Cristiano Ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Konyorgom, CR at vegetalja majd ezt az oszt is, tavasszal is kell h szunetet tartson, de nincs Zidane, ki fogja ravenni,.hogy ne.legyen kezdo minden meccsen? Egyszeruen ezzel a viselkedessel csak rombol, 10 millios emeles ha nem eleg neki akkor keptelen realisan latni a dolgokat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem hitelről van szó vagy gazdasági válságról, hanem elvekről.ericco írta:Evente a brutto 70-80 millios fizetes egyetlen jatekosnak rohadt sok egy piaci alapon mukodo klubnak.
Gondolom, Perez buszke ra, hogy megszabaditotta a klubot az adossagoktol, nem akarja egyetlen jatekos fizetese miatt hitellel kiegesziteni a koltsegvetest. Raadasul Neymar vagy Mbappe fizeteset is allni kell majd valamibol
Nettó 10 millióval megdobnák a fizetését a hírek szerint, ha ez nem elég, lehet menni csapatot keresni. Olyan ez kicsit mint Pepe esete, aki azt mondta, hogy bármit aláírna, aztán mégsem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Evente a brutto 70-80 millios fizetes egyetlen jatekosnak rohadt sok egy piaci alapon mukodo klubnak.
Gondolom, Perez buszke ra, hogy megszabaditotta a klubot az adossagoktol, nem akarja egyetlen jatekos fizetese miatt hitellel kiegesziteni a koltsegvetest. Raadasul Neymar vagy Mbappe fizeteset is allni kell majd valamibol
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A klub éves bevétele és majdnem költsége is, mondjuk 700 millió körül van, csak Cé fizetése ennek a 10%-át tenné ki. A nettó 10, leegyszerűsítve bruttóban 20 millió, ami az éves budget 3%-a, az nem sok szerinted?babaking írta:Most nézegetem a számokat a cikkben. A Bruttó 70-80 és a nettó 31+2 között nincs olyan nagy különbség. Ha jól tudom a spanyoloknál ilyen szinten már kb 50% az adókulcs. Nem hiszem, hogy az az extra 10 millió/év földhözvágná a klubot. És mive ZZ sem fogadta el a zsét több egy része már meg is van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Most nézegetem a számokat a cikkben. A Bruttó 70-80 és a nettó 31+2 között nincs olyan nagy különbség. Ha jól tudom a spanyoloknál ilyen szinten már kb 50% az adókulcs. Nem hiszem, hogy az az extra 10 millió/év földhözvágná a klubot. És mive ZZ sem fogadta el a zsét több egy része már meg is van.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Az egy dolog, de kétlem, hogy 2-t engednének. És ha választani kell, akkor a franciát kell idehozni.H.E.H.E. írta:mindkettő kell.Kerlon írta:Csak mbappet kejruk ne Neymart alku alapnak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M@dridist@
- Kedvenc játékosaid: CR7
- Kedvenc csapatod: Real
Szerintem ez sokunkat érdekelne. Igazgató tanács szavazza meg a nagyobb profit miatt stb? Szerintem kevesen vagyunk tisztában ennek a hátterével.Realista24 írta:Írok put.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Írok put.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De akkor kik a döntéshozók? Kik rúgták ki Ancelottit és nevezték ki Benítezt? Kik hoztak Beckhamet makelele helyett? Kik akarják mindenáron kirakni Navast a keretből és miért?Realista24 írta:Dzsi, mondtam már, hogy nem Pérez a döntéshozó. De persze lehet rá mutogatni, csak nem érdemes. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy olyan klubot, amit nem valaki tulajdonol, úgy igazgat, ahogy csak akar.
És ezt most nem kötekedve írom.Tényleg érdekel, mert ha megnézem a klub elmúlt 15 évének baklövéseit, nekem az mind olyan mint ha egy ember felelne ezekért a döntésekért,már csak azért is mert egy “szavazáson” kétlem,hogy bárki kirúgta volna Carlo-t vagy Vdb-t annak ellenére,hogy a játékosok tűzbe mentek volna értük.
Én úgy látom,hogy Perez a tökéletes elnök,amikor tényleg elnökösdit játszik (mourinho és Zidane alatt) de amint elkezd beleavatkozni a sportszakmai kérdésekbe meg is indulunk a lejtőn szinte menetrendszerűen.
1 bl-re van Bernabeutól,2-vel megelőzné a nagy példaképét.Úgy érzi ez a generáció kifújt de gyorsan összekell hozni egy új nagy bl generációt mert fiatalabb ő sem lesz.Szerintem ez az oka ennek a gátlástalan hidegvérűségnek ,mert másképpen egyszerűen nem engedhetné meg magának Cr idei elengedését. Nem szakmak,hanem erkölcsi okokból. (persze ez csak az én gondolatom)
De ha Zz és Cr egy nyáron lép,jövőre pedig nem duplázunk minimum szerintem végleg kifújt az öregnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha ez igaz és ez nem elég 33-34 évesen akkor viszontlátás. azért a hülyeségnek is van határa. ha ilyen pénz nem elég a Realban akkor menjen a PSGbe bohóckodni.Realista24 írta:A klub egyébként 30 millió nettót adna és 2 milla egyéb bónuszt a jelenlegi 21 helyett.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
mindkettő kell.Kerlon írta:Csak mbappet kejruk ne Neymart alku alapnak
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Csak mbappet kejruk ne Neymart alku alapnak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A klub egyébként 30 millió nettót adna és 2 milla egyéb bónuszt a jelenlegi 21 helyett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
na ja, kb ezt mondom én is, hogy mai piacon ez lenne a reális ár érte. Bár ebbe meg a psg asszem nem ért egyetCsabi írta:
én amúgy cserélném neymar+100-ra őt.
túl van ez parázva szerintem, max nyaralni lép le idén.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
amúgy szerintem pontosan lehet tudni, hogy most mi megy. perez vagy két éve örömében megigérte cének a bl után, hogy megemeli a fizetését mint a szar. cé ezt tök komolyan vette, de perez baszott rá. lehet hogy nem úgy gondolta, hogy azonnal vagy más tényező jött szóba, amit cé már nem akart elfogadni. aztán jött az adóügy az rátett egy lapáttal. se emelés se járulék a klubtól. most meg már olyan szinten vannak hogy egyik se akarja a másikat, de persze perez nem hülyes, szerződése van.
én amúgy cserélném neymar+100-ra őt. béla maradhat. marianót vissza. megvesszük még salaht és meg is vagyunk elől. középen amúgy is megvagyunk kb, hátra kell még szélre egy kis zsé.
én amúgy cserélném neymar+100-ra őt. béla maradhat. marianót vissza. megvesszük még salaht és meg is vagyunk elől. középen amúgy is megvagyunk kb, hátra kell még szélre egy kis zsé.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dzsi, mondtam már, hogy nem Pérez a döntéshozó. De persze lehet rá mutogatni, csak nem érdemes. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy olyan klubot, amit nem valaki tulajdonol, úgy igazgat, ahogy csak akar.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
nem mintha tudhatnánk, hogy mi megy a háttérben. nyilván nekünk szurkolóknak úgyis Cé lesz az áldozat, de közel sem biztos, hogy ő egy szent ebben a sztoriban.Úgynézki azért az öreg florentino jóval magyobb mint a klub.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Úgynézki azért az öreg florentino jóval magyobb mint a klub.Donát írta:Ez a lenyeg, ez a legfontosabb. Aki nem igy gondolja, az mehet szurkolni CR kovetkezo csapatanak.H.E.H.E. írta:Nincs jatekos aki nagyobb mint a klub.
Krisztian, hagyd el a villat, szamodra a jatek veget ert.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Már nem naptári évet néznek. A Bestnél meg alapból nem is azt nézték szerintem.
K
K
én úgyemlékszem hogy már ősz-tavaszt néznek idéntől vagy tavalytól az aranylabdánál nem naptári évet. de lehet keverem az év játékosával.Szerintem az idei Aranylabdara gondolt; '18 BL + 18 osze a liegue1ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2018. június 7., csütörtök 19:32-kor.