DavieS írta:miVida írta:NAgyon nagyon tetszett a mai Real játéka
írjál már nekünk arról pár sort, hogy mi volt olyan tetszetős a mai játékunkban, igazán érdekelne.
miVida írta:Lópezt életemben először elismerem mint a Real Madrid elsőszámú kapusa
és ezt most hogyan? miért pont most, 25 percet kellett melóznia, utána nyaralhatott.
érdekes vagy.
hogy mi tetszett?
szerintem volt nagyon sok akarat, harcoltak a játékosok, nem álltunk vissza 2-0nál, hanem folytattuk a kapu hajkúrázását, aztán ez a Bale-Ronaldo-Benzema trio is kezd kialakulni, ugyanakkor nem kontrákra játszottunk, hanem támadtunk... egy kicsit szedett-vetett volt, de már van jele annak, hogy Ancelotti valami mást akar, mint amit Mourinho játszatott velünk - eredménytelenül
Amúgy semmi különös, télleg igazából csak 6-ot lőttünk egy olyan büszke Galatasaraynak, akik mindenáron le akartak győzni és hajtottak a gólra (és hát az jelez vmit, hogy az 5. bekapott gól után lőtték... még akkor is harcoltak) Na mindegy, ez még nm az a Real, amit én látni akarok, de egy Villareal utáni meccs után én örülök, optimista vagyok, és hülye leszek 6-1nél oltani a csapatomat... azt meghagyom azoknak, akiknek feltűnési viszketettségük van, akik nem állják meg, hogy ne oltsák a másikat
és a büszke fajtának, akik nem bírnak annyit mondani, hogy gratuláltok a csapatnak, tetszett a játék.
(a mindenkori elégedetlenek pedig pukkadjanak meg,
kapjanak aranyeret megérdemlik)
na lássuk ki nem bír még magával... ja, primrose:
Bale pedig...
na, majd lesz jobb is
bocs, de nem értem mit vársz tőle ennyi idő után. ez volt a második meccse, az elsőn gólt lőtt, most pedig 20 perc alatt benne volt egy gólunkban, de talán CR utoló góljánál is ő szerezte meg a labdát.
na hát én nem tudom melyik szavamból szedted azt, hogy Bale sz.r volt a meccsen
már ecseteltem a "megy a meccs" topikban is, hogy tetszik, amit látok - a Bale-CR-Benzi hármas amit tesz, aztán majd ha még Isco is hozzájuk szokik az lesz a tuti. Bale jelenleg NINCS 100%os állapotban, szerintem egyértelmű. én NÉZTEM Tottenham meccseket, így az elvárásaim sokkal ngyobbak mint amit én tegnap Bale-től láttam, mert a tegnapi az ilyen Jesus Navas szint, semmi extra, viszont Bale az nem csak a legdrágább játékos, de a 3. legjobb a világon... tőle több várattatik el. Ronaldoról nem is beszélve... ok, lőtt 3at, de szinten alul játszott jóval (ezzel a véleménnyel nem csak én vagyok így)
tehát tartom, amit mondtam, Bale lesz jobb is, engem nem nyűgözött le a tegnapi játékával, mert SOKKAL többre képes ennél
Tbone:
inkább figyelni kéne, hogy épp ki beszél és mit mond
Hajdú Attila ezzel éppen Messiéket oltotta...
nekem egyáltalán nem úgy tűnt, mittomén ki mondta, de a lényege az volt, hogy Ronaldo és Benzema addig nem passzolnak egymásnak, amíg gólt nem lőnek. Benzema pedig, amikor egy az egyben volt a kapussal, ahelyett, hogy mellette érkező Ronaldonak lepasszolta volna, belőtte - Neymar lepasszolta volna. - Ezzel tehát azt állította Hajdú
(Várhidi hangján ), hogy a Real sztárjai önzőek, ezzel szemben a katalánok milyen csúcs csapatjátékosok...