Na akkor szerintem kezdjük Zidane-al aki a jupp-jürgen párossal minden valamire való edzőt napjainkban lemeccselt.Persze mákkal meg varázstrükkökkel de az most mind1
igazából kinevezték és azóta a világ legjobb edzője
Szerintem tökéletesen meccselt Zz,felmérte a gyengeségeinket és a liverpool erősségeit és azokat ki is használta.
A kezdő tökéletes volt és halgatott rám amikor azt írtam,hogy vissza kell állni az elején.Az első 20 percet kellett kb lehozni kapott gól nélkül és ez sikerült is,nem vagyunk atletico így persze veszélyes játék volt de mindenki nagyon koncentrált volt hátul.Marcelo is.Salah nem sokat fickandozott egyáltalán nem volt valami félelmetes nyomás,nehez volt de azért nem nagyon féltem akkor.
Aztán Salah és Carvajal sérülése kicsit megborította a meccset,de azok nélkül is elkezdtük volna őket folyamatosan felőrölni,ez a félidő végére már faszán is működött.
Aztán a második félidőt végig domináltuk,helyzeteket alakítottunk ki,az hogy a liverpool europa liga színvonalat képvisel kicsit elbaszta az epic taktikai mestermunkát ami szerintem egy nagyon szép ívet adott volna az egész meccsnek ahogy folyamatosan őröljük fel őket percről percre.
Az,hogy mosalah kidőlt teljes mértékben leszarom.Ez elvileg a liverpool egy félelmetes támadótrióval,meg YNWA meg stb. A fáradt portugálok úgylátszik akkor mégjobb csapat mint a liverpool,mert ők nem roggytak össze Cr epvesztésétől.Mané firmino ott volt nekik.Cr gyenge napott fogott ki,nekünk ott volt Bale Benzema.
Mindenki nagyot ment és iszonyat király,hogy most Bale és Benzema döntött.Megérdemelték nagyon.Ramos-Varane beton volt,Nacho beszált egy bl döntőbe mintha a girona ellen nyomnánk
modric world class,de mindenki nagyot ment.
Cr meg természetesen nem dönthet mindig,csúnya is lenne ha olyanok lennénk mint a barca.
Ugye mindenki valami epic clash of the titans szerű dolgot várt.Hát az a helyzet ,hogy a liverpool szétcseszett egy nagyon szép meccset tőlünk,amit szerintem évekig mutogathattunk volna videokon,hogy kellő alázattal-szenvedéssel rutinnal ,hogy kell lehozni nyugodtan egy ilyen meccset egy ilyen fiatal és lendületes csapat ellen.De hát ki nem szarja le, bale megmentette az estét,hogy legyen egy kis Bajnokok ligája feeling is
Karim meg 1 hónap alatt 2 kapus pályafutását tette tönkre
Amúgy tavaly a világ “legjobb” védelmének vágtunk 4et.Idén meg a világ “legjobb” támadósorától csak 1et kaptunk.Persze a legjobb védelem meg támadósor is nálunk volt, így ez csak azokat lepte meg akik nem értenek hozzá,tehát mindenkit aki nem Realos.
Összességében nekem egy kicsit túl feszültnek tünt a csapat a meccset megelőző napokon.Ezt szerintem mégjobban akarták mint a tavalyit,a sok szar miatt amit kaptak szezon közben.
Hatalmas gratuláció,szobrot mindenkinek.Büszke vagyok nagyon.Szárazon ahogy azt kell.
Amúgy összességében kovettem a liverpoolt meg az angol médiát mióta kialakult a döntő párosítás.Nem volt cikk ahol ezt a karius gyereket nem emelték volna ki negativan meg a védelmüket,a csapat többi részét meg istenítették.Nyilván olvasnak meg látják ezeket,így törvényszerű volt szinte,hogy vagy a védelem,vagy a kapus belefog hibázni.Hogy ez pont a kapus volt viccesebbé tette a dolgot.
Közben a szétsavazott marci nagyon fegyelmezetten és koncentráltan nyomta amíg salah a pályán volt.Utána persze megint elment Szélsőnek de jól tette.
Szerelmes vagyok ebbe a csapatba,de ez így ebben a koncepcióban a finálé volt szerintem.Nyáron dönteni kell,hogy mit akarunk,egy köztes állapotot veteránokból meg új sztárokból vagy egy rebootot.De ez az öltöző annyira egy család lett,hogy veszélyes bárkit is kihúzni onnan vagy leváltani.Nem tudom mi lesz de bízok Zz-ben és aki nem az mondjon le.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams