Ő várja magától a legjobban, hogy mindig középpontban legyen és nem más.ericco írta:Jo lenne, ha egy egesz evtizedet maradna. De azt is megertem, ha mar elege van a nyomasbol, hogy mindenki tole varja a csillogast, golokat. Mindent megnyert itt, meg annal is tobbet. Ha valaki perkal erte rendesen, menjen. De ingyen, jopofisagbol nem szabad elengedni, velunk se szarozik senki, ha erdeklodunk.
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Jo lenne, ha egy egesz evtizedet maradna. De azt is megertem, ha mar elege van a nyomasbol, hogy mindenki tole varja a csillogast, golokat. Mindent megnyert itt, meg annal is tobbet. Ha valaki perkal erte rendesen, menjen. De ingyen, jopofisagbol nem szabad elengedni, velunk se szarozik senki, ha erdeklodunk.
Merci Zizou!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha ezt a Neymar gyereket minden áron akarjuk ám legyen.De 1 évet minimum játsszon CR-el, tanuljon egy kis alázatot.Tudja meg ki a király és akkor 1-2 év után mehet vezérbikának ha elbír vele.
Szerintem egy az egyben egy csere CR-el egyrészt megborítaná az öltözőt másrészt hatalmas nyomás alá helyezné ezt a szimpatikus brazil fiút.
Azt mondom Cé már túl van a csúcson, de mielőtt elpasszoljuk(már ha menni szeretne, szerintem vonuljon vissza innen) megvárhatnánk tőle legalább egy szaros 30 gólos szezont.
A teljesítményére és az öltözőben betöltött szerepére is hatalmas szükség lesz jövőre, ha neymar érkezik pláne.
Meg amúgy is, szerintem jó lenne a chemistry köztük.
Szerintem egy az egyben egy csere CR-el egyrészt megborítaná az öltözőt másrészt hatalmas nyomás alá helyezné ezt a szimpatikus brazil fiút.
Azt mondom Cé már túl van a csúcson, de mielőtt elpasszoljuk(már ha menni szeretne, szerintem vonuljon vissza innen) megvárhatnánk tőle legalább egy szaros 30 gólos szezont.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Meg amúgy is, szerintem jó lenne a chemistry köztük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Itt lesz jövőre is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Igen, realisan nezve ebbol egy Neymar-CR csere lesz. Ha ez letrejon, akkor nekem kicsit fajni fog azert, hogy nem jelezte elobb es ilyen varatlanul fog tavozni.
De azert ha megnezzuk az o korat meg Neymaret, akkor nem lenne egy rossz uzlet az biztos. Mondjuk ketlem, hogy rafizetes nelkul egy az egyben belemennenek a dologba.
![:/ :/](./images/smilies/confused.gif)
De azert ha megnezzuk az o korat meg Neymaret, akkor nem lenne egy rossz uzlet az biztos. Mondjuk ketlem, hogy rafizetes nelkul egy az egyben belemennenek a dologba.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én már egy jó hónappal ezelőtt megmondtam, hogy készül CR-Neymar csere, nem örülök neki, de eléggé adja magát a dolog, és ez a sok apró jelzés is...V. Mester 77 írta:azzal kezdem, h Le10sport, de
"A Paris Saint-Germain világrekordot jelentő 250 millió euróért szerződtetheti Cristiano Ronaldot."
![Szomorú :-(](./images/smilies/sad.gif)
- Mester77
azzal kezdem, h Le10sport, de
"A Paris Saint-Germain világrekordot jelentő 250 millió euróért szerződtetheti Cristiano Ronaldot."
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ebben bizom en is. Viszont volt szo 1,5 eve kb fizuemelesrol, lehozta a tavalyi brutal tavaszt es azota is huzodik az egesz, nem? Aztan most is hozta tavasszal a golokat. Lehet tenyleg csak ennyi van a dologban. Aztan honapok ota zavarja ez, csak nem akarta szetbaszni az oltozot szezon kozben es most jelzett Pereznek. Meg a tobbi jatekos es a kozonseg is jelezte, hogy maradjon CR. Szoval en bizakodo vagyok, hogy meg legalabb egy szezont marad.Sierra írta:Azért ne feledjük, hogy 2 éve is ez ment, amikor szerződéshosszabbítás előtt volt, tette a kétes nyilatkozatokat, sértődöttnek látszódott, és Perez sem nyugtatott meg senkit. Azóta eltelt 2 év és még mindig itt van.
Azért ne feledjük, hogy 2 éve is ez ment, amikor szerződéshosszabbítás előtt volt, tette a kétes nyilatkozatokat, sértődöttnek látszódott, és Perez sem nyugtatott meg senkit. Azóta eltelt 2 év és még mindig itt van.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
ott amúgy kétlem, de amúgy valóban gyanúsan "gyengébb" halkabb volt a közönség mint mondjuk tavaly (bár akkor is RM TV-n néztem angol kommentárral szóval semmi értelmepheco írta:Fb-n neztem, ott is at lehetett volna nyomni? Mondjuk kell a reteknek, hogy kommentator hangja elnyomja a hangulatot
- pheco
Fb-n neztem, ott is at lehetett volna nyomni? Mondjuk kell a reteknek, hogy kommentator hangja elnyomja a hangulatotSeraf írta:nem jutottál el addig, hogy alul átállítsd english-re?pheco írta:Eleg erosen bucsuzkodasnak tunt. A cimer csokolgatas a siii golorom helyett, a beszede is annak tunt, mondom ezt ugy, hogy nem tudok spanyolul, lent a palyan is folyamatosan integetett. De tobbiek szeretnek, ha maradna, szoval bizom benne, hogy meg legalabb egy szezont marad.![]()
![]()
amúgy nekem semlegesnek tűnt ahogy köszöngette mindenkinek meg hogy milyen sokat jelent ez neki, nálam nyitott maradt a kérdés
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
nem jutottál el addig, hogy alul átállítsd english-re?pheco írta:Eleg erosen bucsuzkodasnak tunt. A cimer csokolgatas a siii golorom helyett, a beszede is annak tunt, mondom ezt ugy, hogy nem tudok spanyolul, lent a palyan is folyamatosan integetett. De tobbiek szeretnek, ha maradna, szoval bizom benne, hogy meg legalabb egy szezont marad.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
amúgy nekem semlegesnek tűnt ahogy köszöngette mindenkinek meg hogy milyen sokat jelent ez neki, nálam nyitott maradt a kérdés
- pheco
Eleg erosen bucsuzkodasnak tunt. A cimer csokolgatas a siii golorom helyett, a beszede is annak tunt, mondom ezt ugy, hogy nem tudok spanyolul, lent a palyan is folyamatosan integetett. De tobbiek szeretnek, ha maradna, szoval bizom benne, hogy meg legalabb egy szezont marad.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Minden idők egyik legnagyobb focistája és sportolója, de hogy a tökömbe lehet ilyet nyilatkozni egy győztes döntő után...
Ha az a szurkesz nem fut be és belövi, azt nyilatkozta volna, hogy még 5 évig itt akar játszani.
Nekem ez kicsit olcsó.
Ha az a szurkesz nem fut be és belövi, azt nyilatkozta volna, hogy még 5 évig itt akar játszani.
Nekem ez kicsit olcsó.
Nem illik.
- Süti
Erről lesz cikk minden létező portálnál?Csabi írta:Cristiano: "Thanks to all you.... Hope to see you here next year."
Nem?
Nem baj.
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Cristiano: "Thanks to all you.... Hope to see you here next year."
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Csabi írta:cé pont nem úgy tűnik mint akinek valami baja lenne.
Most utott be a pia.
Elejen nagyon bamba volt amugy.
Kozben marcelo es ramos a cibelesen hatterben a 3.szamu csk telo torokbol orditja a webare the championst. Mar megerte
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni![🎱](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f3b1.svg)
Zinedine Zidane
92:48![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
én már elengedtem, nálam neymar megy balról, asensio jobbról, benzema középen szeptembertőltcskhun írta:jaja végig énekel meg vigyirogCsabi írta:cé pont nem úgy tűnik mint akinek valami baja lenne.
aztán 19 őszén benzema bappe csere és klafa minden.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m ![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Szerintem csak Perezzel megy a feszko az ado miatt. Megoldják.
Ha nem akkor csak Mbappet vagyok hajlandó elfogadni helyette. De ő mellé is jöhet.
Ha nem akkor csak Mbappet vagyok hajlandó elfogadni helyette. De ő mellé is jöhet.