Értékeld a legutóbbi meccset
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Na, az elmúlt meccsek alapján az első 15-20 percben szarok vagyunk, viszont utána helyenként nagyon tetszetős a játék. Végre minőségi játékosok alkotják a keretet és úgy látszik Ancelotti nem szarozik, ha vezetünk 3-4 góllal, akkor sem engedi, hogy kiengedjenek, ez tetszik, tömjünk csak meg mindenkit akit lehet. Bármi is legyen, végre élvezem a meccseket. Hiába vesztettünk pontot a Villareal ellen, az is élvezetes volt, ezt szeretném látni egész évben.
A meccsről: Carvajal, Illara, Isco, Di Maria-nak jár a taps, CR hozta a szokásost, az utolsó gól gyönyörű volt.
Benzema... szegény megkapja a magáét biztos, de még mindig jobb megoldásnak tartom, mint Moratat, viszon ha Jesé játszana azt már díjaznám, vagy akár még Bale is, talán ő is bevert volna 2-őt ezekből.
A meccsről: Carvajal, Illara, Isco, Di Maria-nak jár a taps, CR hozta a szokásost, az utolsó gól gyönyörű volt.
Benzema... szegény megkapja a magáét biztos, de még mindig jobb megoldásnak tartom, mint Moratat, viszon ha Jesé játszana azt már díjaznám, vagy akár még Bale is, talán ő is bevert volna 2-őt ezekből.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, egy borús napján
realbeckham, ez modric az avatarodon?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dühös vagyok picit. Minden túlzás nélkül lehetett volna, 8-9 : 1. Pontatlanság az utolsó momentumokban.
Amúgy meglepően sok volt az egyéni jó teljesítmény. Nálam DM, Isco, Illara, Arbeloa, Carvajal ötös kap tapsot, CR pedig egy csettintést ezért az utolsó gólért. Karimra eddig is rá voltak, de most aztán mértéktelenül rászállnak majd.
Amúgy meglepően sok volt az egyéni jó teljesítmény. Nálam DM, Isco, Illara, Arbeloa, Carvajal ötös kap tapsot, CR pedig egy csettintést ezért az utolsó gólért. Karimra eddig is rá voltak, de most aztán mértéktelenül rászállnak majd.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Cét nem kell lehozni. A világ legjobbjának játszania kell,amennyit csak lehet. A sörmeccseken nem kell játszatni,max félidőket,de a bajnokikon és mindenféle kupameccseken nyomatni kell. Ő akkor jó,ha meccsben van. Aztán majd észrevesszük,ha nem bírja.cét kéne néha lehozni, meg ma benzemát kellett volna már kb 20 perce. nem azért mert sok helyzetet kihagyott hanem mert hosszú a szezon és eddig ő sem túl sokat pihent.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezek már 100 ezerszer át voltak beszélve...mert odavágó 3-0 lett és már az idegenben lőtt gól is megvolt. simán belefért
mert odavágón coentrao bénázott a 90. percben
mert a spori kamu tizit adott a citynek
ha ment volna tovább előre a csapat, mint három mérkőzésen megettük volna az ellenfelet.
még a Bayern is kapitulált volna anno...
na de mindegy.
lerágott csont.
és már tényleg a múlt.
én amúgy, elismerem Mou munkásságát a Realnál, mert igenis sikerült csapatot csináljon...
de...
píísz.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Nem hiszem hogy reklamált bárki is. Aki meg igen az nem tudom mit vár el ha egy BL 6-1 nem elég.
Alakul át a csapat, pontosan. De attól még nem tudják 3 év fociját levetkőzni... Itt csak az a nevetséges mikor látszik hogy tömör JM utálatból, zsigerből el van utasítva valami. Nevezetesen hogy amit tegnap játszottunk - kis módosítással pl feljebb tolt játék - hajaz a JM által játszott kontra focira. Legalábbis a gólok nagy része.
De itt egyesek elvből elutasítják hogy bármi ami működik JM-től származhatott. Így meddő vita
Alakul át a csapat, pontosan. De attól még nem tudják 3 év fociját levetkőzni... Itt csak az a nevetséges mikor látszik hogy tömör JM utálatból, zsigerből el van utasítva valami. Nevezetesen hogy amit tegnap játszottunk - kis módosítással pl feljebb tolt játék - hajaz a JM által játszott kontra focira. Legalábbis a gólok nagy része.
De itt egyesek elvből elutasítják hogy bármi ami működik JM-től származhatott. Így meddő vita
-
Ennyi idő alatt nem is lehet elvárni, hogy már teljesen egy új taktikát, játékstílust játszanak. Tavaszra ha sikerül összerakni a taktikát, összeszoknak és beilleszkednek az új emberek, akkor lesz itt igazi foci. Addig meg nézhetjük ahogy szép lassan átalakul a csapat, de még nagyon az elején vagyunk, én nem várok semmit. Az eredmények jöjjenek, szép focira az őszi szezonban nem számítok.
Ha meg a idény második felében is ilyen játékunk lesz, mint a tegnapi első fél óra, akkor lehet reklamálni, addig szerintem felesleges.
Ha meg a idény második felében is ilyen játékunk lesz, mint a tegnapi első fél óra, akkor lehet reklamálni, addig szerintem felesleges.
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Látom a Mou téma még forró topik és süt a gyűlölet... na sebaj, majd alábbhagy. Itt van Carlo úgyhogy a decima borítékolhato és még a kontra foci is tök más mint volt.
Feel the irony?
A tegnapi gólok a Mou által begyakorolt figurákból jöttek. Gyors egyérintős kontra játék. 3 évig ez lett beléjük nyomva, ezt nagyon tudják játszani és Carlo ezt jól kihasználta. Nyoma nem volt itt a 'mi majd szépen játszunk és kijátsszuk gólvonalig foci' amit ígért. Lehet hogy lesz majd olyan is, de amit kontráknál nyomtak azt láttuk tavaly is. Ennyi.
Feel the irony?
A tegnapi gólok a Mou által begyakorolt figurákból jöttek. Gyors egyérintős kontra játék. 3 évig ez lett beléjük nyomva, ezt nagyon tudják játszani és Carlo ezt jól kihasználta. Nyoma nem volt itt a 'mi majd szépen játszunk és kijátsszuk gólvonalig foci' amit ígért. Lehet hogy lesz majd olyan is, de amit kontráknál nyomtak azt láttuk tavaly is. Ennyi.
Hát nekem az első 30 perc egyáltalán nem tetszett. Egyszerűen nem volt játéka a csapatnak.Nem volt egy támadás építés sem,sőt még labda kihozatal sem volt olyan hű de sok.Inkább mentek megint az ívelgetések.
Ami még feltűnt hogy rengeteg a pontatlanság.Olyan egyszerű passzokat rontanak el sokszor a játékosok,hogy csak pislogok.Isconak voltak szép dolgai,de voltak nagyon gyenge megoldásai is.Ő is pontatlan volt.Meg nekem úgy tűnik,mintha egyszer kétszer túlvállalná magát.
Ami pozitívum volt az Benzema mozgása,nem egy és nem két labdát szerzett meg,a védőktől.
Bale amikor beállt,arra a 15 percre nekem tetszett.
Illaramendi meg mintha egy Xabi Alonso lenne.Annyira hasonlít a mozgásuk egymáséra. Az ő játéka is tetszett tegnap,kérte a labdákat osztogatott szépen...
Jó lesz ez,bár a Juventus ellen azért egy vagy két szintet lépni kell majd előre.
Még valami.Szerintem ez az Isco-Modric-Khedira hármas védekezésben kevés.Valamit ki kell találni a csapat védekezésére,mert azért a Galatasaraynak nem kicsi helyzetei voltak.
Ami még feltűnt hogy rengeteg a pontatlanság.Olyan egyszerű passzokat rontanak el sokszor a játékosok,hogy csak pislogok.Isconak voltak szép dolgai,de voltak nagyon gyenge megoldásai is.Ő is pontatlan volt.Meg nekem úgy tűnik,mintha egyszer kétszer túlvállalná magát.
Ami pozitívum volt az Benzema mozgása,nem egy és nem két labdát szerzett meg,a védőktől.
Bale amikor beállt,arra a 15 percre nekem tetszett.
Illaramendi meg mintha egy Xabi Alonso lenne.Annyira hasonlít a mozgásuk egymáséra. Az ő játéka is tetszett tegnap,kérte a labdákat osztogatott szépen...
Jó lesz ez,bár a Juventus ellen azért egy vagy két szintet lépni kell majd előre.
Még valami.Szerintem ez az Isco-Modric-Khedira hármas védekezésben kevés.Valamit ki kell találni a csapat védekezésére,mert azért a Galatasaraynak nem kicsi helyzetei voltak.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
miért kaptunk ki tavaly a Galatatól?
miért a Bayern ment tovább tavaly előtt a BL döntőbe?
vagy akár tavaly a csoportkörben, miért nem tudtuk legyőzni a Cityt idegenben?
mert odavágó 3-0 lett és már az idegenben lőtt gól is megvolt. simán belefért
mert odavágón coentrao bénázott a 90. percben
mert a spori kamu tizit adott a citynek
meg lehet fogni innen is. de ebből csak az utóbbi 2-re igaz hogy ráültünk az eredményre. a galata ellen tényleg nem kellett semmit sem csinálnunk. 2 gólra voltak a továbbjutástól. egyáltalán nem volt veszélyes az a galata
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
De ha nem védte volna ki Lopez akkor nincs az az Isco gól és nem mi vezetünk hanem ők. Teljesen más meccs lehetett volna, de szerencsére csak lehetett volna és nem lett.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Nekifutásból nagyobbat lehet ugrani. Helyből lenyúlni nehezebb és mivel Diego magasabb, ezért neki nagyobb esélye van kiütni az ilyeneket.miVida írta:http://www.youtube.com/watch?v=IjpMF7Z2mqQGabo írta:
Azt Iker nem fogta volna. Az ok egyszerű, López magasabb. Ez óriási előny nála.
most TÉNYLEG nem kötekedésképp, de nekem ez jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=uAiYoULKCqs
meg tud nyúlni, mint a takony meg azért van lábizma... én el tudom képzelni, h kivédte volna, de mostmár ki tudja??
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
meredek azért, hogy a tegnapi győzelmet egyesek Mou hagyatékként kezelik
még a végén kisül az is, hogy a kontrafocit is a portugál találta fel és Ancelotti csak tőle leste el ezt a technikát...
feel the irony
hány meccsen játszott úgy a csapat az elmúlt 3 év alatt, hogy miután berámolták az első gólt nem álltak egyből vissza ívelgetni és kontrákra játszani?
mind azért, mert rúgtunk egy gólt és a csapat egyből ráült az eredményre és várták a kontra lehetőséget...
míg most az olasz feltolja a csapatot, nem engedi megszusszanni sem az ellenfelet még akkor sem, mikor már 0-3 az eredmény
"Megettük őket kebabostól!" :Đ
még a végén kisül az is, hogy a kontrafocit is a portugál találta fel és Ancelotti csak tőle leste el ezt a technikát...
feel the irony
hány meccsen játszott úgy a csapat az elmúlt 3 év alatt, hogy miután berámolták az első gólt nem álltak egyből vissza ívelgetni és kontrákra játszani?
mind azért, mert rúgtunk egy gólt és a csapat egyből ráült az eredményre és várták a kontra lehetőséget...
míg most az olasz feltolja a csapatot, nem engedi megszusszanni sem az ellenfelet még akkor sem, mikor már 0-3 az eredmény
"Megettük őket kebabostól!" :Đ
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Igazából ennyi a lényeg. Khedirának vannak jó megmozdulásai szökő évente, de Modric rengeteget melózik helyette, és Illarra nagyon hasonlít Alonsora. Így ebben a 4-4-2-es védelmi rendszerben amit vélek felfedezni védekezéskor szerintem teljesen stabil lesz vala is, főleg azért mert még fiatal, és alapjába véve gyorsabb mint Alonso volt. Abban is biztos vagyok, hogy, ha lesz 1 toppos Varane a védelemben akkor azzal a kp is stabilabb lesz, mert Pepe nagyon pontatlan és sok labdát szór el, ezzel nehezítve a kp dolgát...___Samy___ írta:khedira ilyen téren megint nem téma, mert ő egyszerűen evés, mindig modric melózik helyette, és jó lenne már, ha egy kicsit levenné valaki ezt a terhet róla, hogy tudjon alkotni előre játékban
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://www.youtube.com/watch?v=IjpMF7Z2mqQGabo írta:Azt Iker nem fogta volna. Az ok egyszerű, López magasabb. Ez óriási előny nála.Zidanekrisz írta:Isco gólja előtt közvetlenül Lopez olyat védett amit nem azt mondom hogy Casillas nem védett volna, de nagyobb az esély h abból gólt kapunk ha ő áll a kapuban. Érdemes megnezni.
most TÉNYLEG nem kötekedésképp, de nekem ez jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=uAiYoULKCqs
meg tud nyúlni, mint a takony meg azért van lábizma... én el tudom képzelni, h kivédte volna, de mostmár ki tudja??
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- ___Samy___
igen, nekem is ez jelenti a kérdőjelt, nem biztos, hogy védekezésben elbírja a csapat az illarra-modric-isco sortCS0ki írta:Egyébként Illarra...Néha tényleg azt hittem, hogy Alonso szaladgál, egy az egyben olyan a mozgása, nagyon durva. Amikor forgolódott két török között, majd a jó irányba kijött közülük szabadon, az az egyik legszebb mozdulatsor volt tegnap. Nekem nagyon meggyőző az, amit tegnap láttam tőle. Hideg fej, magabiztosság, intelligencia. Már csak az a kérdés, hogy a védekezésben elég lesz-e az általa vezetett középpálya.
ugye khedira ilyen téren megint nem téma, mert ő egyszerűen evés, mindig modric melózik helyette, és jó lenne már, ha egy kicsit levenné valaki ezt a terhet róla, hogy tudjon alkotni előre játékban
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Azt Iker nem fogta volna. Az ok egyszerű, López magasabb. Ez óriási előny nála.Zidanekrisz írta:Isco gólja előtt közvetlenül Lopez olyat védett amit nem azt mondom hogy Casillas nem védett volna, de nagyobb az esély h abból gólt kapunk ha ő áll a kapuban. Érdemes megnezni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Az eredménynek örülök, a játék képe most még nem mervadó.
Casillas sérülése bosszantó, de szerencsére van egy bomba formaban védő Lopezünk.
Megmerem kockáztatni hogyha nincs csere a kapuban akkor nem lett volna ilyen sima a meccs a 2. félidőben.
Isco gólja előtt közvetlenül Lopez olyat védett amit nem azt mondom hogy Casillas nem védett volna, de nagyobb az esély h abból gólt kapunk ha ő áll a kapuban. Érdemes megnezni.
Elöl még össze kell szokni, de ha ez meg lesz akkor mindenkit szétszedünk.
A csapat szépen válaszolt a tavalyi 3-2-re és a meccs előtt tett Terim nyilatkozatra miszerint legyozhetik a Realt.
Casillas sérülése bosszantó, de szerencsére van egy bomba formaban védő Lopezünk.
Megmerem kockáztatni hogyha nincs csere a kapuban akkor nem lett volna ilyen sima a meccs a 2. félidőben.
Isco gólja előtt közvetlenül Lopez olyat védett amit nem azt mondom hogy Casillas nem védett volna, de nagyobb az esély h abból gólt kapunk ha ő áll a kapuban. Érdemes megnezni.
Elöl még össze kell szokni, de ha ez meg lesz akkor mindenkit szétszedünk.
A csapat szépen válaszolt a tavalyi 3-2-re és a meccs előtt tett Terim nyilatkozatra miszerint legyozhetik a Realt.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha nem,akkor tényleg kell igazolni valami Kondogbia féle kp-t aki szétfutja az ellent,ha,hacsak,Casemiro nem válik be.Én nagyon remélem hogy befog,bár ő sem Kondogbia stílus (most ugye csak az összehasonlítás végett hozom a franciát),de inkább szűrő ő,mint Illarra vagy Modric...Hideg fej, magabiztosság, intelligencia. Már csak az a kérdés, hogy a védekezésben elég lesz-e az általa vezetett középpálya.
Csak ehhez több lehetőséget kellene kapjon,de úgy néz ki,Ancelotti mester inkább Khedirat preferálja...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...