Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 7., csütörtök 20:05

Már nem naptári évet néznek. A Bestnél meg alapból nem is azt nézték szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 7., csütörtök 19:30

Szerintem az idei Aranylabdara gondolt; '18 BL + 18 osze a liegue1ben.
én úgyemlékszem hogy már ősz-tavaszt néznek idéntől vagy tavalytól az aranylabdánál nem naptári évet. de lehet keverem az év játékosával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2018. június 7., csütörtök 19:32-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2018. június 7., csütörtök 19:29

dannen írta:
Berti írta:A PSG jó választás lenne neki szerintem, ha Neymar helyére menne.
Gyenge liga, biztos elrak év végéig 15 20 gólt, a BL-ben is biztos jót fognak megint menni a csoportban. Aranylabda szinte boritékolva lenne.
L

eselytelen, hogy megkapja az aranylabdat egy francia golkiralyi cimre meg bajnoksag elso helyre. ha elmegy akkor lottek az aranylabdanak nala.
Szerintem az idei Aranylabdara gondolt; '18 BL + '18 osze a liegue1ben ---> 2019 januarban megkapja 2018ra.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2018. június 7., csütörtök 19:27

dannen írta:
Berti írta:A PSG jó választás lenne neki szerintem, ha Neymar helyére menne.
Gyenge liga, biztos elrak év végéig 15 20 gólt, a BL-ben is biztos jót fognak megint menni a csoportban. Aranylabda szinte boritékolva lenne.
eselytelen, hogy megkapja az aranylabdat egy francia golkiralyi cimre meg bajnoksag elso helyre. ha elmegy akkor lottek az aranylabdanak nala.
Szerintem az idei Aranylabdara gondolt; '18 BL + 18 osze a liegue1ben.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. június 7., csütörtök 19:24

Ahhoz hogy maradjon kompromisszumos megoldas kellene de ettol tavol alunk mint Mako Jeruzsalemtol. Ha igaz hogy a brutal fizuemelesen kivul a jelenlegi szerzodeset is meg akarja hosszabbitani 2024-ig akkor nekem egy rossz szavam se lesz ha Perezre elengedi. Ez azert mar vicckaregoria. Van benne 1-2 (fel) szezon max utanna meg csere lesz es o ezt turne zokszo nelkul? Kotve hiszem... az meg hogy 36 evesen alapkezdo legyen en szemelyszerint nem szeretnem mert abbol jol biztos nem jonne ki a csapat. O is ember es oregszik...ebben a korban azert a serules kockazata is magasabb (plane ha erolteti a dolgokat). Megerdemel kulonleges banasmodot felolem mehet a kulon reszleg a muzeumba, szobor a stadion bucsumeccs stb. de senki se allhat a csapat felett. Sem penzugyi sem sportszakmai szempontbol se latom indokoltnak a szerzodes hosszabitas+fizu emeles kombot. Raul, Casillias sem merte fel hogy lefott a kave es ezert lett csunya vege. Begzeg Zizu igen... Na es ha jovore Messi megint fizu emelest kap akkor CR ismet hisztizni fog? Dontse el mi a fontos neki penz vagy presztizs ez ilyen egyszeru. Ha az elobbi akkor koszonok mindent de mehet felolem. Nem latom hogyan tudnank kigazdalkodni az o horror fizujat plusz meg par uj sztarigazolas gazsijat. Arrol meg nem is beszelve hogy a tobbi alapkezdo is joggal verheti az asztalt a hatalmas berkulonbseg miatt. Ha most lenne 28-30 akkor mas lenne a leanyzo fekvese...
Akarhogy is de jo lenne ha vegre hivatalos infok is jonnenek a statuszarol mert addig csak media lufik durrannak.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. június 7., csütörtök 19:18

A PSG jó választás lenne neki szerintem, ha Neymar helyére menne.
A 170 millió pedig szerintem korrekt a korához képest. Bale árával kiegészítva meg is van Neymar kb.

Az egyetlen amiért ragaszkodnék hozzá, az az, amit a klubbért tett. A sikereinkben hatalmas részt vállalt. DE jó időzítés lenne neki a váltásra.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2018. június 7., csütörtök 19:15

H.E.H.E. írta:Nincs jatekos aki nagyobb mint a klub.

Krisztian, hagyd el a villat, szamodra a jatek veget ert.
Ez a lenyeg, ez a legfontosabb. Aki nem igy gondolja, az mehet szurkolni CR kovetkezo csapatanak.

Minden tiszteletem az ove, es nem lehet elegge kalapot lengetni a teljesitmenye elott. De azert unalmas mar ez a folyamatos nyari hiszti evek ota. Ezt a mezt buszkeseggel, meltosaggal kell viselni. Hiaba akar a klub fole noni, ilyen nincs.

Amugy meg fogja banni a valtast, abbanbis biztos vagyok. Parizsban utobb, minden mashol elobb.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. június 7., csütörtök 19:08

DinhoL írta:főleg h a kivásárlási ára meg 1mrd.
És ez mit számít?

A 170 és a 200 között nincs óriási különbség. Neymar pedig 25 évesen ment el, a világ harmadik legjobb játékosaként. Van köztük 7 év. Mindkettőnek egekben a marketing értéke, Neymar pedig túl is szárnyalhatja idővel ebből a szempontból.

Egyébként szerintem sokáig fog húzódni az ügy, mint tavaly. Ellenben addig nem lesz nagy igazolás, amíg ő vagy Bale nem lép, úgyhogy borúlátó vagyok ilyen szempontból, mert egy jó támadóra szükség van. Szerintem idén még maradni fog, mert nem fogják tudni tető alá hozni a dolgot. A következő szezont letolja durcásan, és ha nem tud közeledni egymáshoz Perez és az ő álláspontja, akkor jövőre megy, de aztán lehet megenyhülnek, és kitölti a szerződését.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 7., csütörtök 18:47

Dupla D írta:
DinhoL írta:Ha igaz h 170 milkáér mehet..az marha kevés érte..nem létezik, h Pérez ebbe belemenjen. :|
Kevés egy 33 éves játékosért? Szerintem ez elfogadható ár érte. Más kérdés, hogy sajnálnám.
Jó legyen szimplán csak kevés és nem nagyon kevés. :D De igen, tekintve hogy 2-3 jó év (főleg tavasz) van még benne de még inkább a marketing értéke miatt. Idén - ha vb-n nem lesz kiemelkedő teljesítmény- aranylabdát behúzza ami még jobban megdobja az amúgy se kicsi reklámértékét. Na meg ha Neymar 222 volt és 200 alatt nem adnám el..főleg h a kivásárlási ára meg 1mrd.
Som i Serem!
6oat

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. június 7., csütörtök 18:43

szar lenne ha elmenne de most nyertünk egy rakat blt most meglehet nyomni a reset gombot. 34 éves lesz szürreális pénz lenne az emelése emellett ha tényleg ilyen áron el lehet adni akkor azt most kell. abszolút vezér, sokat tett de ha megkapja az emelést akkor is max 1 év van benne az is megfelezve a tavaszra. ha ilyen profittal ki lehet szállni belőle úgy hogy újraépítjük a csapatot akkor meg kell lépni a nehéz döntést.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. június 7., csütörtök 18:33

DinhoL írta:Ha igaz h 170 milkáér mehet..az marha kevés érte..nem létezik, h Pérez ebbe belemenjen. :|
Kevés egy 33 éves játékosért? Szerintem ez elfogadható ár érte. Más kérdés, hogy sajnálnám.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. június 7., csütörtök 18:31

kodo írta:Ja, igen. Azt még megjegyezném, ha úgy távozik, hogy se Neymar, se Mbappe akkor hatalmas kóklerek vagyunk. Főleg ha a Psg lesz az uticél.
Lewandowski fog végül jönni helyette, Gareth Bale pedig maradni fog...Őt szánja az új vezérbikának Perez.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. június 7., csütörtök 18:29

Ja, igen. Azt még megjegyezném, ha úgy távozik, hogy se Neymar, se Mbappe akkor hatalmas kóklerek vagyunk. Főleg ha a Psg lesz az uticél.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 7., csütörtök 18:23

Ha igaz h 170 milkáér mehet..az marha kevés érte..nem létezik, h Pérez ebbe belemenjen. :|
Som i Serem!
6oat

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. június 7., csütörtök 18:19

Én úgy gondolom innen már nincs visszaút...Cristiano ebből már elvi kérdést csinált...rohadtul berágott Perezre...én már csak a hivatalos bejelentést várom.

Iszonyat sajnálom, hogy így kellett ennek véget érnie... :(

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. június 7., csütörtök 18:14

Szerintem sincs olyan játékos, aki nagyobb mint a klub, de ha valóban beígért neki Perez már tavaly egy fizu emelést a 12. előtt, akkor jogosan veri az asztalt.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 7., csütörtök 18:12

Nincs jatekos aki nagyobb mint a klub.

Krisztian, hagyd el a villat, szamodra a jatek veget ert.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. június 7., csütörtök 18:00

ericco írta:
hunmadridista írta:Csak a PSG-t és a Manchester United-et tudom elképzelni az Ő igényei számára.
Komoly kupa, aranylabda, mindketto problemasabb lenne.
aranykupát még szerezhet a psg-vel a francia bajnokságban :lol: :lol: :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 7., csütörtök 17:47

De elnézést kérek..a PSG-nek hogy fér ez bele a szabályokba? Vagy akkor csere lesz Neymarral?

Miért nem MBappéval. :-@
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 7., csütörtök 17:26

Egy PSG-ben (és talán a ManU-ban) az Aranycipő lehet realitás, mert edző nélkül továbbra sem fognak semmire menni nemzetközi szinten.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: