Real Madrid vs. Barcelona
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Valdés - Alves Piqué Mascherano Adriano - Cesc Busquets Iniesta - Alexis Messi Neymar
Érdekes, azt hittem, lesz rotáció, de nem nagyon van.
Neymar bemutatkozásképpen vághatna egyet-kettőt.
Érdekes, azt hittem, lesz rotáció, de nem nagyon van.
Neymar bemutatkozásképpen vághatna egyet-kettőt.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sőt egyenesen flop volt. egy szar.Kerlon írta:Mondjuk az aláírás pénzt az árába szokták számolni és nem törlesztve szokták perkálni, szóval ezért megy el fizunak. Mondjuk így meg van 17 milliós fizuja, ami európai szinten is nagyon kemény, szóval a Barcának sokkal többe fáj, mint 57 millió. Ráadásul eddig nem is nagyon mutatta meg, hogy mit tud.
Mondjuk az aláírás pénzt az árába szokták számolni és nem törlesztve szokták perkálni, szóval ezért megy el fizunak. Mondjuk így meg van 17 milliós fizuja, ami európai szinten is nagyon kemény, szóval a Barcának sokkal többe fáj, mint 57 millió. Ráadásul eddig nem is nagyon mutatta meg, hogy mit tud.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nézd, 57 volt az ara, es kap évi 10 millió aláíráspénzt, ezt valaki a fizetesehez számolja, valaki az átigazolási díjhoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ibra benne is van.R.M.C.F írta:Ebbe lehet belefér Ibra is és szerintem Neymar is,mert lehet hogy a barca alákerekítette azt az 57 millát jócskát.és az, hogy a valaha volt 5 legdrágább átigazolásból 4 (bale,ronaldo,kaká,zidane) a real igazolása.
ja tényleg, neymart kifelejtettem, ő 100 vagy 140 volt, múltkor valaki levezette, szóval listavezető akkor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ebbe lehet belefér Ibra is és szerintem Neymar is,mert lehet hogy a barca alákerekítette azt az 57 millát jócskát.és az, hogy a valaha volt 5 legdrágább átigazolásból 4 (bale,ronaldo,kaká,zidane) a real igazolása.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
1
2
3
4
és a bónusz:
csak neked.
na ki a faszagyerek?
szerk.: és ez nem az összes cr gól ellene csak mondom. a nagyobbak, a fontosabbak.
- 'shutterisland
cr-nek volt egy szabadrúgása, mikor oda ment a keze mellé fél méterrel, és végignézte, mint egy zsámoly.
azt sose felejtem el neki.
azt sose felejtem el neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. szeptember 18., szerda 17:54-kor.
- GT37
Hát nem tudom, nyár végén sokat cikkeztek arról, hogy a belga lesz majd a fő célpont.Galacticos írta:szerintem eleve ő lesz az első számú célpontotok.
Mondjuk figyelembe véve a két játékos potenciális ára közötti különbséget és Rosellék fukarságát, nem lenne meglepő, ha tényleg TS-re hajtanánk rá inkább.
CR-től nem fél, csak Messitől.Galacticos írta:az nem baj hogy mi félünk tőle, amíg ő is cr-től.
http://www.youtube.com/watch?v=AhOnIkKsFdo
- Galacticos
szerintem eleve ő lesz az első számú célpontotok.GT37 írta:De tényleg nem valószínű, hogy megválnak tőle. Szerencsére ott van még ter Stegen, szerintem őt el fogjuk tudni hozni, ha Courtois-t nem engedik a kékek.
az nem baj hogy mi félünk tőle, amíg ő is cr-től.GT37 írta:Végre lenne egy olyan kapusunk, akitől féltek.
- GT37
Én sem gondolom, hogy el fogják, csak reménykedem benne, álmodozom róla, ahogy tetszik, zseniális kapus a belga.Galacticos írta:egyébként a chelsea miért adná el courtoist? pénzük van, cech lassan kiöregedik és a legnagyobb kapustehetség az övéké ráadásul mivel kölcsönben van ezért meccsben van és rutint is szerez a legnagyobbak ellen is.
semmi okuk nincs eladni.
De tényleg nem valószínű, hogy megválnak tőle. Szerencsére ott van még ter Stegen, szerintem őt el fogjuk tudni hozni, ha Courtois-t nem engedik a kékek.
Így van, de amíg van viszonylag sok saját nevelésű játékos, addig nem kell sok embert elhoznunk igen szép összegekért, mint például ti tettétek nyáron az Isco-Bale-pakkal meg a többiekkel. Szerintem nagyjából minden nyáron lesz egy 30-35 körüli igazolásunk (vagy talán magasabb is, lásd Ney), de több nem kell, amíg a csapat magja saját nevelésű, már sok éve együtt játszó emberkékből áll. És azért lássuk be, Messiben, Cescben, Busquetsben stb. még van jó néhány év.weeni írta:Evidens, hogy nem, de mint most is akkor is meg fogjátok venni azokat a játékosok akik a szintet megtartják és nem fogtok visszaesni mert ragaszkodtok a saját nevelésekhez és azok esetleg nem váltják be a hozzá fűzött reményeket. Ami valjuk be elég zsákba macska, mivel az hogy egy "gyerek" hogy teljesít 15-17 esetleg még öregebben, nem jelenti azt hogy felnőtt keretbe is be fog férni, bármekkora tehetség is. Persze potenciál bennük van de ki tudja hogy lesz-e sérülés, tud-e még fejlődni tovább stb stb... ebben bízni nem lehet. És ha folyamatosan nem jönnek ki (nem minden évben persze, de a távozó illetve visszavonulók helyett nem lesz kit betenni az utánpótlásotokból), akkor igen is kénytelenek lesztek borsos áron venni, más szóval követni a mi példánkat.
Az is igaz, amit feljebb írsz, hogy sose lehet tudni, kiből milyen játékos lesz, ha "felnő", láttunk már olyan Messi-utódnak kikiáltott fiatalt, aki aztán elkallódott (Gai Assulin), és olyat is, aki a semmiből robbant be a világ élvonalába (Busquets). Szóval ez bizonyos értelemben valóban zsákbamacska, de amíg a Masía ilyen szinten pörög és folyamatosan fejleszti a következő generációkat, akik már kiskoruktól fogva azt tanulják, amit a nagycsapat játszik (valamilyen átfedés legalábbis mindig van), így amikor megérnek arra, hogy feljöhessenek az első csapathoz, már "csak" a szerkezetbe kell beilleszteni őket, nem kell tanulniuk a taktikát (mármint az alapjait), addig szerintem mindig lesz több-kevesebb olyan játékos, akiket be tudunk építeni a nagycsapatba és annak kulcsembereivé válhatnak.
Ha meg egy adott poszton hiány van a szintet megütő, saját nevelésű játékosokból, akkor szép összegért hozni fogunk oda egy világklasszist (vagy egy nagyon ígéretes tehetséget). De azért bízom abban, hogy mindig a Masía gyöngyszemei lesznek többségben.
Végre lenne egy olyan kapusunk, akitől féltek.Galacticos írta:meg hát remélem is hogy nem megy oda.
- Galacticos
hát nem tudom.'shutterisland írta:nagy kérdés, hogy mennyi van még cech-ben.Galacticos írta:egyébként a chelsea miért adná el courtoist? pénzük van, cech lassan kiöregedik és a legnagyobb kapustehetség az övéké ráadásul mivel kölcsönben van ezért meccsben van és rutint is szerez a legnagyobbak ellen is.
semmi okuk nincs eladni.
1-2 szezon még bőven lehet első számú kapusként.
nálunk egyből a kezdőbe jönne, és a cdr meccseken kívül soha a büdös életbe ki nem jönne onnan jó 10 évig, ha beválik.
de nálam még mindig ter-stegen a favorit.
szerintem thiago silva esete ez is.
annyival nem tud a barcelona jobb feltételeket biztosítani courtoisnak mint amennyivel a chelsea több pénzt tud neki biztosítani. ha megnézem most a chelsea keretét úristen top 4. és nagyon fiatalok simán bennük van az főleg mourinhoval hogy hosszú évekig meghatározó csapata lesznek európának, persze ugyanez a barcánál is. csak pluszban abramovicnak egyrészt nagyon sokat kéne érte perkálni, mivel hogy annyira nincs szüksége a pénzre vagyis hát nyilván mindenkinek van, de értitek.
meg hát remélem is hogy nem megy oda.
- 'shutterisland
nagy kérdés, hogy mennyi van még cech-ben.Galacticos írta:egyébként a chelsea miért adná el courtoist? pénzük van, cech lassan kiöregedik és a legnagyobb kapustehetség az övéké ráadásul mivel kölcsönben van ezért meccsben van és rutint is szerez a legnagyobbak ellen is.
semmi okuk nincs eladni.
1-2 szezon még bőven lehet benne első számú kapusként.
nálunk egyből a kezdőbe jönne, és a cdr meccseken kívül soha a büdös életbe ki nem jönne onnan jó 10 évig, ha beválik.
de nálam még mindig ter-stegen a favorit.
- Galacticos
egyébként a chelsea miért adná el courtoist? pénzük van, cech lassan kiöregedik és a legnagyobb kapustehetség az övéké ráadásul mivel kölcsönben van ezért meccsben van és rutint is szerez a legnagyobbak ellen is.
semmi okuk nincs eladni.
semmi okuk nincs eladni.
Evidens, hogy nem, de mint most is akkor is meg fogjátok venni azokat a játékosok akik a szintet megtartják és nem fogtok visszaesni mert ragaszkodtok a saját nevelésekhez és azok esetleg nem váltják be a hozzá fűzött reményeket. Ami valjuk be elég zsákba macska, mivel az hogy egy "gyerek" hogy teljesít 15-17 esetleg még öregebben, nem jelenti azt hogy felnőtt keretbe is be fog férni, bármekkora tehetség is. Persze potenciál bennük van de ki tudja hogy lesz-e sérülés, tud-e még fejlődni tovább stb stb... ebben bízni nem lehet. És ha folyamatosan nem jönnek ki (nem minden évben persze, de a távozó illetve visszavonulók helyett nem lesz kit betenni az utánpótlásotokból), akkor igen is kénytelenek lesztek borsos áron venni, más szóval követni a mi példánkat.GT37 írta:Azt meg nem hiszem, hogy feladnánk a "saját neveléseket a csapatba!" stratégiát, csak azért, mert mondjuk egy-két évig nem jönnek ki Iniesta-szintű emberek a Masíából.
Még mindig többet ér a real márka mint a barca, ezt már régebben RMCF kolléga is taglalta, talán még a másik oldalon, hogy most sok a divatdiktátor odaát de ők nem fognak annyi mezt bögrét stb stb venni, kimegy a piacra aztán megveszi a másolatot, hogy a gyerek, esetleg maga az edzésen virítson vagy éppen az utcán... Szponzori pénzek se jönnek úgy, bár mostanában arabék és 1-2 cég igen szép summát durrantott a barcának, de mg így is le vannak maradva rendesen... ~100milliós lemaradás k*rva sok...Géci írta: tervek szerint elérheti az 500 millió eurós bevételt
Perez nyilatkozta anno, hogy a legdrágábbak a legolcsóbbak... gazdaságilag egyik üzlettel se jártunk rosszul (Bale-t természetesen ne vegyünk még ide) de a Galaktikus érából a nagy igazolások szerintem mind megtérültek.'shutterisland írta:szerintem inkább az erősíti ezeket a real két kézzel szórja a pénzt meg sokat költekezik témákat, hogy volt az a 250 millás nyár, és az, hogy a valaha volt 5 legdrágább átigazolásból 4 (bale,ronaldo,kaká,zidane) a real igazolása.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem meg a Piqué féle szánalmas emberek, akik nem tudnak diplomatikusan válaszolni.szerintem inkább az erősíti ezeket a real két kézzel szórja a pénzt meg sokat költekezik témákat, hogy volt az a 250 millás nyár,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Igen, de mint kiderült az a nyár azért kellett mert utána megszűnt a 'Beckham adó'. 2010 után felment a külföldi munkavállalók után fizetendő adó... 4 éves szerződésre, Kaka, Ronaldo, Benz és Xabi fizetéséből tízmilliókat spóroltak meg.
Érdemes megnézni az utána lévő évet. Khedra, Özil & DM, következő évben meg Modric + Essien (kölcsönbe). Töredékét költötték csak. Szóval ilyen szemmel nézve 2009 jó üzlet volt.
Érdemes megnézni az utána lévő évet. Khedra, Özil & DM, következő évben meg Modric + Essien (kölcsönbe). Töredékét költötték csak. Szóval ilyen szemmel nézve 2009 jó üzlet volt.
- GT37
Kérdés, hogy mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy nagy költekezés. Mert egy középhátvédet szerintem fogunk igazolni, ha végre belátja a vezetőség, hogy egy Piqué-Mascherano-Puyol-Bartra négyessel nem lehet végigjátszani egy szezont. (Bár azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Bagnack feljön majd a nagycsapatba, ha jól teljesít idén a B-ben.)Géci írta:Van 1 olyan érzésem, hogy jövőre nagy költekezés lesz ott is, és el kezdik csinálni a mi politikánkat, mert másképp nem fogják tudni tartani a lépést... Nem fog minden 5 évben születni az utánpótlásban 1 Xavi-Iniesta páras, megspékelve 1 Messivel...
Aztán jön a kapuskérdés, amit meg kell oldanunk, én ott is számítok egy 20-25 milliós kiadásra, még akkor is, ha Valdést is belevonjuk az üzletbe (Valdés+25 Courtois-ért? ), de szerintem ennyi.
Támadósorba jön vissza Deulofeu, vele szerintem megleszünk, akkor is, ha esetleg Tello távozik vagy a PSG megint jön egy 40-50 milliós ajánlattal Pedróért. (Bár úgysem adnánk el, csak 100+-ért. )
Középpályára meg lesz a jelenlegi kerethez pluszba egy Rafinha, aki szerintem nagyon jó lesz. Sergi Roberto helye még kérdéses, idén még nem is játszott, de benne is látok potenciált, ha nem is annyit, mint Thiago öccsében.
Szóval Xavi, Cesc, Ini, Rafinha, esetleg Rob. Aztán pár év múlva, Xavi visszavonulása után akár vehetünk is egy középpályást, mondjuk Gündogant, ha addig nem igazol el hozzátok.
Ja, még annyit, hogy a B-ben és az alsóbb csapatokban továbbra is nyüzsögnek a tehetségek, akik közül lehet majd válogatni. Még ha nem is valószínű, hogy lesz házon belülről egy újabb Messink, de jelentkező van bőven.
Azt meg nem hiszem, hogy feladnánk a "saját neveléseket a csapatba!" stratégiát, csak azért, mert mondjuk egy-két évig nem jönnek ki Iniesta-szintű emberek a Masíából.
- 'shutterisland
attól függ, kinek mi az eget rengető, a 228 milló 10 évre lebontva évi 22.8 milla, tehát azért érzékelhető.Akkora eget rengeto kulonbseget nem erzek a ket csapat kozott.
viszont én sem tartom olyan orbitálisnak.
szerintem inkább az erősíti ezeket a real két kézzel szórja a pénzt meg sokat költekezik témákat, hogy volt az a 250 millás nyár, és az, hogy a valaha volt 5 legdrágább átigazolásból 4 (bale,ronaldo,kaká,zidane) a real igazolása.