Cristiano Ronaldo
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Kell a hóhérnak adidas emelés. Csomagoljanak, aztán gyártsák ezeket a kínaipiacos szögegyszerű szarokat másnak.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még nem történt meg. Ott vezetőségben voltak változások és előröl kellett kezdeni a tárgyalásokat. De szerintem csak idő kérdése.pheco írta:Amugy az Adidassal megtortent az emeles? Vagy meg 3x-os BL gyozteskent is vicc osszeget kapunk egy nulla MU-hoz kepest? Ott kene ugykodnie Pereznek, aztan lenne penz Ce meg Neymar fizujara is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amugy az Adidassal megtortent az emeles? Vagy meg 3x-os BL gyozteskent is vicc osszeget kapunk egy nulla MU-hoz kepest? Ott kene ugykodnie Pereznek, aztan lenne penz Ce meg Neymar fizujara is
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de a bernabeubanRealista24 írta:BL döntő júniusban lesz, csak szólok.Csabi írta:40 és jövő májusban búcsúmeccs.
- Mester77
Én is a köztesre szavazok. Emelést szerintem nem kérdés, h megérdemli. De azért ne Ő szabjon feltelekeket. Fogadja el, amit a klub kínál, és amikor eljön az idő, emelt fővel távozhat. Nem így. Nyáron. Búcsú nélkül.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem adunk neki évente és mégis itt van.wZoLee7 írta:Lassan ott tartunk h évente neki is emelést kell adni vagy távozik...nem is tudom ki csinálja még ezt a csapatával...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Akkor megyek fejjel a falnak. Ha C tényleg emiatt megy, és Neymar azonnal megkapja...Csabi írta:de mivel a franciáról szó sincs, tökmindegy hogy mit akarunk. neymarról legalább vannak pletykákKerlon írta:Az egy dolog, de kétlem, hogy 2-t engednének. És ha választani kell, akkor a franciát kell idehozni.főleg ha idejön neymar akinek duplaannyit fogunk fizetni.Az is tény, hogy pénzügyileg majd levegöhöz jutunk amikor Cr elmegy - hasonlóan mint a Barca Messivel.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lassan ott tartunk h évente neki is emelést kell adni vagy távozik...nem is tudom ki csinálja még ezt a csapatával...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BL döntő júniusban lesz, csak szólok.Csabi írta:40 és jövő májusban búcsúmeccs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én a 31+2-t nyomtam, nemrégen kapott emelést, igaz nem óriási léptékűt az ő szintjén, de kapott. Ezt aláírta x évre és csak a klub jó szándéka lenne, ha megint kapna újat. Természetesen megérdemli, de akkor írtak volna olyan szerződést, hogy x évente újratárgyalják vagy bármi ilyesmi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
40-re nyomtam, de ebben az esetben nem lenne szo hosszabbitasrol. Sot meg a 2021 sem lenne biztos, inkabb csak a kovetkezo szezonra szolna es igy lenne egy szep bucsuja tavasszal.
De szerintem ZZ-vel maradt volna meg 1-2 evet, uj edzovel nem vagyok benne biztos, gondolom a penzen felul ettol is fugg, hogy akar e maradni.
De szerintem ZZ-vel maradt volna meg 1-2 evet, uj edzovel nem vagyok benne biztos, gondolom a penzen felul ettol is fugg, hogy akar e maradni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Done.h3x0r írta:Kaphatunk egy 'adjuk meg neki a 40 milliót' vagy '30 millió és ha nem tetszik neki, távozhat' szavazást?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Azt se felejtsük el azért, hogy rengeteg lóvét is generál CR a klubnak...két lábon járó brand az ember...
Ha távozik nem csak a pályán érezzük majd meg a hiányát...
Neymar lehetne talán képes valamilyen szinten betölteni a portugál után keletkező űrt, de nem hiszem hogy a PSG el fogja engedni Őt hozzánk.
Ha távozik nem csak a pályán érezzük majd meg a hiányát...
Neymar lehetne talán képes valamilyen szinten betölteni a portugál után keletkező űrt, de nem hiszem hogy a PSG el fogja engedni Őt hozzánk.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de mivel a franciáról szó sincs, tökmindegy hogy mit akarunk. neymarról legalább vannak pletykákKerlon írta:Az egy dolog, de kétlem, hogy 2-t engednének. És ha választani kell, akkor a franciát kell idehozni.
főleg ha idejön neymar akinek duplaannyit fogunk fizetni.Az is tény, hogy pénzügyileg majd levegöhöz jutunk amikor Cr elmegy - hasonlóan mint a Barca Messivel.
- h3x0r
Kaphatunk egy 'adjuk meg neki a 40 milliót' vagy '30 millió és ha nem tetszik neki, távozhat' szavazást?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A generaciovaltast fokozatosan kellett volna veghez vinni, mar ket eve el kellett volna kezdeni, de minimum tavaly Mbappe leigazolasaval ( c'mon R24 ). Ehelyett alig igazoltunk, kimaxoltuk a keretet, ami rohadt nagy teljesitmeny volt, legendakka valtak, viszont most mar tenyleg az utolso pillanatban vagyunk, es valahol ertheto, hogy ehhez a "rombolashoz" sem Zidane es talan Ronaldo sem akar a asszisztalni. Csodalkozom, hogy Perez meg belekezd az uj projektbe. Bar o addig itt lesz, amig fel nem ujjitjak a stadiont. Szerintem nem akar ugy tavozni a klub elerol, hogy megigerte, es semmi sem lett belole.wZoLee7 írta:Szerintem is van valami hasonlo a dolgok hattereben. De ez is erosen visszavezetheto a Perez-Zidane ellentethez. ZZ ha mar nem akart fiatalitani akkor most vagy soha. Majd indulhat elnoknek par ev mulva
Merci Zizou!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Soknak sok, de gondolom belefér. Föleg, hogy mivel nem igazoltunk van tartalék, és nem örökre kell C-t ittartani és fizetni.Realista24 írta:A klub éves bevétele és majdnem költsége is, mondjuk 700 millió körül van, csak Cé fizetése ennek a 10%-át tenné ki. A nettó 10, leegyszerűsítve bruttóban 20 millió, ami az éves budget 3%-a, az nem sok szerinted?babaking írta:Most nézegetem a számokat a cikkben. A Bruttó 70-80 és a nettó 31+2 között nincs olyan nagy különbség. Ha jól tudom a spanyoloknál ilyen szinten már kb 50% az adókulcs. Nem hiszem, hogy az az extra 10 millió/év földhözvágná a klubot. És mive ZZ sem fogadta el a zsét több egy része már meg is van.
Az is tény, hogy pénzügyileg majd levegöhöz jutunk amikor Cr elmegy - hasonlóan mint a Barca Messivel.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem is van valami hasonlo a dolgok hattereben. De ez is erosen visszavezetheto a Perez-Zidane ellentethez. ZZ ha mar nem akart fiatalitani akkor most vagy soha. Majd indulhat elnoknek par ev mulvaericco írta:Lehet szandekosan makacskodik, mert lepni akar, es igy majd mondhatja azt, hogy a csunya Real Madrid nem tartotta be az igeretet.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet szandekosan makacskodik, mert lepni akar, es igy majd mondhatja azt, hogy a csunya Real Madrid nem tartotta be az igeretet.
Merci Zizou!