Realista24 írta:Dzsi, mondtam már, hogy nem Pérez a döntéshozó. De persze lehet rá mutogatni, csak nem érdemes. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy olyan klubot, amit nem valaki tulajdonol, úgy igazgat, ahogy csak akar.
De akkor kik a döntéshozók? Kik rúgták ki Ancelottit és nevezték ki Benítezt? Kik hoztak Beckhamet makelele helyett? Kik akarják mindenáron kirakni Navast a keretből és miért?
És ezt most nem kötekedve írom.Tényleg érdekel, mert ha megnézem a klub elmúlt 15 évének baklövéseit, nekem az mind olyan mint ha egy ember felelne ezekért a döntésekért,már csak azért is mert egy “szavazáson” kétlem,hogy bárki kirúgta volna Carlo-t vagy Vdb-t annak ellenére,hogy a játékosok tűzbe mentek volna értük.
Én úgy látom,hogy Perez a tökéletes elnök,amikor tényleg elnökösdit játszik (mourinho és Zidane alatt) de amint elkezd beleavatkozni a sportszakmai kérdésekbe meg is indulunk a lejtőn szinte menetrendszerűen.
1 bl-re van Bernabeutól,2-vel megelőzné a nagy példaképét.Úgy érzi ez a generáció kifújt de gyorsan összekell hozni egy új nagy bl generációt mert fiatalabb ő sem lesz.Szerintem ez az oka ennek a gátlástalan hidegvérűségnek ,mert másképpen egyszerűen nem engedhetné meg magának Cr idei elengedését. Nem szakmak,hanem erkölcsi okokból. (persze ez csak az én gondolatom)
De ha Zz és Cr egy nyáron lép,jövőre pedig nem duplázunk minimum szerintem végleg kifújt az öregnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams