HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. június 8., péntek 14:48
Nincs edzőnk, az egyetlen góllövőnk tovább áll, ijesztő nevek röpködnek edző vonalon, még csak az hiányzik, hogy ez a gusztustalan Nike átvegye a csapatot. Nem tudom, ez mennyire komoly, remélem semennyire. Bárki, csak ők ne.
Olyan világban élünk, ahol ha egy lapát szenet feldobunk, jogászt talál el, ha leesik, plusz a papír is le van papírozva. Ilyenkor nekem ne hivatkozzon már senki szóbeli ígéretekre. A Real Madrid C.F. tudtommal nem tartozik egy játékosának sem, a szerződésekben vállaltakat teljesítette mindenki felé. CR7 is aláírt egy szerződést, ezt illik betartani. Ha a klub menet közben felfelé mozdítja a bérét, az ajándék, köszönje meg. Egyéb esetben az abban foglaltak az irányadók. Nem kellett volna aláírni. Nem szeretném, ha elmenne, de aki folyamatosan követelőzik, annak kívül tágasabb.
Az éremnek nem csak egy oldala van. Nem csak a valóban legendás CR7 adott a klubnak, hanem ez fordítva is igaz. Kíváncsi vagyok, hogy a szutyok MU színeiben hány aranybogyót vagy rangos egyéni címet vitt volna haza. Érdemei elismerése mellett azért azt se felejtsük el, hogy az elmúlt szezonban a meccsek felén értékelhetetlenül játszott. Természetesen nagyon kellett ő is a kupákoz, mert amúgy valahol ott maradunk a selejtezőkön, de pont ez volt az egyik olyan BL serleg, amelyhez a megfelelő pillanatban mindenki hozzátette a magáét a támadók közül, amikor a többi betlizett. Nem csak neki köszönhető. Szerintem maradjon, de nem minden áron, egy 30+os játékos ne kezdje el zsarolni a klubot futó szerződés mellett. Vagy hozzon vevőt, ahogy Perez mondja. Ebben egyetértek vele. Nem az óvodában vagyunk, hogy felhúzzuk mindig az orrunkat. Az más kérdés, hogy a Bale témában meg nem értek Perezzel egyet, őt biztosan marasztalná minden áron, és marasztalni is fogja, a saját hibájához ragaszkodik. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy Bélát innen temetik, pedig voltak biztató időszakok, de úgy látszik, ebbe a témába Zizou bicskája is beletört. Most pedig térdre, imára, hogy CRt ne Kaneval akarjuk pótolni, mert akkor nekünk tényleg szarral meszeltek.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)