Azért jó majdnem volt az...konkrétan ha háromszor eljutottak a bajorok kapujáig, aztán valahogy összejött két gól, az egyik a legvégén.- Közben a bőrgatyások letudták azon a meccsen a "száz helyzetből egy se ment be" szituációt, ami kell egyszer kétszer az idényben. Ne arra építsünk már...szerintem az meg mar nem "spanyol" foci. es itt nem csak spanyol sablonos jatekra ertem, hanem olyanokra akik tudnak tili tolizni is.
Az Arsenal a Bajern elleni visszavagon egy Rosicky-Arteta-Cazorla-Ramsey kp-val allt fel es majdnem bucsusztattak a bajorokat.
Az meg hogy van egy kicsit keményebb játékos a középpályán, ne legyen már hátrány. Nem egy kétméteres gerendát kell elképzelni, akiről csak pattog mindenfelé a bogyó.
A Viera féle Arsenal, vagy a Redondo által fémjelezte madrid nem volt elég látványos, spanyolos?
Igazából nem is nagyon értem már, hogy miről beszélünk. Nekem annyi a bajom, hogy két 160 centis, nem túl kemény játékost én kevésnek tartok arra, hogy rájuk épüljön a védekezésünk. És nem is tudok még egy csapatot, ahol ilyen fizikai felépítésű, típusú játékosok lettek volna elsődlegesen megbízva a védekezéssel. Ha van mellettük harmadiknak egy kemény legény is, akkor már működhet. Vagy ha 11 ember képes folyamatosan együtt védekezni, mozogni, helyzetkedni. Nálunk ez utóbbi nyilván soha nem lesz.