lesz meccs mert a spanyolok szarakodnak. amugy tenyleg ok voltak a hunyok. kozvetitesi jogokkal valami gebasz volt alig latta valaki a meccseket spanyolon kivul.
farkas norbi meg siman attud menni a spilerre. mashoz sem ert csak a spanyol focihoz. kar hogy barcas.
diginel sem lesz ugye az olasz foci. megkoszontek az elmult 7 evet es kesz. en azert vartam hogy beszolnak a vajnanak hogy a kozpenz ellen nem tudtak versenyezni ezert nem lesz tobbet olasz foci naluk de sajnos elmaradt ...
- bugybi
- Kedvenc játékosaid: Minden Madrid játékos
Beszéltem a szolgatatommal (nálunk digi van) a spiler tv- ről azt mondta még egyeztetnek mert ez az upc é.
Akkor kénytelen leszek parabolát feltetetni mert spanyol foci és Real Madrid nélkül nincs élet
Akkor kénytelen leszek parabolát feltetetni mert spanyol foci és Real Madrid nélkül nincs élet
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elaludtam a meccset,volt visca barsza-s elköszönés norbitól vagy csirke volt? Én remélem teljesen csődbe mennek,nívótlan szar csatorna volt balfasz kommentátorokkal.És ha a spíler még szarabb lesz akkor is megérdemli a sport tv,hogy feledésbe merüljön.
Amúgy a nagy veretlen rekordbarca végül 93 pontal zárt.Mint mi tavaly.
Amúgy a nagy veretlen rekordbarca végül 93 pontal zárt.Mint mi tavaly.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
2007 körül, hogy-hogy a Sportklub adta? Sport TV volt előtte ugye állandóan, mi történt, hogy az azóta már megszűnt csatorna adta a spanyol bajnokságot akkor (mellette a teljes Bundesligát is)?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Ennek a váltásnak én sem örülök, mert Sport tv-m mindig volt, digi sportom is van 4 éve, de ez az új fosom nincs. Csak reménykedni lehet, hogy berakják, ugyanis utálok streamen meccset nézni. Szeretem a klasszikus tv-ben nézni dolgot.
Amúgy alaphangon 15 évig volt a Sport 1-2-n, tényleg fura, hogy nem lesz ott többet.
Amúgy alaphangon 15 évig volt a Sport 1-2-n, tényleg fura, hogy nem lesz ott többet.