Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Szerintem pofátlanság, amit CR csinál. VIsszaszüllyedt hisztis tinédzser szintre és ti azt hangoztatjátok, hogy meg kell neki adni bármit. Ahogy ezt a klubot ő segítette, úgy ez a klub teremtette meg neki a hátteret a győzelmekhez. És nem az a baj, hogy kérései vannak, hanem ahogy előadja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem egyből furcsa volt, hogy rögtön a lefújás után a pályán nyilatkozatot tett, adta az M4 is a jelenetet, utána lehoztátok a hírt, teljesen más lett az az ünnepi hangulat, most pedig teljesen tönkre ment a napom.
Remélem marad, ami pedig az új edzőt illeti, nagyon fog hiányozni a kopasz a pálya széléről, rettentő furcsa lesz az új arc.
Remélem marad, ami pedig az új edzőt illeti, nagyon fog hiányozni a kopasz a pálya széléről, rettentő furcsa lesz az új arc.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kemeny csata zajlik a hatterben, egyertelmu. Sajnos CR ilyesfajta megnyilvanulasai szamomra nagyon unszimpatikusak, tudja o is hogy meg a seggeben is kamera van, alapjaraton is, hat meg igy ebben a helyzetben... feszult a viszony, de volt mar ilyen, remelem sikerul tisztazni a dolgokat.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mára már elég volt a komplikációból , ne fessük tovább.....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
igy mar ertem a meccs utani nyilatkozatat.
perez helyeben most tenyleg mindent megadnek neki, hogy legalabb meg egy evet maradjon. szerintem ez most nagyon fontos lenne.
nem csak a palyan mutatott teljesitmenye miatt, hanem az oltozoben betoltott szerepe miatt is nagyon kellene nekunk legalabb meg egy evre. foleg most...
perez helyeben most tenyleg mindent megadnek neki, hogy legalabb meg egy evet maradjon. szerintem ez most nagyon fontos lenne.
nem csak a palyan mutatott teljesitmenye miatt, hanem az oltozoben betoltott szerepe miatt is nagyon kellene nekunk legalabb meg egy evre. foleg most...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Egyetértek. Ha viszont CR is megy, akkor HEHÉ-vel tudok azonosulni abban a tekintetben, hogy Neymar tudná valamennyire pótolni. Ő is hatalmas űrt hagyna maga után, ha tényleg megy. Viszont 34 éves lesz jövőre. Őt is megtudom érteni, mindent elért a klubnál. Legendaként távozhat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pár nap leforgása alatt búcsúzna az a két ember, akik meghatározták az eddigi szurkolói pályafutásomat? Elképesztő. Zizou távozását már 2x átéltem. CR hál' istennek idegigazolt és legenda lett.
Az élet ugyan menni fog tovább, de ezt az űrt, amit ennek a két (?) embernek a távozása okoz, nem tudom, mikor fogják teljesen feltölteni.
Igazából a hirtelenség sokkol, nem az, hogy eljött ez a pillanat. Mert tudtuk jól, hogy el fog jönni.
Viszont ilyen sikerek után, mikor még az ünnepi hangulat el sem tűnt, jön ez a sokk. És már ég és föld a két érzés közötti különbség.
Nem akarom elhinni.
De rohadtul éreztem, hogy nekem ebben a szezonban kell kimenni és élőben megnézni Zidane-t (és CR-t?).
Az élet ugyan menni fog tovább, de ezt az űrt, amit ennek a két (?) embernek a távozása okoz, nem tudom, mikor fogják teljesen feltölteni.
Igazából a hirtelenség sokkol, nem az, hogy eljött ez a pillanat. Mert tudtuk jól, hogy el fog jönni.
Viszont ilyen sikerek után, mikor még az ünnepi hangulat el sem tűnt, jön ez a sokk. És már ég és föld a két érzés közötti különbség.
Nem akarom elhinni.
De rohadtul éreztem, hogy nekem ebben a szezonban kell kimenni és élőben megnézni Zidane-t (és CR-t?).
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
A búcsú mindig szar, főleg ilyen legendáktól, de az élet megy tovább. Ez a garnitúra kimaxolta magát nem is akárhogyan, tudja ezt Zidane is, tudja ez CR is, egyikőjükre se fogok haragudni soha, ha távoznak.(zizou-nál ez ugye már tény)Ladislao Suarez írta:Kemény napok lesznek ezek.
Kell a fiatalítás, elől főleg, jöjjenek sikerre éhes, fiatal arcok, leszarom mennyi pénzért, eljött az idő hogy tejeljünk mi is.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na, akkor lehet o mar nem varja meg az uj edzot, es ezert nyilatkozta azt, amit. Plusz ugye a szerzodeshosszabbitasa... fasza.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A mai nap után félek, hogy a másik legenda is búcsúzik. Kíváncsi vagyok, hogy mit akar mondani a jövőjével kapcsolatban. Kemény napok lesznek ezek.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
kodo írta:
Most keltem, fasza lett volna Cr tavozasra.
Még a héten vagy jövő hét elején Ő is bejelenti...
Nem tudom mikor fogunk felállni, de ez komoly pofon lesz ha még Cristiano is távozik...
Jaj baszki tényleg, visszaolvasva nyilvánvaló.Realista24 írta:Nem, csak offolnak a srácok.kodo írta:Bejelentett valamit?
Most keltem, fasza lett volna Cr tavozasra.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem, csak offolnak a srácok.kodo írta:Bejelentett valamit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bejelentett valamit?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szeintem 5-6 éven belül viszont látjuk, nem aggódok emiatt.
CR miatt viszont már igen, nem hiszem, hogy maradni fog.
A csapat szintén meg fogja érezni a változásokat, de drukkolok hogy kisebb zökkenőkkel szépen továbbhaladunk.
Ugye volt az a kérdés itt a fórumon, hogy hány szezont áldoznánk be ezért a BL címért. A sors most majd megválaszolja.
Remélem ZZ-nek addig lesz egy EB-VB kombója a franciákkal, arra az időre hajlandó vagyok újra drukolni nekik, így tizenvalahány év után.
CR miatt viszont már igen, nem hiszem, hogy maradni fog.
A csapat szintén meg fogja érezni a változásokat, de drukkolok hogy kisebb zökkenőkkel szépen továbbhaladunk.
Ugye volt az a kérdés itt a fórumon, hogy hány szezont áldoznánk be ezért a BL címért. A sors most majd megválaszolja.
Remélem ZZ-nek addig lesz egy EB-VB kombója a franciákkal, arra az időre hajlandó vagyok újra drukolni nekik, így tizenvalahány év után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2018. május 31., csütörtök 16:32-kor.
Ez rosszabb mint Del Bosque elvesztése volt...
Komolyan akárki mehetett volna, Perez, Ronaldo, Ramos, csak ne Ő
Nem tudom látunk e még valaha jobb Real Madridot, mint Zidanét.
Komolyan akárki mehetett volna, Perez, Ronaldo, Ramos, csak ne Ő
Nem tudom látunk e még valaha jobb Real Madridot, mint Zidanét.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Az...mint akit kivégeztek.Csabi írta:de bazdmeg, ah
Elképesztő... elfogadtam, emésztegetem, de kurva nehéz.
Én tényleg abban voltam, hogy ez már egy család és megoldjuk valahogy...
De vszleg pont ez volt a baj, ahogy R24 is írta... ez egy család és emiatt nem lehet megoldani "úgy".
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az...mint akit kivégeztek.Csabi írta:de bazdmeg, ah
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema