Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 18., szerda 8:43

A harmadik gólig abszolút pariban voltak, de ott teljesen megtörtek, utána tudtuk csak átvenni a játék irányítását, kezdtünk el birtokolni nagyobb részben a labdát.
Szerintem jó taktikát választott Ancelotti. Ebben a török csapatban 45-60 perc erőfoci volt, amolyan Mourinho stlye. Nyomnak, nyomnak, és annyi gólt rúgnak, ahány csak összejön, aztán jön egy félidőnyi bekkelés. Szerencsétlenségükre Diegó hozta a formáját, Casillas is védett egyet, valamint el is töketlenkedtek pár helyzetet, mi pedig betaláltunk.

Aztán mikor elfogyott az erejük, fel lett tolva a csapat, és szétkapták őket, ahogy kell. 0-3-at vártam, hasonló játékképpel, de alaposan felülmúlták a várakozásaimat.

Amíg nincs összeérve a csapat, amíg a középpálya nem érzi a szélen beinduló játékosokat, nem érzik CR/Bale mozgását, addig ilyesmi várható szerintem. A klasszikusra már meglesz a saját rendszerünk remélhetőleg, bár az a k*rva válogatott szünet nagyon nem kéne oda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 18., szerda 8:38

miVida írta: ugyanakkor nem kontrákra játszottunk, hanem támadtunk... egy kicsit szedett-vetett volt, de már van jele annak, hogy Ancelotti valami mást akar, mint amit Mourinho játszatott velünk - eredménytelenül
Hát én valahogy teljesen máshogy láttam ezt a meccset. Ez a Galata lényegében magát verte meg, a sok kihagyott helyzet, valamint a orbitális védelmi hibák megbosszulták magukat. A harmadik gólig abszolút pariban voltak, de ott teljesen megtörtek, utána tudtuk csak átvenni a játék irányítását, kezdtünk el birtokolni nagyobb részben a labdát.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 18., szerda 8:27

DavieS írta:
miVida írta:NAgyon nagyon tetszett a mai Real játéka
írjál már nekünk arról pár sort, hogy mi volt olyan tetszetős a mai játékunkban, igazán érdekelne.
miVida írta:Lópezt életemben először elismerem mint a Real Madrid elsőszámú kapusa
és ezt most hogyan? miért pont most, 25 percet kellett melóznia, utána nyaralhatott.

:hmmm: :hmmm: érdekes vagy.
hogy mi tetszett? :) szerintem volt nagyon sok akarat, harcoltak a játékosok, nem álltunk vissza 2-0nál, hanem folytattuk a kapu hajkúrázását, aztán ez a Bale-Ronaldo-Benzema trio is kezd kialakulni, ugyanakkor nem kontrákra játszottunk, hanem támadtunk... egy kicsit szedett-vetett volt, de már van jele annak, hogy Ancelotti valami mást akar, mint amit Mourinho játszatott velünk - eredménytelenül :) Amúgy semmi különös, télleg igazából csak 6-ot lőttünk egy olyan büszke Galatasaraynak, akik mindenáron le akartak győzni és hajtottak a gólra (és hát az jelez vmit, hogy az 5. bekapott gól után lőtték... még akkor is harcoltak) Na mindegy, ez még nm az a Real, amit én látni akarok, de egy Villareal utáni meccs után én örülök, optimista vagyok, és hülye leszek 6-1nél oltani a csapatomat... azt meghagyom azoknak, akiknek feltűnési viszketettségük van, akik nem állják meg, hogy ne oltsák a másikat :shutup: és a büszke fajtának, akik nem bírnak annyit mondani, hogy gratuláltok a csapatnak, tetszett a játék. :) (a mindenkori elégedetlenek pedig pukkadjanak meg, kapjanak aranyeret :mrgreen: megérdemlik)

na lássuk ki nem bír még magával... ja, primrose:
Bale pedig... :roll: na, majd lesz jobb is

bocs, de nem értem mit vársz tőle ennyi idő után. ez volt a második meccse, az elsőn gólt lőtt, most pedig 20 perc alatt benne volt egy gólunkban, de talán CR utoló góljánál is ő szerezte meg a labdát.
na hát én nem tudom melyik szavamból szedted azt, hogy Bale sz.r volt a meccsen :) már ecseteltem a "megy a meccs" topikban is, hogy tetszik, amit látok - a Bale-CR-Benzi hármas amit tesz, aztán majd ha még Isco is hozzájuk szokik az lesz a tuti. Bale jelenleg NINCS 100%os állapotban, szerintem egyértelmű. én NÉZTEM Tottenham meccseket, így az elvárásaim sokkal ngyobbak mint amit én tegnap Bale-től láttam, mert a tegnapi az ilyen Jesus Navas szint, semmi extra, viszont Bale az nem csak a legdrágább játékos, de a 3. legjobb a világon... tőle több várattatik el. Ronaldoról nem is beszélve... ok, lőtt 3at, de szinten alul játszott jóval (ezzel a véleménnyel nem csak én vagyok így)
tehát tartom, amit mondtam, Bale lesz jobb is, engem nem nyűgözött le a tegnapi játékával, mert SOKKAL többre képes ennél :)

Tbone:
inkább figyelni kéne, hogy épp ki beszél és mit mond :roll: Hajdú Attila ezzel éppen Messiéket oltotta...
nekem egyáltalán nem úgy tűnt, mittomén ki mondta, de a lényege az volt, hogy Ronaldo és Benzema addig nem passzolnak egymásnak, amíg gólt nem lőnek. Benzema pedig, amikor egy az egyben volt a kapussal, ahelyett, hogy mellette érkező Ronaldonak lepasszolta volna, belőtte - Neymar lepasszolta volna. - Ezzel tehát azt állította Hajdú (Várhidi hangján :mrgreen: ), hogy a Real sztárjai önzőek, ezzel szemben a katalánok milyen csúcs csapatjátékosok... :roll:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 18., szerda 8:21

Végre eljött az az idő amikor nem állunk vissza védekezni vezető pozícióban. Megtört a Galata és ezt ki is használtuk kegyetlenül! A kezdeti gyengeségünket arra fognám, hogy brutális volt a Galata szurkolótábora. Nehéz lehet ekkora ellenszurkolás közepette játszani. Szerencsére a gól/gólok megtörték a török drukkereket és játékosokat is és aztán játszhattuk a saját focinkat.
Összességében most is tisztán látszott, hogy már most Khedirára köröket ver Illarra, de még Casemiro is... Annyira lassú körülményes, hogy rossz nézni. Bale nekem még kicsit lámpalázasnak tűnik, mert messze nem azt hozza eddig amit láttam tőle, de így is most is benne volt 3 gólban :) . Számomra legszebb gól az volt amikor Bale futtatta CR-t, aki beadta Benyának :D ... Alig várom, hogy Varane és Marcelo is toppon legyen :roll:

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 18., szerda 7:40

Lópezt életemben először elismerem mint a Real Madrid elsőszámú kapusa
de ezt is csak azért, mert Casillas lesérült (mmint akkor még úgy volt) :mrgreen:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 18., szerda 1:11

R.M.C.F írta:
DavieS írta:egy kicsit vegyük elő most Mourinhot,és játszuk le vele a második félidőt... :D kinek mennyi jött ki?
Megvoltak Jm hibái,de ő egy szarból csinált esélyes csapatot,és mindkétszer egy hajszálon(meg a bátortalanságán múlott) a BL döntőnk.
Az ő érdemei,elvitathatatlanok.
Ezzel teljes mertekben egyetertek. Mourinho hozta vissza a Real Madridot a legjobbak koze, vele sikerult 17 ev utan kupat nyerni, a rekord pontszamot es rugott golt is vele ertuk el. Az mar mas kerdes, hogy az utolso lepest a sajat makacssaga es egyeb tenyezok miatt nem sikerult megtegye. De ez mar ezerszer ki lett targyalva. Tavoznia kellett, de ennek ellenere is sokat koszonhetunk neki. Jelenleg viszont Ancelotti az, akire szuksegunk van.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 18., szerda 1:01

69erssam írta:
DavieS írta:egy kicsit vegyük elő most Mourinhot,és játszuk le vele a második félidőt... :D kinek mennyi jött ki?
Mou-val is voltak nagyobb sikereink..bár a meccs eleji játékunk alapján az első gól után sanszos hogy védekeztünk volna a lefújásig és csak kontrákkal próbálkoztunk volna. Bár itt is volt pár kontránk de legalább nem álltunk be sünbe
Mouval a kezdéstől sünbe ment volna a dolog, az első gólt meg nem adtuk, hanem kaptuk volna. A galata jól kezdett, ha ők lövik az elsőt akkor baj lehetett volna, mouval max X lehetett volna a meccs...ma a csapat jól megtalálta a labdatartós játék, és a kontrázás közti egyensúlyt, lényegében ez hozta a győzelmet. Elején gurigáztak, az ellenfél meg megtört, elfáradt, és olyan hibákat csinált ami szült egy 1:6-os meccset...álmomban sem gondoltam volna :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 18., szerda 0:58

Megvoltak Jm hibái,de ő egy szarból csinált esélyes csapatot,és mindkétszer egy hajszálon(meg a bátortalanságán múlott) a BL döntőnk.
Az ő érdemei,elvitathatatlanok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2013. szeptember 18., szerda 0:50

Mou-val is voltak nagyobb sikereink..bár a meccs eleji játékunk alapján az első gól után sanszos hogy védekeztünk volna a lefújásig és csak kontrákkal próbálkoztunk volna. Bár itt is volt pár kontránk de legalább nem álltunk be sünbe

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 17., kedd 23:06

egy kicsit vegyük elő most Mourinhot,és játszuk le vele a második félidőt... :D kinek mennyi jött ki?
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 17., kedd 23:06

Benzema MoM... ezt nem részletezem. Nagy meccset játszott.

Carvajal szintén jól nyomta. Mondtam én, hogy jó lesz, csak idő kell neki B-) Isco szintén jó volt.

A védelemben vannak még hibák, de ha az kijavul Varane visszatérésével, és a balbekkek felépülésével, akkor nem lesz baj.

CR nem volt jó, de azért hintett egy triplát. Viszont játékban ettől több kel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 17., kedd 23:04

Az a hùzás volt szép, hogy Iscot hozta le és betette oda DM-et, hogy Bruma gyorsaságát ne tudja Isco mellet kamatoztatni, plusz gyorsak voltak a kontrák...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 17., kedd 23:03

Na végre egy meccs amit nagy mosollyal az arcomon nézhettem. A 6 gólhoz nagyon kellett a galata gyenge védelme, a villareal sokkal keményebb ellenfél volt, tőlük is többet vártam. Az az 1 gól meg szerintem annak köszönhető hogy a végén nagyon leengedtek Ramosék.
Iker gyors sérüléséhez nem tudok mit hozzá szólni, és szerintem mielőtt elkezd valaki jobbnál-jobb elméleteket gyártani várjuk ki a hivatalos álláspontot.
Diego valami hihetetlen. Egy tiszta helyzetben is képes olyan védést bemutatni, hogy csak lesek...kell ő a csapatnak mint egy falat kenyér.
Carvajal egyre jobb formában van, sem Drogba sem pedig Bruma nem ment vele sokra. Arbeola is összekapja magát legalább, ők ketten hajtani fogják egymást a kezdőbe jutásért, de amíg nincs Marcelo vagy Coentrao ő legyen a baloson, mert Nachonal ezerszer jobb.
Ramos-Pepe a meccs elején voltak gondok, de szerintem Ramost kicsit megzavarta a Casillasos ütközés, utána viszont jól lehozták a meccset, a kapott gólt sajnálom.
Modric abszolút elengedhetetlen a csapatnak, jól támad, jól védekezik. Khedira sem volt ma olyan gyenge mint szokott, bár a támadás továbbra sem lesz az ő asztala (nem baj nem is ezért van ott). Illara, hát szerintem már most látszik hogy vele és Modrical stabil középpályája lesz a csapatnak, a pontosságon javítani kell, de ez idő kérdése.
Isco rossz szavunk nem lehet rá az biztos, megjelenik a védekezésnél, támadásnál olyan Ronaldosan mindig ott terem ahol kell.
DM-nek egy baja van, a jobb lába, ha azzal barátságot tudna kötni, ugyan ez igaz Bale-re is, csak DM-el ellentétben ő megtudja lepni a védőket, és olyan gyors, hogy képes legyorsulni a védőt, DM meg kicsit kiismerhető.
CR nagyon rosszul kezdett. Passzolni nem akart, igazából futni se nagyon. A 2. félidőre mikor inkább kontrákkal mentek sokkal jobban ment neki is és Karimnak is. Aztán persze durrantott 3-at, ahol bár kettőt nem volt nehéz, de ott is ott kellett lennie, az utolsó meg nagyon szép volt.
Benzema ma megmutatta, harcolt a labdákért, mutatta magát és lőtt kettőt. Szerintem úgy, hogy egy Isco van mögötte, egy CR/DM/Bale mellette a széleken, ennél többet nem lehet elvárni tőle...nagyon kellett az a fodrász :mrgreen:

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 17., kedd 22:59

Bale pedig... :roll: na, majd lesz jobb is
bocs, de nem értem mit vársz tőle ennyi idő után. ez volt a második meccse, az elsőn gólt lőtt, most pedig 20 perc alatt benne volt egy gólunkban, de talán CR utoló góljánál is ő szerezte meg a labdát.
Lópezt életemben először elismerem mint a Real Madrid elsőszámú kapusa
:roll:
But he is a good boy...

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2013. szeptember 17., kedd 22:57

miVida írta:VÁRHIDI A STUDIÓBAN!! HÁT VIGYÉK MÁR KI ONNAN??? MIÉRT NYOMJA A BARCÁS DUMÁJÁT MÁÁR???
"A Barcaba Neymar lepasszolta volna Messinek" - HIHETETLEN!!! meg egy dicsérő szó nem hagyná el a száját, csak oltja a Realt!! persze a Real nem játszott jól egyáltalán csak a Galata használt öngyilkos taktikát!!!
inkább figyelni kéne, hogy épp ki beszél és mit mond :roll: Hajdú Attila ezzel éppen Messiéket oltotta...

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 17., kedd 22:57

miVida írta:NAgyon nagyon tetszett a mai Real játéka
írjál már nekünk arról pár sort, hogy mi volt olyan tetszetős a mai játékunkban, igazán érdekelne.
miVida írta:Lópezt életemben először elismerem mint a Real Madrid elsőszámú kapusa
és ezt most hogyan? miért pont most, 25 percet kellett melóznia, utána nyaralhatott.

:hmmm: :hmmm: érdekes vagy.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 17., kedd 22:54

VÁRHIDI A STUDIÓBAN!! HÁT VIGYÉK MÁR KI ONNAN??? MIÉRT NYOMJA A BARCÁS DUMÁJÁT MÁÁR??? :-@
"A Barcaba Neymar lepasszolta volna Messinek" - HIHETETLEN!!! meg egy dicsérő szó nem hagyná el a száját, csak oltja a Realt!! :vivo: :-@ persze a Real nem játszott jól egyáltalán csak a Galata használt öngyilkos taktikát!!! :lol:

NAgyon nagyon tetszett a mai Real játéka, Lópezt életemben először elismerem mint a Real Madrid elsőszámú kapusa, Carvajal is nagyon jó volt, Benzema a MoM, Ronaldo lőtt 3at de ennél SOKKAL több váratik el tőle. Bale pedig... :roll: na, majd lesz jobb is

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 17., kedd 22:54

sztem ez Ancelotti meccse volt.
Feltolta a csapatot, közben a törökök elfáradtak, aztán ennyi lett a vége. Ez ma az olasz meccse volt :)
Szerintem!

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 17., kedd 22:53

Fatih Terim: “Le fogjuk győzni a Real Madridot

erre csak ennyit mondanék:

http://media.tumblr.com/218dac3b4e2668c ... qz4rgp.jpg

Sima meccs volt. Aminek örülök h Benz remek meccset hozott, de Isco is a jobbik arcát vette elő, csakúgy mint DM. Balenek még szoknia kell a közeget, de abszolút megnyugtat a jelenléte, mert eddig mindkét meccsen mutatott villantásokat a tudásából, és biztosra veszem, ha beilleszkedik akkor nagy hasznára lesz a csapatnak. A társak is keresik labdákkal, szerintem remek páros lesz CR-rel és Benzzel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára primrose 2013. szeptember 17., kedd 22:54-kor.
But he is a good boy...

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 17., kedd 22:51

Na ez már tetszett. Mondjuk az első félidőben se Modric se Isco nem játszott annyira ól, de másadik félidőben beindult a gépezet, amihez valjuk be az is kellett, hogy a Galatanak elment a kedve 2 után, 3 után meg már minden kedve elment.
De ez is benne van és ilyen eredményeknél mindig ez történik.

De öszeségében jó volt, a meccs, mikor kiélezett volt is (értsd 1-0-ig) akkor is tetszett a játékunk. Jól döntött Carlo, hogy azz összeszokott csapatot küldte pályára Carvajallal (aki egyébként jól játszott), meg Iscoval.

Ezen az útun kell továbbhaladni és jönni fognak az eredmények!

Ja meg a Casillas vs Lopez: Casillasnak egyszer kellett védjen egy nagyot és meg is tette. Szerintem jól játszott volna, de vicc ami vele történik. Lopez hozta a szokásosat szerencsére :D
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Vissza: